02 / 05 / 2024

Abdülhamid Osmanoğlu kimdir

Abdülhamid Osmanoğlu kimdir

II. Abdülhamid Han'ın torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, "Avrasya Tüneli'nin ve havalimanının adının II. Abdülhamid Han olması gönlümden geçiyor" dedi.

Gine'deki II. Abdülhamid Han Camisi açıldı!

Gine'nin başkenti Konakri'deki, Mahmut Ustaosmanoğlu adına yaptırılan külliye içerisindeki medrese ve II. Abdülhamid Han Camisi açıldı. Türkiye'den 180 kişilik heyet açılış törenine katıldı.

Abdülkadir Konukoğlu kimdir?

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu kimdir? Abdülkadir Konukoğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Nilhan Osmanoğlu'ndan açıklama!

Sultan 2. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu: "Üç buçuk yıl önce katıldığım bir yayında Kuruçeşme önündeki ada istenmesi iddiaları, bugüne kasıtlı şekilde getirilmiştir ve haddini aşan bu saldırıları kınıyorum" şeklinde açıklamada bulundu.

Nilhan Osmanoğlu: Suada için hak talep etmiyorum!

Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, yazılı bir açıklama yaparak eleştirilere cevap verdi. Osmanoğlu, Galatasaray Adası'nı istediğine yönelik basında çıkan haberlerle ilgili konuştu.

Nilhan Osmanoğlu: Suada dedemin!

Referandumda ‘Evet’ diyeceğini söyleyen II. Abdülhamid’in torunu Nilhan Osmanoğlu, Suada’dan hak iddia etti: Tapusu dedeme.

Abdülhamid Osmanoğlu: Avrasya tüneli dedemin adı olsun!

II. Abdülhamid Han'ın torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, "Avrasya Tüneli'nin ve havalimanının adının II. Abdülhamid Han olması gönlümden geçiyor" dedi.

Abdülkadir Cebecioğlu kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Abdülkadir Cebecioğlu, AKP'den milletvekili aday adayı oldu. Peki, Abdülkadir Cebecioğlu kimdir? Abdülkadir Cebecioğlu hangi işlerde görev aldı? İşte Abdülkadir Cebecioğlu...

Şehzade Mehmed Orhan Osmanoğlu'nun kabri sembolik olarak yenilenebilecek!

Osmanlı Padişahı II. Abdülhamid'in torunu Şehzade Mehmed Orhan Osmanoğlu’nun tahrip edilen kabrinin bulunduğu yerde sembolik bir mezar taşı dikilebilecek. Osmanoğlu’nun kabri Cimetiere de l’Est mezarlığında bulunuyor.

Mehmet Tahmazoğlu kimdir?

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kimdir? Mehmet Tahmazoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Tahmazoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Tahmazoğlu..

Fatma Kurdoğlu kimdir?

Mimar Fatma Kurdoğlu kimdir? Mimar Fatma Kurdoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatma Kurdoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Fatma Kurdoğlu...

Can Sucuoğlu kimdir?

Mimar Can Sucuoğlu kimdir? Mimar Can Sucuoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Can Sucuoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Can Sucuoğlu...

Sultan Abdülhamid Han'ın tarihi halısı restore edildi!

Sultan Abdülhamid’in yaptırdığı Türkiye’nin en büyük halılarından biri olan, Aksaray’ın Sultanhanı beldesinde restore edildi. İstanbul Valiliği’ne ait olan halının tamiri, 1,5 yıl sürdü.

İrfan Tatlıoğlu kimdir?

Bursa Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu kimdir? İrfan Tatlıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Tatlıoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte İrfan Tatlıoğlu...

Abdülhamid Osmanoğlu kimdir Haberi

Abdülhamid Osmanoğlu kimdir


II. Abdülhamid Han'ın 4. kuşaktan torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, II. Abdülhamid Han dönemindeki meseleler ve günümüz dünyasına dair önemli tespitlerde bulundu.




GÖNLÜMDEN GEÇEN DEDEMİN ADI OLMASI

II. Abdülhamid Han'ın projesi olan Avrasya Tüneli'nin açılışı ile ilgili de konuşan Osmanoğlu, "Dedemin Marmaray, Avrasya ve havalimanı gibi çok fazla projesi vardı. Avrasya Tüneli'nin ve havalimanının adının II. Abdülhamid Han olması gönlümden geçiyor ama en doğrusu halkın takdiri" dedi.



Esenler...