17 / 05 / 2024

ab şarj aleti

ab şarj aleti

Avrupa Birliği (AB) kurumları, 2024 sonbaharına kadar üye ülkelerde satılan akıllı telefon, tablet ve kamera gibi elektronik cihazlarda USB-C şarj girişi kullanılmasını zorunlu hale getirecek yasal düzenlemede uzlaşı sağladı.

Elektrikli otomobiller için yıl sonuna kadar en az 200 adet şarj istasyonu kurulacak!

Fosil yakıtların gündemden düşmesi, 2035 sonrasında AB ülkelerinde dizel ve benzinli araçların artık satılmama kararı sonrasında gözler elektrikli otomobil pazarına ve yakıt kaynağı olan şarj istasyonlarına çevrildi

İSPARK katlı otoparklara elektrik şarj istasyonları kurmaya başladı

AB ülkelerinde 2035 yılından sonra dizel ve benzinli otomobil satışları yasaklanacak. Artık yollar elektrikli araçlara kalacak. İSPARK da şimdiden tedbir alarak şarj istasyonları için düğmeye bastı.

Elektrikli araç sahibi olanlar için elektrikli şarj aleti istasyonu Vestel'de! 23 Ocak 2023 fiyat listesi

Elektrikli araçların çevre dostu olması en önemli tercih sebebidir. Kullanıcılarına düşük yakıt maliyeti ile konforlu sürüş imkanı sunar. İşte haberin detayları.

Prizde bırakılan şarj aleti elektrik faturasına nasıl yansıyor? İşte şoke eden gerçek!

Herhangi bir şarj aletini prizde takılı bıraktığınızda elektrik faturasına ne kadar etki ettiğini merak ediyorsanız yanıtı haberimizde…

Cep telefonlarında artık tek tip şarj aleti kullanılacak! Uygulamanın başlayacağı tarih belli oldu

Avrupa Birliği (AB) kurumları, 2024 sonbaharına kadar üye ülkelerde satılan akıllı telefon, tablet ve kamera gibi elektronik cihazlarda USB-C şarj girişi kullanılmasını zorunlu hale getirecek yasal düzenlemede uzlaşı sağladı.

Evdeki şarj aletleri çöpe gidecek bundan sonra tek tip şarj aleti kullanılacak! iPhone kullanıcıları dikkat

Avrupa Parlamentosu (AP) Komitesi, Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde satılan akıllı telefon, tablet ve kamera gibi elektronik cihazlarda USB-C şarj girişi kullanılmasını zorunlu hale getirecek. Düzenleme Apple ürünlerini de kapsıyor. iPhone telefon kullananlar dikkat!..

Yenibosna AB Yaşam Evleri iletişim!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği AB Yaşam Evleri AB Grup imzası ile hayata geçiriliyor. Yenibosna AB Yaşam Evleri iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Proje İstanbul Yenibosna'da inşa ediliyor.

AB Yaşam Evleri adres bilgileri!

AB Yaşam Evleri adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimleri hemen gerçekleşen AB Yaşam Evleri projesinde daire fiyatları 325 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiyor...

Yenibosna AB Yaşam Evleri teslim tarihi!

Yenibosna AB Yaşam Evleri teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. AB Yaşam Evleri'nde kapalı otopark, modern peyzaj alanları, çocuk oyun alanları, sauna ve fitness salonu bulunuyor...

AB Yaşam Evleri ödeme!

AB Yaşam Evleri ödeme bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 147 adet konuttan meydana gelen Yenibosna AB Yaşam Evleri'nde daire fiyatları 325 bin liradan başlangıç gösteriyor...

AB bankalarının notu düşecek!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings yaptığı açıklamada aşırı yasal ve düzenleyici çerçevelerin Avrupa Birliği (AB) bankalarının 2015 yılında gücünü olumlu, notunu ise olumsuz etkileyeceğini belirtti.

Güneşli AB Yaşam Evleri fiyatları!

AB Yaşam Evleri konut projesinde 6 katlı 3 blok yer alıyor. Projede 24 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Peki Güneşli AB Yaşam Evleri fiyatları ne kadar?

Güneşli AB Yaşam Evleri satış fiyatları!

AB Yaşam Evleri Bağcılar projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire seçeneklerinden meydana geliyor. İşte Güneşli AB Yaşam Evleri satış fiyatları...

ab şarj aleti Haberi

ab şarj aleti

Avrupa Parlamentosu (AP) ve AB Konseyi, çeşitli elektronik cihazların USB-C, Micro USB ve Lightning gibi farklı şarj girişlerini standart hale getirmeyi ve elektronik atıkları azaltmayı amaçlayan yönetmelik değişikliği konusunda anlaştıklarını açıkladı.

Buna göre, USB-C taşınabilir elektronik cihazlarda yeni standart şarj girişi olacak.

2024 sonbaharına kadar yeni akıllı telefon, tablet, dijital kamera, kulaklık, taşınabilir video oyun konsolu, hoparlör gibi cihazlarda USB-C şarj girişi yer alacak. Böylece tek bir şarj cihazı çeşitli elektronik cihazlarda kullanılabilecek.

Tüketiciler, her yeni cihazları için kablo ve şarj aleti satın almak zorunda olmayacak.

Mevcut kablo ve şarj aletleri çeşitli cihazlarda kullanılabilecek.

Düzenleme yürürlüğe girdikten 40 ay sonra dizüstü bilgisayarları da kapsayacak.

Cihazların hızlı şarj sistemleri de uyumlu hale getirilecek.

Söz konusu uygulamayla elektronik atıkların azaltılması hedefleniyor.

Düzenleme, AP ile AB Konseyi tarafından resmen onaylandıktan sonra AB Resmi Gazetesi'nde yayımlanarak yürürlüğe girecek.

Halihazırda çoğu Android cihaz, USB-C...