17 / 05 / 2024

abd enflasyonu bitcoin

abd enflasyonu bitcoin

Kripto para yatırımcılarının gözdesi olan Bitcoin'de sular durulmuyor. Peki ABD enflasyonu Bitcoin'i nasıl etkiledi? 

ABD enflasyonu doları güçlendirdi! Dolar/TL 30,86 TL'den işlem görüyor

ABD'den gelen enflasyon verileri sonrasında dolar güçlendi. Bugün dolar/TL kuru 30,86 liradan işlem görüyor. 

Bitcoin fiyatında sert düşüş yaşandı...

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF) onay verdiğini açıklamasından sonra kripto paralarda hareketlilik yaşanmaya devam etti. Buna göre, ETF emirlerinin gelmeye başlaması ile hızlı bir artışla 49 bin doları aşan Bitcoin bugün 42 bin 755 dolar se

ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak altın fiyatları

ABD'de piyasaların merakla beklediği enflasyon oranı dün açıklandı. Açıklanan oran sonrası altın fiyatlarında hareketlenmeler başladı. Peki ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak 2024 altın fiyatları.

SEC, spot Bitcoin ETF'lere onay verdiğini duyurdu...

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonu (ETF) başvurularını onayladığını açıkladı. İşte haberin detayları...

SEC'ten, kriptoda sahte Bitcoin ETF duyurusu...

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonları (ETF) ile ilgili kararı beklenirken, SEC'in sosyal medya X hesabı hacklenerek, sahte 'Bitcoin ETF onaylandı' haberi duyuruldu. İşte haberin ayrıntıları...

Bitcoin için kritik karar haftası... 

Kripto para dünyası için karar haftası başlayacağı kaydedildi. Buna göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC), bu hafta için Bitcoin ETF başvuruları ile ilgili karar vermesinin beklendiğini açıkladı. İşte haberin detayları...

Bitcoin fiyatında sert dalgalanma

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC), iShares'in spot ETF (Borsa Yatırım Fonu) ihraç etmesine onay verdiği yönündeki haberlerle Bitcoin rakamları çok sert dalgalandı.

SEC Başkanı resmen açıkladı! ‘Bitcoin, menkul kıymet değil!’

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, Bitcoin'in "menkul kıymet" olmadığını tekrarladı. Kripto para birimini "emtia" olarak tanımlamaktan kaçındı.

ABD'de üretici enflasyonu Ağustos'ta beklentilerin üzerinde gerçekleşti!

ABD'de Ağustos ayında üretici fiyat endeksi yıllık yüzde 1,6 oranında artış kaydederek piyasa beklentilerinin üzerine yükseldi. ABD'de ilk kez işsizlik maaşı başvurusunda bulunanların sayısı ise piyasa beklentilerinin altında gerçekleşti.

ABD enflasyonu sonrası dolarda son durum! Dolar bugün ne kadar oldu? 11 Ağustos Cuma dolar/TL kuru

Piyasaların merakla beklediği ABD enflasyon rakamları dün açıklandı. ABD'de  Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) temmuz ayında yüzde 0,2 ile beklentilere paralel arttı. ABD enflasyonu sonrası dolar ne kadar oldu? Dolar bugün kaç lira?

ABD enflasyon rakamları belli oldu!

Piyasaların merakla beklediği ABD Haziran ayı  enflasyon rakamları açıkladı. Buna göre haziran ayı tüketici enflasyonu yıllık bazda yüzde 3, aylık bazda ise yüzde 0,2 oldu.

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ABD'de 3 bin dolar daha ucuza satılıyor!

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’ın ABD pazarında, serbest piyasa fiyatından yaklaşık olarak 3 bin dolar daha ucuza satılıyor. İşte detaylar...

ABD'de üretici enflasyonu Mayıs'ta yüzde 1,1 artışla beklentilerin altında kaldı!

ABD Çalışma Bakanlığı tarafından açıklanan rakamlara göre, ABD'de Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE), Mayıs ayında aylık bazda yüzde 0,3 azalırken, yıllık bazda yüzde 1,1 artışla beklentilerin altında kaldı.

abd enflasyonu bitcoin Haberi

abd enflasyonu bitcoin

Yatırımcıların gündeminden düşmeyen Bitcoin ABD enflasyonundan nasıl etkilendi? Bitcoin nereye gidiyor? sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor. 

Kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin'de her geçen gün yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Peki Bitcoin yükselecek mi? Bitcoin düşecek mi? ABD enflasyonunun kripto para birimi Bitcoin'e etkisi ne oldu? 

Merak edilen tüm soruların yanıtlarını Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü verdi. İşte o cevaplar...

Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü ABD'de açıklanan enflasyon rakamlarının kripto paraların şahı Bitcoin'e etkisi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Süllü'nün konu ile ilgili açıklamaları şu şekilde:   "Küresel piyasalar Rusya-Ukrayna gerginliğinin yanı sıra bazı Çinli şirketlerin kottan çıkabileceği endişeleri ile etkilenirken, dün açıklanan ABD enflasyonu da 40 yılın zirvesine çıktı. Üstelik Şubat ayı enflasyonu içerisinde Ukrayna-Rusya savaşından etkilenen...