02 / 05 / 2024

abdde bekleyen konut satışları düştü mü

abdde bekleyen konut satışları düştü mü

Merakla beklenen ve resmi olarak açıklanan rakamlara göre, ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, Şubat ayında düştü.

ABD'de bekleyen konut satışları yüzde 3,8 azaldı!

Merakla beklenen rakamlara göre, ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, geçen ay aylık bazda yüzde 3,8 azaldı.

ABD'de bekleyen konut satışları Temmuz'da yüzde 1,8 azaldı!

ABD'de bekleyen konut satışları endeksinin Temmuz ayı verileri açıklandı. Buna göre, ABD'de bekleyen konut satışları endeksi 2021 Temmuz'da aylık bazda yüzde 1,8 geriledi ve piyasa beklentilerinin tersine düşüş sergiledi.

ABD'de konut başlangıçları düşüşe geçti!

ABD'de konut başlangıçları Temmuz'da yüzde 7 gerileyerek 1 milyon 534 bine geriledi. 

ABD'de, bekleyen konut satışları Haziran ayında düştü!

Merakla beklenen rakamlara göre, ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, Haziran ayında aylık yüzde 1,9 azaldı.

ABD’de bekleyen konut satışları yine düştü!

Merakla beklenen rakamlara göre, ABD’de bekleyen konut satışları yine düşüş gösterdi...

ABD'de bekleyen konut satışları Nisan ayında yüzde 4,4 düştü!

Merakla beklenen rakamlara göre ABD'de bekleyen konut satışları Nisan ayında yüzde 4,4 oranında düşüş gösterdi.

ABD'de bekleyen konut satışları 2001'den bu yana en yüksek düşüşü gösterdi!

ABD'de, bekleyen konut satışları, tüm dünyayı etkisi altına alan koronabirüs salgınının etkisiyle Nisan ayında aylık yüzde 21,8 ve yıllık yüzde 33,8 azalarak rekor seviyede düşüş kaydetti.

ABD'de bekleyen konut satışlarında son 5 ayın en büyük düşüşü!

ABD’de Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre ABD’de bekleyen konut satışları 2024 yılının Ocak ayında yüzde 4,9 ile 5 ayın en büyük düşüşünü gösterdi.

ABD'de bekleyen konut satışları 5 ayın rekoruna imza attı!

ABD'de bekleyen konut satışları endeksi,  geçen sene Aralık ayında yüzde 8,3 artarak 5 ayın en yüksek seviyesine çıktı.  Bu artış, Haziran 2020'den bu yana görülen en yüksek aylık artış olarak kaydedildi.

Ev almak için bekleyen 3 milyon kişi var! Kredi faizleri düşürülmeli!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, konut almak için bekleyen 3 milyon kişinin olduğuna dikkat çekerek, bu sene satışların artırılmasına ilişkin kampanyaların hayata geçmesini beklediklerini belirtti. İşte Özyurt'un o açıklaması...

Amerika'da bekleyen konut satışları yatay seyretti...

ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, kasım ayında yükseliş beklentilerinin aksine değişim yaşanmadı. işte haberin detayları...

ABD'de bekleyen konut satış rakamları 22 yılın en düşük seviyesinde gerçekleşti

ABD'de bekleyen konut satış rakamları endeksi, ekim ayında yüzde 1,5 düşerek 2001'den bu yana en düşük seviyesini gerçekleştirdi. İşte haberin ayrıntıları...

ABD'de bekleyen konut satışları Eylül'de yüzde 1,1 arttı!

​​​​​​​National Association of Realtors (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre, ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, Eylül ayında azalış beklentilerinin aksine yüzde 1,1 artış gösterdi.

TOKİ'den konut bekleyen Şanlıurfalılar dikkat! 303 konutluk yeni proje ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa 2023 projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye projesinde 303 konut yer alıyor. 

ABD’de konut satışları öngörülenden fazla düştü!

National Association of Realtors (NAR), ağustosa yönelik bekleyen konut satışları endeksini kamuoyuyla paylaştı. Buna göre, ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, ağustos ayında yüzde 7,1 oranıyla piyasa beklentilerinin üzerinde düşüş yaşadı.

TOKİ'den konut bekleyen İzmirliler dikkat! Yeni proje için tarih resmen açıklandı! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir projesi için yeni tarih resmen açıklandı. TOKİ İzmir projesinde 271 konut ve 12 adet dükkan yer alacak.

TOKİ Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesi için beklenen tarih geldi! TOKİ'den konut bekleyen İstanbullular dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesi için beklenen tarih geldi. Gaziosmanpaşa TOKİ projesinde 665 adet konut yer alacak.

TOKİ'den konut bekleyen kiracılara müjde! Resmen açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığından konut bekleyen kiracılara müjde... İşte TOKİ tarafından açıklanan o tarih...

Düşük faizli konut kredisi almak isteyenler dikkat! Yeni konut kredisinden kimler faydalanacak?

İlk kez ev almak isteyenler için konut kredisinde devlet desteği geliyor. Ev sahibi olmak için bekleyen milyonlarca vatandaş yeni konut kredisinin detaylarını merak ediyor. Peki yeni konut kredisinden kimler faydalanacak? 

ABD'de bekleyen konut satışları son 3 ayda ilk kez arttı!

National Association of Realtors (NAR) tarafından açıklanan rakamlara gör ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, Haziran ayında azalış beklentilerinin aksine yüzde 0,3 yükselirken, son 3 aydaki ilk artışını gösterdi.

abdde bekleyen konut satışları düştü mü Haberi

abdde bekleyen konut satışları düştü mü

National Association of Realtors (NAR), merakla beklenen Şubat 2022'ye ilişkin bekleyen konut satışları endeksi verilerini resmen duyurdu.

Merakla beklenen rakamlara göre, ülkede bekleyen konut satışları endeksi, Şubat 2022'de aylık bazda yüzde 4,1 azalış gösterdi ve resmi olarak açıklanan verilere göre 104,9 değerine geriledi.

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre, söz konusu bu dönemde piyasa beklentilerinin aksine düşen bekleyen konut satış endeksinin yüzde 1 artması bekleniyordu. Yine resmi olarak açıklanan verilere göre, düşüşünü 4. aya taşıyan bekleyen konut satışları, Ocak 2022'de de aylık bazda yüzde 5,8 azalma göstermişti.

Yine merakla beklenen verilere göre, söz konusu satışlar, Şubat 2022'de yıllık bazda da yüzde 5,4'lük düştü.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada görüşleri yer alan NAR Başekonomisti Lawrence Yun, söz konusu bekleyen işlemlerin esas olarak satılık konut sayısının...