14 / 05 / 2024

Abdul Aziz Bin Fahd Faisal Al Saud

Abdul Aziz Bin Fahd Faisal Al Saud

Suudi Prens Abdul Aziz Bin Fahd Faisal Al Saud İstanbul'da mini saray yaptırıyor...

Aziz Vip Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aziz Vip Group İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Atef Khatıb ve Haıtham Khatıb ortaklığında kuruldu.

Doğal afetleri fırsata çevirenlere 5 bin lira ceza!

Tüketici Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Aziz Koçal, deprem esnasında ortaya çıkan fırsatçıları hakkında uyarıda bulundu. Koçal; “Aldatıcı Ticari Uygulamalar kapsamında 5 bin TL para cezaları alınabilir" dedi...

Aziz Travel Services Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aziz Travel Services Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Radhia Belghith tarafından kuruldu.

El Aziz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Aziz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Cem Köse tarafından kuruldu. 

Aziz Alioğlu Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aziz Alioğlu Turizm Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Alioğlu tarafından kuruldu. 

İzmir'e dönüşümle 40 bin konut geliyor!

Kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "İlk hedefimiz 40 bin sağlıklı konut üretmek. İzmir'deki bu modelin tüm ülkeye örnek olacağına inanıyorum" dedi.

İzmir'de dönüşüm hedefi 40 bin konut!

EBSO Meclis toplantısında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, halen Uzundere ve Örnekköy'de 1500 civarında daire ve iş yerinin dönüşümünü sürdürdüklerini belirterek, "İlk hedefimiz 35 bin ile 40 bin adet arasında konut  üretmek" dedi.

Abdul Rahman İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abdul Rahman İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile R.Mohd Radwan Barakat tarafından kuruldu. 

Aziz Kocaoğlu: İzmir'e 30-35 bin kişilik stat lazım!

"İzmir Spor Tarihi Sempozyumu"nda açıklamalar yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "İzmir'in uluslararası müsabakalar için en az 30-35 bin kişilik bir stada acil olarak ihtiyacı var" dedi.

Muttahida İstanbul Emlakçılık ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Muttahida İstanbul Emlakçılık ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Abdul Aziz Alsamman, Shadı Salam, Ahmad Baleat ve Hassan Arakı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aziz Kocaoğlu'dan İzmir'e 35 bin konutluk dönüşüm müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir'e 35 bin konutluk kentsel dönüşüm projesi müjdesi verdi. 

Aziz Şah Petrol İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aziz Şah Petrol İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün İslam Yalap tarafından 200 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece'de kuruldu.

Aziz İstanbul İnşaat Emlak Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aziz İstanbul İnşaat Emlak Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Alağaş tarafından 100 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Beylikdüzü, Büyükşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Abdul Aziz Bin Fahd Faisal Al Saud Haberi

Abdul Aziz Bin Fahd Faisal Al Saud


Abdul Aziz Bin Fahd Faisal Al Saud İstanbul Beylikdüzü'nde haremi için mini saray yaptırıyor. 1 milyon 200 bin dolara 6 ev satın alan Prens daireleri birleştirerek 12 oda ve 2 salonlu mini saray yaptırmak için harekete...