05 / 05 / 2024

ABD sanayi ve güvenlik bürosu

ABD sanayi ve güvenlik bürosu

ABD Sanayi ve Güvenlik Bürosu (BIS), askerler tarafından veya askeri amaçla kullanılabilecek ürünlerin Rusya, Çin ve Venezüella’ya ihracat kurallarını sıkılaştıran düzenlemeler hazırladı.

Akkuş Konut Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akkuş Konut Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş, Bülent Akkuş ve Fasih Akkuş ortaklığında kuruldu.

Faba Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faba Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş, Adil Elkhatıb, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş ve Ousama Elkhatıb ortaklığında kuruldu.

Boss6 Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Boss6 Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Abdülkadir Akkuş, Ahmet Akkuş, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş, Ousama Elkhatıb ve Adil Alkhatıb ortaklığında kuruldu.

İnvloc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnvloc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de Abdülkadir Akkuş, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş, Muhammed Halid Kurt Ve Adil Elkhatıb ortaklığına kuruldu.

İnvloc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnvloc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Abdülkadir Akkuş, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş ve Muhammed Halid Kurt ortaklığında kuruldu.

Bin Sahal Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bin Sahal Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Abdırahman Bash ve Bashır Abdullah Sahal ortaklığında kuruldu.

Babillo Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Babillo Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Nart, Ertuğrul Nart ve Hayrullah Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Temel Platform Vinç Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Platform Vinç Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin sermaye bedeli  ile Abdülaziz Salim tarafından kuruldu.

Muhand Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muhand Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abd El Salam Kashua tarafından kuruldu.

Riyo Express İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Riyo Express İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdukadır Alı Abdı tarafından kuruldu.

Arsen Maden Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsen Maden Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdülmelih atay ve Adem Atay ortaklığında kuruldu.

İnova Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnova Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdülhamid Kablan tarafından kuruldu.

Cemel Gıda İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemel Gıda İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Kaynaka ve Yahıya Rajeb M. Rahuma tarafından kuruldu.

ABD sanayi ve güvenlik bürosu Haberi

ABD sanayi ve güvenlik bürosu

Mevcut ihracat kontrol prosedürü için hazırlanan düzenlemelere gerekçe olarak ABD’nin 'ulusal güvenlik stratejisi' gösteriliyor.

Sputniknews'de yer alan habere göre; stratejide, Rusya ve Çin’in "Venezüella'ya destek verdiği ve bölge genelinde askeri bağları ve askeri satışları genişletmeye çalıştığı" ifade ediliyor.

Söz konusu ülkelere ihracatı için ABD yönetiminin özel iznini gerektiren ürünler listesine, aralarında alet ve makine mühendisliği, telekomünikasyon, yazılım ve uzay teknolojileri ürünleri ile sensörler, lazerler ve diğer ekipmanlar, askeri amaçla kullanılabilecek araç ve materyallerin olduğu 10 yeni pozisyon...