25 / 08 / 2024

abd dolar altın

abd dolar altın

ABD'de enflasyon nisanda beklentileri aştı. Ülkede yıllık enflasyon, 41 yılın zirvesinden gerilemesine rağmen yüzde 8,3 ile piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşti. ABD enflasyon rakamları dolar ve altın fiyatlarında da hareketliliğe neden oldu.

Altın mı, dolar mı, konut mu, borsa mı? 5 yılda hangisi ne kadar kazandırdı? 

Pek çok kişi hangi yatırım aracına yatırım yapması gerektiğini araştırırken, KapHaberleri de resmi sosyal medya hesabı üzerinden dolar, altın, konut ve borsadan örnek vererek, 5 yılda hangisinin ne kadar kazandırdığını açıkladı.

Altın rekor kırdı! Altının ons fiyatı 2 bin 464 doları aştı...

Altının ons fiyatı, ABD Merkez Bankasının (Fed) eylül ayında faiz indirimlerine başlayabileceğine ilişkin beklentilerin güçlenmesi üzerine 42 dolar yükseliş ile birlikte 2 bin 464 doları aşarak rekor yenilemiş oldu.

ABD'li JP Morgan açıkladı... Altın 2500 dolar...

Dünyaca ünlü kuruluşların altın ve dolar tahminleri merak ediliyor... Altın fiyatlarında uzun süren sessizliğin ardından ise ABD'li dünyaca ünlü yatırım bankası JP Morgan'ın altın fiyatı açıklamaı gündem oldu.

Altın kritik eşikte! ABD'nin altın planı ortaya çıktı! Yatırımcılar şimdiden hazır olun!

Amerika Merkez Bankası dün faiz indiriminde aceleci davranmayacaklarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bu haber altın fiyatlarının yükselmesini sağladı. Peki altın piyasasının neler bekliyor? 

Ev, arsa, araba altın, kripto ve borsa! Şu an kazandıran yatırım aracı hangisi? 

Milyonlarca yatırımcı ellerindeki parasını arsa, ev, dolar, altın, kripto ve borsa gibi farklı yatırım araçlarında değerlendiriyor. Peki şu anda kazandıran yatırım aracı hangisi?

Merkez bankaları dolar yerine altın biriktirecekler...

Son verilere göre gelişmiş ekonomilerin merkez bankaları, altının küresel rezervlerdeki payının önümüzdeki senelerde yükseliceğine ve ABD dolarının ise payının azalacağı da öngörülmektedir.

Elinde dolar, altın, euro ve gümüş olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Hesaplar değişti! İşte yeni yatırım sıralaması...

Piyasa uzmanı İslam Memiş Fed ve Savaş beklentilerinin hesapları değiştirdiğini söyleyerek elinde dolar, altın, euro ve gümüş olanları uyardı. İşte yeni yatırım sıralaması...

Son 2 yılda altın, dolar, Euro ve borsa ne kadar kazandırdı? 

Bu hafta ABD doları yüzde 0,32 değer kazanarak, 30,1910 TL'ye çıkarken, avro yüzde 0,43 azalışla 32,8760 TL'ye geriledi. Peki son 2 yılda altın, dolar, Euro ve borsa ne kadar kazandırdı? 

ABD enflasyon rakamları sonrası dolar, altın ve euroda son durum!

Piyasalar tarafından merakla beklenen ABD eylül enflasyon rakamları yüzde 0,4 artarak yıllık yüzde 3,7 olarak gerçekleşti. Peki altın, dolar ve euro kurunda son durum ne? Altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Dolar ne oldu? İşte ABD verileri sonrası altın, dolar ve euroda son durum...

Altında treni kaçıranlara güzel haber geldi: Gram Altın almak isteyenlere müjde üstüne müjde!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bu haftanın piyasa durumunu değerlendirdi ve dolar, altın ve borsa hakkında önemli tespitlerde bulundu. Memiş, Borsa İstanbul için "7 bin 750-7 bin 500 ve 7 bin 150 puan tahminimde bir değişiklik yok." dedi ve gram altın almak isteyenlere olumlu bir haber

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten KKM, dolar, altın ve borsayla ilgili peş peşe açıklama geldi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten KKM, dolar, altın ve borsayla ilgili peş peşe açıklama geldi! İlk olarak borsaya girecek olanlara seslenen Memiş, hangi seviyelerden yatırım yapılması gerektiğini açıklayarak altın, dolar ve KKM ile ilgili açıklamalar yaptı.

Küresel piyasalarda gözler Fed'e çevrildi! Dolar, altın ve borsada son dakika!

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bugün açıklayacağı para politikası kararları öncesi karışık bir seyir izlerken, Fed Başkanı Powell'ın toplantı sonrası yapacağı açıklamalardan alınacak sinyaller yatırımcıların odağına yerleşti.

Piyasalar gözünü Fed’e çevrildi! Altın, dolar ve kripto paraların yönü yeniden şekillenecek...

Piyasaların geleceğini etkileyen ABD Merkez Bankası (Fed) kararı merakla bekleniyor. Fed kararı altın, dolar ve kripto paraların yönünü belirleyecek. İşte detaylar...

abd dolar altın Haberi

abd dolar altın

Analistler, nisan ayındaki yavaşlamaya rağmen enflasyonun; yakın zamanda salgın öncesi seviyelere düşmesinin pek olası görünmediğini, arz kesintilerinin devam etmesi, enerji ile gıda fiyatlarındaki yükselişin sürmesi nedeniyle uzun bir süre ABD Merkez Bankası'nın (Fed) yüzde 2'lik hedefinin üzerinde kalacağını belirtti.

Enflasyon rakamlarının beklentilerin üzerinde gelmesi ABD Merkez Bankası FED'in daha önceden dile getirdiği faiz artışlarını yeniden gündeme getirecek. Altın ve dolar uzmanları yıl içinde doların zirveleri zorlayabileceğini öngörüyor. Doların yükselişi ise altın fiyatlarını olumsuz etkileyebilir. Uzmanlar altındaki her düşüşün tepki alımlarıyla yeniden yükseleceğine vurgu yaptı.

"HAZİRAN VE TEMMUZ'DA DOLAR PİK YAPACAK"

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Haziran ve temmuz aylarında yeni zirveler bizleri bekliyor olabilir ancak haziran ayında Merkez Bankası ve Bakanlığın yeni önlemlerle bu sürecin nasıl bir yöne evrilebileceğini de hep birlikte görmüş...