30 / 04 / 2024

Abdul Samad Al Qurashi nişantaşı

Abdul Samad Al Qurashi nişantaşı

Dünyanın en büyük kişiye özel parfüm tasarım markası Abdul Samad Al Qurashi (ASQ), 283'üncü mağazasını Nişantaşı'nda açtı

Yetişen Alüminyum Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yetişen Alüminyum Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Samet Yetişen, Doğan Yetişen, İbrahim Yetişen ve Yusuf Yetişen ortaklığında kuruldu.

Steps Gayrimenkul Danışmanlık Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Steps Gayrimenkul Danışmanlık Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'de Mahmut Keşe ve Abdul Rahman Al Kılanı ortaklığında kuruldu!

Fattah Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fattah Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de Abdul Fatah Al Mousa tarafından kuruldu.

Modern Key Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Modern Key Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Malek Al Refai tarafından kuruldu.

Aria Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aria Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Samad Barakzai, Ali Kouhzadeh ve Masıhullah Taiby ortaklığıyla kuruldu.

Nayaco İnternational İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nayaco İnternational İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Wahab Alıbrahım, Ahmad Alıbrahım ve Saddam Alıbrahım ortaklığında kuruldu. 

Elfelek İnşaat Ve Makina Mühendisliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elfelek İnşaat Ve Makina Mühendisliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Mostafa Alkhaled ve Abdul Rahman Al Khaled ortaklığında kuruldu. 

Al Baraa Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Baraa Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Nesren Abdul Daem ve Hayan Majaj ortaklığında kuruldu. 

Al Huda El Hıda Gayrimenkul Sarrafiye İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Huda El Hıda Gayrimenkul Sarrafiye İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Ghanı Machlouc ve İsmail Halabi ortaklığında kuruldu.

El Selem Turizm Seyahat İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Selem Turizm Seyahat İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Monem Alı tarafından kuruldu. 

Ghazal Turizm Emlak İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ghazal Turizm Emlak İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mohamed Abbara ve Abdul Rahmen Al Akkad tarafından kuruldu.

Adroit İmpex İnşaat Emlak Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adroit İmpex İnşaat Emlak Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Parwız Mohammad Hasan ve Abdul Samad Nazarı ortaklığıyla 160 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Mekke Turkiye İnşaat Turizm Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Mekke Turkiye İnşaat Turizm Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Limited Şirketi, A.R.Abdul Ahad Abdul Samad ve Abdulazız Ahmad A Almasud ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.

Abdul Samad Al Qurashi nişantaşı Haberi

Abdul Samad Al Qurashi nişantaşı
Dünyanın en büyük kişiye özel parfüm tasarım markası Abdul Samad Al Qurashi (ASQ), 283'üncü mağazasını Nişantaşı'nda açtı. 1932'de ilk mağazasını Mekke-Harem'de açan marka, 17 ülkede faaliyet gösteriyor. Marka ayrıca 500'den fazla satış noktasına sahip. Abdul Samad Al Qurashi'nin Nişantaşı'ndaki açılış iş ve sanat dünyasından birçok önemli ismi bir araya...