14 / 05 / 2024

ab yatırım

ab yatırım

Avrupa Birliği ekonomiyi canlandırmak için toplam değeri 1.3 trilyon euroyu bulan yaklaşık 2 bin projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. 315 milyar euroluk yatırım paketiyle süreç başlatılacak.

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda (Zeın Eddın) M. Abed A. Hawwarın, Ayet Haliloğlu, M. (M. Jawad) Hamza Shahın ve N. (Moh'd Sharıf Sha'lan Abı Sırıeh ortaklığında kuruldu.

AB Grup'tan 1 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, 2021 yılında 1 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı yaptıklarını söyleyerek Bodrum'da malikane projesi hayata geçirdiklerini dile getirdi. 

AB'den altyapı projelerine 1,4 milyar avroluk yatırım!

AB Komisyonu'nun yaptığı açıklamaya göre, Hırvatistan, Çekya, Macaristan, Polonya, Portekiz, Romanya ve İspanya'daki çeşitli altyapı projelerine uyum fonlarıyla yatırım yapılacağı belirtildi.

Gayrimenkul yatırımında en çok kazandıran ülke: Portekiz!

Vesta Global’in Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Teuta Narazan, dünyadaki en iyi gayrimenkul yatırımının şu anda, yaşamadan sadece 1 hafta geçirerek AB pasaportu alınabilecek en ucuz ülke Portekiz olduğunu söylüyor...

Ab Gyo Yatırım Danışmanlık Hizmeti Anonim Şirketi kuruldu!

Ab Gyo Yatırım Danışmanlık Hizmeti Anonim Şirketi bugün SarıyeR2de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Albayrak ve Hasan Ceran ortaklığında kuruldu.

Fisli İnşaat Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fisli İnşaat Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Extend Resources Sweden Ab tarafından kuruldu. 

ATO'dan 1 milyar 45 milyon avroluk yatırım semineri!

Ankara Ticaret Odası’nda Avrupa Birliği (AB) Katılım Öncesi Yardım Aracı IPARD-II Programı kapsamında, yatırım yapmak isteyen işletmelere verilecek 1 milyar 45 milyon Avro tutarındaki mali desteğe ilişkin seminer verildi.

Elazığ'ın yatırım fırsatları AB ülkelerine anlatıldı!

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bölgenin yatırım fırsatları Avrupa Birliği (AB) ülkelerindeki iş adamlarına tanıtıldı. Gerçekleşen toplantıların iş adamları tarafından yoğun ilgi gösterildiği belirtildi.

Kıbrıs, yatırım karşılığı vatandaşlıkla 4 milyar euro kazandı!

Kıbrıs Rum Kesimi, ekonomik kriz sonrası yatırım karşılığı AB vatandaşlığı ile 4 milyar euro kazandı. Dairelerin 15 milyon euroya kadar çıktığı Güney Kıbrıs'a özellikle Çin ve Rus iş adamları yatırım yaptı.

Türkiye'ye Asya'dan doğrudan yatırım sermaye girişi yüzde 115 arttı!

Türkiye'ye, AB kaynaklı uluslararası doğrudan yatırım sermaye girişi bu yılın 5 ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 47,5 azalırken, Asya ülkelerinden gelen uluslararası doğrudan yatırım sermaye girişi yüzde 115 arttı.

Avrupa Stratejik Yatırım Fonu için imzalar atıldı!

Avrupa Birliği 'nin ( AB ) 315 milyar avroluk " Avrupa Stratejik Yatırım Fonu " anlaşması imzalanarak yürürlüğe girdi.

Erdemli'de 13 milyon Euro'luk çevre yatırımının ikinci aşamasına geçildi!

Mersin’in Erdemli ilçesinde denizdeki kirliliği en aza indirecek AB destekli 13 milyon Euro’luk çevre yatırımının ikinci ayağı başlıyor...

Erdemli'de çevre yatırımının ikinci ayağı başlıyor!

Mersin'in Erdemli ilçesinde denizdeki kirliliği en aza indirecek AB destekli 13 milyon Euro'luk çevre yatırımının ikinci ayağı başlıyor. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, proje hakkında açıklamalar yaptı.

ab yatırım Haberi

ab yatırım

Avrupa Birliği ekonomiyi canlandırmak için toplam değeri 1.3 trilyon euroyu bulan yaklaşık 2 bin projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. 315 milyar euroluk yatırım paketiyle süreç başlatılacak. AB yönetimi bugün öncelikli 760 projeyi belirleyecek ancak gizli tutulan bu çalışmalardan bazıları daha kabul edilmeden kamuoyuna sızdı. Almanya toplam büyüklüğü 89 milyar euro olan 58 yatırım projesi belirledi. Avrupa ülkelerinin 'dilek listesindeki' en ilginç projelerden biri Almanya'da hidrojenle çalışan araçlar için yakıt istasyonları yapımı. İspanya'nın projeleri arasında yüksek hızlı internet bağlantısı altyapısı yer alırken, Fransa'da ise kamu binalarının daha az enerji harcamasıyla ilgili çalışma listenin başında yer alıyor. İrlanda'nın istediği projeler arasında yeni bir liman, Hollanda'da ise evlerin yenilenmesi gündemde. Ayrıca Estonya, Litvanya, Letonya ve Polonya arasında 4.5 milyar euroluk bir hızlı tren...