04 / 05 / 2024

abd Küçük ev

abd Küçük ev

Arabanın arkasına takarak istenilen her alana yerleşme fırsatı sunan "tiny house" (küçük ev) ABD, Kanada, Yeni Zelanda ve Avrupa'dan sonra Türkiye'de de ilgi gördü.

Tekerlekli küçük ev fiyatları 2021!

Küçük ev akımı ABD'nin ardından ülkemizde de yaygınlaşmaya başladı. Peki tekerlekli küçük ev fiyatları 2021 ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Prens Harry ve Meghan Markle Malibu'dan 20 milyon dolarlık ev alacak!

İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılmaya karar veren Prens Harry ve eşi Meghan Markle, ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı Malibu'dan 20 milyon dolarlık ev alacağı ortaya çıktı.

'Küçük ev' akımı Türkiye'de yaygınlaşıyor!

Arabanın arkasına takarak istenilen her alana yerleşme fırsatı sunan "tiny house" (küçük ev) ABD, Kanada, Yeni Zelanda ve Avrupa'dan sonra Türkiye'de de ilgi gördü.

Carmel Place, New York'taki kiralık ev sorununu çözdü!

Sekiz milyonluk nüfusuyla ABD'nin en kalabalık kenti New York’ta artan kiralık ev problemine çözüm bulmak için şehrin ilk mikro apartmanı tasarlandı. "Carmel Place" adı verilen bu binadaki evler ülkenin en büyük kentinde en küçük yaşamı sunuyor.

Keller Williams’ın Açık Ev etkinliği gerçekleşti!

Keller Williams’ın sektörde bir ilke daha imza atarak Türkiye’ye adapte ettiği, ABD emlak sektöründe sıklıkla kullanılan etkili bir yöntem olan “Open House” (Açık Ev) etkinliği bu kez Akmerkez’de düzenlendi.

Keller Williams 'Açık Ev' etkinliği Bodrum'da gerçekleştirildi!

Keller Williams’ın sektörde bir ilke daha imza atarak Türkiye’ye adapte ettiği, ABD emlak sektöründe sıklıkla kullanılan bir yöntem olan “Open House” (Açık Ev) etkinliği bu kez Bodrum’da düzenlendi.

Büyükçekmece Batı Mahal satılık ev!

Toplam 90 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen proje ulaşım bilgisi kapsamında Mahmutbey gişelere 10 dakikalık mesafede bulunuyor. Büyükçekmece Batı Mahal satılık ev tipleri 3'e ayrılıyor.

İzmir Bornova Folkart Life satılık ev!

Toplam 828 adet daireden meydana gelen proje İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantılı bir konumda yükseliyor. İzmir Bornova Folkart Life satılık ev tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Inistanbul Gala Topkapı satılık ev!

Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa edilen projede 3 bin 565 adet daire bulunuyor. Inistanbul Gala Topkapı satılık ev tipleri 1+1'den 4+1' e kadar tasarlandı.

Tuzla Lokum Rezidans satılık ev!

Toplam 722 adet daireden meydana gelen projede daire büyüklükleri 64.91 metrekareden başlıyor. Tuzla Lokum Rezidans satılık ev tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Yeni Yüzyıl Konutları satılık ev!

Yeni Yüzyıl Konutları satılık ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları 192 adet konuttan meydana geliyor.

Folkart Life Bornova satılık ev fiyatları!

Folkart Life Bornova satılık ev fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Folkart Yapı Folkart Life Bornova Evleri 828 adet konuttan meydana geliyor.

Ankara İncek Loft satılık ev!

Toplam 1.199 adet daireden meydana gelen proje Akfen İnşaat imzası taşıyor. Ankara İncek Loft satılık ev tipleri 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

abd Küçük ev Haberi

abd Küçük ev

Küçük ev akımı ABD'de özellikle 2008 küresel ekonomik krizi döneminde insanların alternatif konut arayışlarının ardından batı ülkelerinde de gelişmeye başlayarak kendine bir sektör oluşturdu. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; küçük bir evde yaşamanın ötesinde bir sosyal hareketlenme olduğu kaydedilen akım, minimalizm ve özgür yaşam felsefesiyle birleştiriliyor. Yaşanılan alanı küçültmenin, sadeleştirmenin ve daha az eşyayla yaşamanın yanı sıra, bu akımla insanlar çevreyle dost bir şekilde sağlıklı yaşamayı, doğada vakit geçirmeyi ve karbon ayak izini azaltmayı amaçlıyor. Bunlara ek olarak küçük evler, mobil yaşama, günlük harcamalar, ev için ödenen vergiler ve bakım masraflarının azaltılması gibi avantajlar bulunuyor.

- "Fiyatları 90 bin-200 bin lira aralığında değişiyor"

Küçük evlerin inşaat maliyeti, inşaat ruhsatı, zemin etüdü, vergiler ve resmi harç bedelleri gibi harcamalardan kaçınmak isteyenler için...