03 / 05 / 2024

AB standartlarında mesleki yeterlilik belgesi

AB standartlarında mesleki yeterlilik belgesi

MERSİN'de bir inşaat şirketinde çalışan işçi ve ustalar AB standartlarında mesleki yeterlilik belgesi almak için teorik ve pratik eğitimin ardından sınava tabi tutuldu.

Yapı Malzemeleri Yönetmeliği (305/2011/AB)’nde Değişiklik 2022!

Yapı Malzemeleri Yönetmeliği (305/2011/AB) Kapsamında Teknik Değerlendirme Kuruluşlarının Görevlendirilmesi, İzlenmesi ve Denetlenmesi Hakkında Tebliğ bugünkü 31869 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Son dakika haberi! Türkiye ve AB arasında yeni dönem!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "AB ile görüşmelerde ilişkilerin güçlendirilmesi konusunda mutabık kaldık. Gümrük Birliği'nin güncellenmesine dönük süreç Türkiye ile AB'nin ticari alandaki ilişkilerini daha ileriye taşıyacaktır" ifadesini kullandı.

Aydın Karacabay: İstanbul Cağaloğlu'nda yeni bir otel yatırımına başlayacağız!

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, yeni otel yatırımlarının müjdesini verdi. Karacabay, "İstanbul Cağaloğlu Ankara Caddesi'nde 75 odalı beş yıldız standartlarında yeni bir otel yatırımına çok yakında başlayacağız" dedi. 

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor!

Ordu'da, UEFA standartlarında inşa edilen Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor. Projenin kısa sürede hizmete açılması hedefleniyor.

ABD ile AB arasında ticaret savaşının fitili ateşlendi!

ABD ve Avrupa Birliği (AB) arasında uzun süredir devam eden ekonomik anlaşmazlıkların havacılık sektörüne de sıçraması ve bunun yanında yeni vergi tehditleri, ticaret savaşı beklentilerini güçlendirdi.

Karaman'a UEFA standartlarında stat!

Karaman’da inşa edilen UEFA standartlarındaki stadyumun yüzde 50’si bitti. Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yeni stadyumun Karaman’ın en büyük yatırımlarından biri olduğunu söyledi.

UEFA standartlarında 20 yeni stat inşa ediliyor!

Galatasaray'ın başkanı Mustafa Cengiz, Euro 2024 adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulundu. UEFA standartlarına sahip yaklaşık 20 stadın inşa edildiğini veya inşa edilme sürecinde olduğunu söyledi.

Yenişehir'de köylere Avrupa standartlarında modern binalar yapılıyor!

Yenişehir Belediyesi, tarafından köylere yapılan Avrupa standartlarında çok amaçlı binalar açılıyor...

Bursa'ya Avrupa standartlarında sanayi sitesi!

Bursa Yenişehir'de Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde kurulan Yenişehir Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi, Bursa'ya Avrupa standartlarında sanayi sitesi inşa ediyor.

Mesleki yeterlilik belgesi hangi meslekler için zorunludur?

Aydınlık Gazetesi köşe yazarı olan Şenay Koçyiğit Özdoğan bugünkü yazısında ''Mesleki yeterlilik belgesi hangi meslekler için zorunludur?'' okuyucusunun sorduğu sorusunu yanıtladı. İşte o haber...

Türkiye gayrimenkul sektöründe dünya standartlarında!

28'incisi düzenlenen MIPIM Fuarı'na katılan Projebeyaz Gayrimenkul ve Helis Yapı'nın patronları fuarı değerlendirdi. Fuar, şirketler arasında yeni, güçlü ve istikrarlı iş bağlantıları kurulmasını sağladı.

Şanlıurfa Eyyübiye'ye FİFA standartlarında spor tesisi!

Şanlıurfa, Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları ile geleceğe emin adımlarla yürüyor. Büyükşehir'in son olarak Eyyübiye'de yapımını tamamladığı FİFA standartlarındaki tesislerle Eyyübiye gençliği sporun her branşında yeteneklerini geliştirme imkanı bulacak.

İnegöl’e dünya standartlarında yeni fuar merkezi!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yeni fuar merkezi yapılacak. MODEF, devlet ve sanayici işbirliğiyle ile yapılması hedeflenen dünya standartlarındaki yeni fuar projesi tanıtıldı. 50 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek devasa proje ilk kez mobilyacılara tanıtıldı.

AB standartlarında mesleki yeterlilik belgesi Haberi

AB standartlarında mesleki yeterlilik belgesi

Güler Grup firmalarından Site inşaat. 45 personelinin eğitim ve kurs giderlerini karşıladı. Şirketin projelerinde görev alan boyacı, ahşap kalıpçı, duvara, betonarme deniiici işçici ve ustalar teorik ve pratik eğitimden geçtikten soma, zül ve pratik sınava girdi. Sınavlar da. teorik bolümde yüzde 60. pratik bolümde yüzde 80 başarı sağlayan idiler, mesleki yeterlilik belgesine sahip olacaklar Bu belgeye sahip işçi ve ustalar Türkiye'nin her şehrinde ve AB ülkelerinde çalışabilecek. Site inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Güler, mesleki yeterlilik belgelendirme surecinin AB muktesebatının bir paıçası olduğunu. uygulama ile 'bilinçli ustalar ve çalışanlar.


Hürriyet...