05 / 05 / 2024

ab holding cezayir yatırımları

ab holding cezayir yatırımları

Cezayir Türkiye Büyükelçisi Mourad Adjabi, AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak’a yaptığı ziyarette, Cezayir'e inşaat yatırımları yapılması yönünde çağrıda bulundu.

Tosyalı Holding'in Cezayir tesisi, Türkiye’nin yurt dışındaki en büyük yatırımı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Osman Arolat bugünkü köşesinde Tosyalı Holding'in yeni yatırımlarını kaleme aldı.

AB Grup'tan 1 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, 2021 yılında 1 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı yaptıklarını söyleyerek Bodrum'da malikane projesi hayata geçirdiklerini dile getirdi. 

Cezayir’den AB Grup Holding’e inşaat yatırımı için çağrı!

Cezayir Türkiye Büyükelçisi Mourad Adjabi, AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak’a yaptığı ziyarette, Cezayir'e inşaat yatırımları yapılması yönünde çağrıda bulundu.

 Sonatrach ile Rönesans Holding Adana'da petrokimya fabrikası kurulacak!

Adana'da Cezayir milli enerji şirketi Sonatrach ile Türkiye'den Rönesans Holding ortaklığıyla petrokimya fabrika kuruluyor...

Rönesans Holding'ten Cezayir’e 1.2 milyar dolarlık tesis yatırımı!

Rönesans Holding, Cezayir’in milli enerji şirketi Sonatrach ile Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri Bölgesi’nde 1.2 milyar dolar yatırım yatırıma hazırlanıyor. Firma, bölgede polipropilen üretim tesisi kuracak.

Rönesans Holding Ceyhan’da petrokimya tesisi kuracak!

Rönesans Holding, Cezayir’in milli enerji şirketi Sonatrach ortaklığıyla Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri Bölgesi’nde,  1,2 milyar dolar yatırımla polipropilen üretim tesisi kuruyor. 

AB Grup Holding'ten Seyrantepe’de lüks konut projesi!

AB Grup Holding’in sahibi Muhsin Bayrak, hayata geçirecekleri yeni projelerden ve yatırımlarda bahsetti. Seyrantepe'de lüks konut projesine başlayacaklarını söyleyen Bayrak, ''İstanbul’da 120 milyon TL’lik yatırıma başlıyoruz” dedi.

AB Grup Holding'ten 15 Temmuz mesajı!

1999 yılından beri inşaat sektöründe faliyet gösteren AB Grup Holding, 15 Temmuz mesajı yayımladı.

AB Grup'tan 15 Temmuz açıklaması!

AB Grup Holding 15 Temmuz basın bildirisi yayınladı.  AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak'' 15 Temmuz Destanı’nın 2. Sene-i devriyesini hüznü, heyecanı, coşkusu, onur ve gururuyla milletçe hep birlikte yaşıyoruz'' dedi.

AB Group Holding Avrupa’ya açıldı!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün güçlü markası AB Grup Holding Yunanistan ve İngiltere başta olmak üzere Avrupa’da önemli projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Kayı İnşaat Cezayir'deki Constantine Otel'i tamamladı!

Faaliyet gösterdiği birçok sektördeki yatırımlarıyla uluslararası pazarlarda büyümesini sürdüren Kayı Holding, Cezayir'de hayata geçirdiği Constantine Otel'i tamamladı.

Cezayir'de 5 bin kişilik cami yapılıyor!

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Tosyalı Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı'ya fahri doktora unvanı verdi. Tosyalı konuşmasında Cezayir'de 5 bin kişilik cami yaptırdıklarını ve Ramazan ayında tamamlanacağını belirtti.

Tosyalı Holding'in Cezayir'deki fabrikası 24 ayda tamamlanacak!

Tosyalı Holding, Cezayir'deki yatırımı için yeni bir gelişmeye imza attı.Şirket, Pelet Fabrikasının kontratını teknoloji tedarikçisi Sinosteel ile imzaladı. Fabrika 24 ayda tamamlanacak.

ab holding cezayir yatırımları Haberi

ab holding cezayir yatırımları

Cezayir Türkiye Büyükelçisi Mourad Adjabi, AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak’ı ziyaret etti. Dosthane bir havada gerçekleşen görüşmede görüşmede Adjabi, AB Grup Holding’i ülkesinde yatırım yapması yönünde çağrıda bulundu. 

Görüşmeyi hakkında konuşan Muhsin Bayrak, “Sayın Büyükelçi ziyaretleri ile bizleri onurlandırdı. Cezayir’deki yatırım fırsatları konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Holding olarak bize Cezayir’e yatırım yapama davetinde de bulunuldu. Önümüzdeki günlerde konuyu daha etraflıca değerlendirmeye alacağız” dedi.

Misafirperverliği için Bayrak’a teşekkür eden Cezayir Türkiye Büyükelçisi Muorad Adjabi de “AB Grup Holding’in Türkiye dışında Avrupa’da da önemli yatırımları bulunuyor. Kendilerini, inşaat, enerji ve daha pek çok alanda Cezayir’deki yatırım fırsatlarını değerlendirmeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Tosyalı Holding'ten Cezayir’de dünya...