19 / 05 / 2024

abdi ibrahim yönetim kurulu başkanı nezih barut

abdi ibrahim yönetim kurulu başkanı nezih barut

Abdi İbrahim Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut kimdir? Nezih Barut ne zamandan beri Abdi İbrahim Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev alıyor? Nezih Barut'un inşaat sektöründeki faaliyetleri nelerdir?

İbrahim Ekşi, İdealist GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İdealist GYO'nun görevinden istifa eden Muhammed Ali Ekşi'nin yerine yapılacak olan ilk genel kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürüten İbrahim Ekşi getirildi.

İdealist GYO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi oldu!

İdealist GYO 28 Mart'ta gerçekleşen Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Başkanlığı'na İbrahim Ekşi'yi seçti.

İbrahim Süha Güçsav, Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

25 Mart 2017 tarihinde yapılan olağan genel kurulunda Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına İbrahim Süha GÜÇSAV seçildi.

Abdi İbrahim'den 150 milyon TL'lik yatırım!

Abdi İbrahim Maslak'taki merkezinde basın toplantısı düzenledi. Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut, bu yıl 150 milyon liralık yatırım planladıklarını, 3 bin 500 kişiye istihdam sağlayacaklarını belirtti.

Abdi İbrahim Cezayir'de yeni üretim tesisi açacak!

Abdi İbrahim Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut, 2020 yılında dünyadaki ilk 100 ilaç şirketi arasına girerek 1 milyar dolar ciro hedeflediklerini açıkladı. Abdi İbrahim yakında 50 milyon dolarlık yatırımla Cezayir üretim tesisini de devreye sokacak.

İbrahim Ekşi, İdealist GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı genel kurul toplantısında yönetim kurulu üyelerini belirledi. İdealist GYO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi oldu.

Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güçsav oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu görev dağılımı ve üst yönetim atanmasına dair yönetim kurulu kararını açıkladı. Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Azası İbrahim Süha Güçsav seçildi.

İbrahim Apa İMKON Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON)’un önceki gün Ankara’da yapılan genel kurulunda Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

İbrahim Koçer Burçelik Vana yönetim kurulu üyesi oldu!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İbrahim Koçer Burçelik Vana Sanayi yönetim kurulu üyesi oldu!.

İbrahim Bayus CLK Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu!

CLK Holding A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada İbrahim Bayus CLK Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olduğunu açıkladı. Detaylar haberimizde yer alıyor...

TMMOB Mimarlar Odası yönetim kurulu üyeleri İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti!

İbrahim Karaosmanoğlu, TMMOB Mimarlar Odası Kocaeli Şube Başkanı Arsal Arısal ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Şube başkanı Arısal, Başkan Karaosmanoğlu’na Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için hayırlı olsun dileklerini sundu.

İbrahim Eren Türk Telekom yönetim kuruluna atandı!

İçişleri Bakanı olduktan sonra bağımsız üye olarak bulunduğu Türk Telekom yönetim kurulundan ayrılan Efkan Ala’ nın yerine, TRT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Eren'in atandığı bildirildi...

IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen: 3. Köprü'ye yıl sonunda başlarız!

IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen, Karayolları Genel Müdürlüğü'nde tekliflerin açıklanmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı

abdi ibrahim yönetim kurulu başkanı nezih barut Haberi

abdi ibrahim yönetim kurulu başkanı nezih barut

Nezih Barut kimdir?

Nezih Barut, Abdi İbrahim Yönetim Kurulu Başkanı. 1961 yılında babasını kaybeden Nezih Barut 1976 yılında Londra'dan döndü ve 15 yıl boyunca duraksama dönemi geçiren şirketin başına geçti.


İnşaat sektörü ile de ilgilenen Nezih Barut; Özcan Tahincioğlu, Alpaslan Çalım, Can Tahincioğlu, Mühibe Elif Germirli ile toplam 55 milyon TL'lik sermaye ile Tahincioğlu Ataşehir İnşaat Yatırım Anonim Şirketi 23 Eylül 2013'te kurdu.


Ota Ataşehir Gayrimenkul İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi de Nezih Barut'un yönetim kurulunda olduğu firmalar arasında yer alıyor; Ota Ataşehir Gayrimenkul İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi; Tahincioğlu Holding A.Ş., Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş., Özcan Tahincioğlu, Nezih Barut ve Münir Özkök tarafından kuruldu.


Firmanın iş konusu; Her tür ve tipte inşaatlar inşaatçılık ve inşaat müteahhitliği yapmak ve ana sözleşmesinde...