02 / 05 / 2024

aa enflasyon

aa enflasyon

AA Finans'ın Enflasyon Beklenti Anketi sonuçlandı. AA Finans " Enflasyon Beklenti Anketi " ne katılan ekonomistler, temmuz ayında TÜFE' nin de yüzde 0,14 artmasını bekliyor.

AA Finans'ın eylül ayı 'Enflasyon Beklenti Anketi' sonuçlandı!

AA Finans Enflasyon Beklenti Anketi'ne katılan ekonomistler, eylül ayında Tüketici Fiyat Endeksi'nin (TÜFE) yüzde 1,38 artmasını bekliyor.

AA Finans'ın haziran ayı 'Enflasyon Beklenti Anketi' sonuçlandı!

Finans Enflasyon Beklenti Anketi'ne katılan ekonomistler, haziran ayında Tüketici Fiyat Endeksi'nin (TÜFE) yüzde 0,70 artmasını bekliyor.

2020 Ocak Enflasyon Beklenti Anketi sonuçlandı!

AA Finans Enflasyon Beklenti Anketi'ne katılan ekonomistler, ocak ayında Tüketici Fiyat Endeksi'nin (TÜFE), yüzde 1,14 artmasını bekliyor.

AA Finans'ın aralık ayı Enflasyon Beklenti Anketi sonuçlandı!

AA Finans Enflasyon Beklenti Anketi'ne katılan ekonomistler, aralık ayında Tüketici Fiyat Endeksi'nin (TÜFE), yüzde 0,45 artmasını bekliyor.

AA Finans'ın eylül ayı 'Enflasyon Beklenti Anketi sonuçlandı!

AA Finans Enflasyon Beklenti Anketine katılan ekonomistler, eylül ayında Tüketici Fiyat Endeksi'nde yüzde 1,34 artış olacağını söyledi.

Kira enflasyon oranları 3 Şubat'ta açıklanacak!

Mesken ve işyeri kiralamalarında mal sahipleri, kira sözleşmesinin yenilenmesi halinde kiracısına belli oranlarda zam yapıyor. Hesaplamada kullanılacak kira enflasyon oranları 3 Şubat'ta açıklanacak..

Aa Desıgn Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Aa Desıgn Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Özgür Alp Almaz imzasıyla kuruldu.

İnşaa Gardenya Torbalı iletişim!

İnşaa İnşaat imzası taşıyan Gardenya Torbalı projesinde ev fiyatları 185 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 30 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Kira enflasyon oranları Aralık 2016!

Senelik yenilenen taşınmaz kiralamalarında kiracıya enflasyon oranlarında zam yapılıyor. Mesken ve işyeri kiralamalarında zam hesaplamaları farklı şekillerde yapılıyor.

Enflasyon oranları 5 Aralık'ta açıklanacak!

Ev veya işyeri kiralamalarında sözleşmesi uzayan kimselere, yapılacak artış hesaplamasında üretici fiyat endeksi (ÜFE) oranları kullanılıyor. Enflasyon oranları 5 Aralık'ta açıklanacak..

Enflasyon sepetinde konutun payı artacak!

TÜİK’in Hanehalkı Tüketim Harcamaları Anketi baz alınarak değiştirilecek olan enflasyon sepeti, enflasyonu düşürebilir. Gıdanın payı düşecek, konutun payı artacak. Bu durum gelir grupları harcamalarının farklılığından dolayı maaşı ve geliri enflasyona endeksli olanlara yaramayacak.

Enflasyon oranları 3 Ekim'de saat 10:00'da açıklanacak!

Taşınmaz malını kiraya veren mal sahipleri, kira sözleşmesinin senelik olarak yenilenmesi halinde kira bedelinde zam yapma hakkına sahip oluyor. Kira enflasyon oranları 3 Ekim'de saat 10:00'da açıklanacak..

Enflasyon oranları Ağustos 2016!

TÜFE ve ÜFE oranları her ay Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanıyor. Temmuz dönemine ait enflasyon oranları, 3 Ağustos 2016 tarihinde açıklandı. İşte enflasyon oranları Ağustos 2016..

aa enflasyon Haberi

aa enflasyon

AA Finans "Enflasyon Beklenti Anketi"ne katılan ekonomistler, temmuz ayında Tüketici Fiyat Endeksi'nin (TÜFE) yüzde 0,14 artmasını bekliyor.


AA Finans'ın, TÜİK tarafından 4 Ağustos Pazartesi günü açıklanacak enflasyon verilerine ilişkin beklenti anketi sonuçlandı.


Anket, 15 ekonomistin katılımıyla yapıldı. Buna göre, ekonomistlerin temmuz ayı enflasyon beklentilerinin ortalaması yüzde 0,14 oldu. Ankete katılan ekonomistlerin temmuz ayı için enflasyon beklentileri, en yüksek yüzde 0,40 ve en düşük ise eksi yüzde 0,20 aralığında yer aldı.


Yıl sonu enflasyon beklentisi yükseldi


Öte yandan ekonomistlerin yıl sonu enflasyon beklentisinin ortalaması da yüzde 8,22 olarak hesaplandı. Ankete katılan ekonomistler arasında yıl sonu enflasyon beklentisinin en yüksek yüzde 9, en düşük yüzde 7,75 olduğu görüldü. Bir önceki anket döneminde ankete katılan ekonomistlerin yıl sonu enflasyon beklentilerinin ortalaması ise yüzde 8,09 düzeyindeydi.


Ekonomistlerin temmuz...