10 / 05 / 2024

Abb Çiçek Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iletişim

Abb Çiçek Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iletişim

Abb Çiçek Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çiçek tarafından kuruldu.

Abb Çiçek Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abb Çiçek Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çiçek tarafından kuruldu.

İşte Emlak Konut'un Galatasaray Riva projesi!

Galatasaray Olağan Mali Kongresi bugün yapıldı. Başkan Dursun Özbek yeni projeleri tanıttı. Galatasaray'ın Riva arazisi için Emlak Konut'un yapmış olduğu proje çalışmasının ilk görselleri yayınlandı. İşte ilk görseller...

Çiçek üretimi için arazi aranıyor!

Orta Anadolu Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği, çiçek üretiminde yeni arazilerin oluşturulması için Hazine Müsteşarlığı ile görüştü. Osman Bağdatlıoğlu, Türkiye'nin çiçek üretilebilecek bölgelerindeki arazileri değerlendirdiklerini bildirdi.

İzmir Çiçek Plaza'nın 4'te 3'ü satıldı!

Çiçek Kardeşler İnşaat tarafından İzmir Bayraklı'da inşa edilen Çiçek Plaza'nın 4'te 3'ünden fazlasının satışı ve kiralaması gerçekleşti. Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Çiçek, diğer projelerle ilgili de bilgi verdi.

İşyeri emlak vergisi 2017!

Vergi takvimine göre 2017 yılı emlak vergisi için ilk taksit ödemeleri 1 Mart'ta başlıyor. İşte işyeri emlak vergisi 2017 oranları..

Sarıçiçek Yapı Malzemeleri Makina İnşaat Metal Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıçiçek Yapı Malzemeleri Makina İnşaat Metal Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Sarıçiçek imzasıyla kuruldu.

Çiçek Kardeşler İnşaat 2017'de yeni projeler inşa edecek!

Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, 2017 yılında yeni projeleri hayata geçireceklerini belirterek, 2017 yılında da gayrimenkulde ciddi bir talep artışı yaşanacağını söyledi.

Çiçek Kardeşler İnşaat'tan Güzelbahçe'ye yeni proje!

Çiçek Kardeşler İnşaat’ın Bayraklı’da hizmete aldığı Çiçek Plaza; konumu, ferah ve lüks çalışma ortamı ile yatırımcıyı kendine çekmeyi başardı

Çiçek Kardeşler İnşaat'tan Bornova'ya 25 milyon dolarlık yeni proje!

İzmir'de ilk ofis projesi olan Çiçek Plaza'yı Bornova'da hizmete sunan Çiçek Kardeşler İnşaat, kentte 25 milyon dolarlık yeni bir yatırıma hazırlanıyor.

İzmir Çiçek Plaza açıldı!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın İzmir'e kazandırdığı çağdaş ofis projesi Çiçek Plaza'nın açılış kokteylinde iş dünyası ve inşaat sektörünün önde gelen temsilcileriyle çok sayıda davetli bir araya geldi.

Bayraklı Çiçek Plaza'da yaşam başladı!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın Bayraklı'da hizmete sunduğu Çiçek Plaza; konumu ve lüks çalışma ortamının yanı sıra sosyal donatı alanları ve emsallerine göre düşük aidat maliyetleriyle yatırımcıları buluşturdu.

Amir Çiçek'ten Bodrum'a kapalı spor salonu müjdesi!

Muğla Valisi Amir Çiçek’den Bodrum’a müjdeli haber geldi. Vali Çiçek Bodrum’un en büyük ihtiyacı olan spor tesislerini en kısa sürede Bodrum’a kazandıracağız dedi.

Emlak Müşavirliği Yasası ile sektörde yeni dönem başlayacak!

Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek, Emlak Müşavirliği Yasası ile gayrimenkul sektöründe yeni bir devrin başlayacağını söyledi.

Abb Çiçek Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Abb Çiçek Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iletişim

Abb Çiçek Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çiçek tarafından kuruldu.

Abb Çiçek Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1) EMLAK a) Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. b) Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. c) Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. d) Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. e) Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. f) Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 2) TAŞIMACILIK...