30 / 04 / 2024

abd 20 Kentte Konut Fiyat Endeksi

abd 20 Kentte Konut Fiyat Endeksi

ABD'de S&P CoreLogic CaseShiller 20 Kentte Konut Fiyat Endeksi Temmuz ayında yıllık yüzde 2 yükseldi ve Ağustos 2012 yılından bu yana en yavaş artış kaydetti.

Yüzde 20 indirimli iş yeri ve konutlara yoğun talep! 

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 4 kentte iş yeri, konut ve otel satışı yapacak. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirimli satışa vatandaşlardan yoğun talep var.

Başkentte büyük fırsat: Yüzde 20 indirim ve 8 taksitle konut imarlı arsa alabilirsiniz! 

Ankara Anıt Emlak Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Bağiçi, Oyaca, Karaali, Karagedik Topaklı ve Karşıyaka mahallelerinde yer alan 26 adet konut imarlı arsayı yüzde 20 indirim ya da 8 taksit seçeneğiyle satıyor. İşte ayrıntılar...

Başkentte 69 adet arazi satılıyor! Milli Emlak'tan hem yüzde 20 indirim hem 8 taksit fırsatı! 

Başkent Hisar Milli Emlak, Ankara ili, Beypazarı ilçesinde yer alan 69 adet araziyi peşinde yüzde 20 indirim ya da 8 eşit taksit ödeme seçeneğiyle satıyor. Peki Ankara'da satışa sunulan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Türkiye'de konut kredisi faiz oranları 20 yılın zirvesinde! Bankalar muslukları kapattı! 

ABD ve Türkiye'de konut kredisi faizleri 20 senenin zirvesine yükseldi. Peki iki ülkede konut fiyatlarında son durum ne? İşte o rakamlar...

ABD, temiz enerji için 20 milyar dolarlık finansman açıkladı!

Başkan Biden önderliğindeki ABD, temiz enerji yatırımlarını desteklemek amacıyla 20 milyar dolarlık yeni finansman imkanını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Başkentte 8 taksit ve yüzde 20 indirim imkanıyla 13 adet arsa satılıyor! Bu tarihe dikkat! 

Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ilinde yer alan 13 adet gayrimenkulü 8 taksit ve yüzde 20 indirim imkanıyla satıyor. Peki Ankara'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? 

Başkentte 20 adet arsa 6 taksitle satılıyor! 537 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı!

Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Kızılcahamam ilçesi, İsmetpaşa Mahallesi'nde yer alan 20 adet arsayı 6 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Ankara Kızılcahamam'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? 

ABD’de enflasyon beklentilerin altında artınca, ons altın 2 bin 20 dolara tırmandı!

Küresel piyasaların merakla beklediği ABD enflasyon verileri açıklandı. ABD’de mart ayı yıllık enflasyon verisi yüzde 5 ile beklentilerin altında artış gösterdi. Piyasa çevreleri, TÜFE’de yıllık bazda yüzde 5,2 oranında artış bekliyordu.

Başkentte yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla 2 arsa satılıyor! Konut imarlı arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! 

Başkent Milli Emlak Dairesi, Ankara ili, Mamak ilçesi, Karşıyaka ve Kusunlar mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki Ankara Mamak'ta yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Dolar 20 TL basamaklarını tırmanıyor! O tarihte en zirveye fırlamış olacak!

Son dakika gelişmelerine göre, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ve ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararları sonrasında dolar kuru yükselişe geçti ve 20 lira seviyesine yaklaştı. Bu hızlı yükseliş, endişe verici senaryoların ortaya çıkmasına neden oldu. Dolar kurunun adeta bir füze gibi yükselmesi, p

ABD'de konut fiyatları artış hızı yavaşlamaya devam ediyor!

ABD'de S-P Case-Shiller 20 kentteki konut fiyatlarına ilişkin endeks, geçen sene  Kasım ayında yıllık bazda yüzde 6,8 arttı ve önceki aylara kıyasla yavaşlama göstermeyi sürdürdü.

Euro 20 TL'yi geçerek 2022 yılına damgasını vurdu! 

ABD'de enflasyonun beklentilerin altında kalması ile dolar kuru gerilerken Euro yükselişini sürdürüyor. Euro/TL kuru bugün 20 TL'yi geçerek 2022 yılına damgasını vurdu! 

20 TL'ye dayanan euro önümüzdeki günlerde resmen böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu olanlar hemen bakın!

Euro, ABD doları karşısında hızla yükselmeye devam ediyor. Euronun ne kadar olacağı ise merak konusu olmaya devam ederken 20 TL'ye dayanan euronun önümüzdeki günlerde nasıl olacağı resmen belli oldu. Kıyıda köşede 1 eurosu olanlar hemen bakın!

abd 20 Kentte Konut Fiyat Endeksi Haberi

abd 20 Kentte Konut Fiyat Endeksi

ABD'de 20 kentte konut fiyat artışları 16'ncı ayda da düşüş kaydetti. Bloomberht'de yer alan habere göre; S&P CoreLogic CaseShiller 20 Kentte Konut Fiyat Endeksi Temmuz ayında yıllık oranda 2 yükselirken, bu Ağustos 2012 yılında en yavaş artış kaydetti.

Beklenti yüzde 2.10 artış olmasıydı. Aylık bazda endeks yüzde 0.02 yükselirken, beklenti yüzde 0.1 artış olması yönündeydi. Ulusal konut fiyat endeksi ise değişmedi ve yıllık bazda yüzde 3.2 yükseldi. Yıllık bazda fiyatların düştüğü tek bölge yüzde 0.6 ile Seattle olurken yıllık bazda en yüksek artışlar ise Phoenix, Las Vegas ve Charlotte'ta oldu. 

S&P Dow Jones Indices Yöneticisi Philip Murphy "yıllık bazda konut fiyatları artmaya devam etti ancak artış çok daha ılımlı seviyelerde oldu." değerlendirmesinde...