11 / 05 / 2024

Abdel Jihad Hammoud

Abdel Jihad Hammoud

Semavat Yapı İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te, 500 bin TL sermaye ile Fatih'te, Bilal Hussain Ahmed Saker ve Abdel Jihad Hammoud ortaklığında kuruldu.

Akl Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Akl Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta Abdel Kader Akl ve Mohamad Akel ortaklığında kuruldu.

Royal Vıp Global İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Vıp Global İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abayazeed Abdel ve Fıras Sadı Ahma ortaklığında kuruldu.

Zr Enterprises İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zr Enterprises İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de R.Abdel Aziz Faris tarafından kuruldu.

Hayat Grup Otel İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Grup Otel İşletmeciliği Limited Şirketi Şişli'de Abderahman Abdel Halım, Mahmoud Algendy ve Mohamed Abdel Halım ortaklığında kuruldu.

Al Wakeel Group Emlak Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Wakeel Group Emlak Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmad Arabıyeh, Alaa Abed Al Aal ve Mohamad Abdel Ghanı ortaklığında kuruldu.

Mükemmel Emlakçılık Turizm Otomotiv Danışmanlık Fotoğrafçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Mükemmel Emlakçılık Turizm Otomotiv Danışmanlık Fotoğrafçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdel Hay El Ayoubı ve Imad Eddın Alayoubı ortaklığında kuruldu.

Mood İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mood İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Alaa K. A. Mansour ve Emad Addın Akef Abdel Latıf Ibrahım tarafından kuruldu.

Hayat Geliştirme Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Geliştirme Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamed Abdel Halım  tarafından kuruldu.

Rbm Grup Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rbm Grup Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Belkacem Idres ve Hammoud Mohammad ortaklığında kuruldu.

Qaıser Stone İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Qaıser Stone İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin  TL sermaye bedeli  ile MOHAMAD ISSA ve  MOHAMAD JIHAD     MOGHNIE tarafından kuruldu.

Aone Internatıonal Group İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aone Internatıonal Group İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdallah K.A.E. ve Abdel Rahım Melhem ortaklığında kuruldu.

Yete Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yete Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile R. Abdel Mon'em Mahoud Ramadan tarafından kuruldu.

Alfa Group Enerji Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alfa Group Enerji Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Amr Abdel Aziz tarafından kuruldu.

Abdel Jihad Hammoud Haberi

Abdel Jihad Hammoud

Semavat Yapı İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile 13 Şubat 2015'te, Bilal Hussain Ahmed Saker ve Abdel Jihad Hammoud ortaklığında kuruldu.


Semavat Yapı İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu;-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, fabrikalar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri,  hava meydanları, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, tatil köyleri, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları ve turistik konaklama işlerinin inşasını yapmak, almak ve satmak taahhütlerde bulunmak.  -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane,...