03 / 05 / 2024

Abduljawad Holding imza töreni

Abduljawad Holding imza töreni

Yerli ve yabancı markaları buluşturacak olan Maslak 1453’te ilk imzalar atılıyor. İnşaatın tamamlanmasına kısa bir süre kala, Maslak 1453’te iki kule sahibi Abduljawad Holding, The Ascott Limited ile anlaştı.

Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba Grubu'na satıyor!

Türkiye’nin en önemli inşaat şirketleri arasında yer alan iki şirket, önemli bir satın almaya imza atıyor. Paylaşılan detaylara göre. Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba’ya satıyor.

Limak’ın Bodrum’daki otel projesi için imza kampanyası başlatıldı!

Muğla Bodrum'da Limak Holding tarafından denize sıfır ormanlık alanda inşa edilmesi planlanan yeni otel projesi için imza kampanyası başlatıldı.

Akfen Holding'ten iki yeni şirket! 

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, iki yeni şirket yatırımına imza attı. Akfen Holding, Şişli'de toplam 82 milyon 761 bin 692 TL'ye iki yeni şirket kurdu. İşte o iki şirket ile ilgili merak edilenler... 

Kalyon Holding ve International Holding Company stratejik iş birliğine imza attı!

Global ölçekli yatırımlarıyla Türkiye’nin sürdürülebilir kalkınmasındaki başrol oyuncuları arasında yer alan Kalyon Holding, dünyanın en büyük yatırım şirketlerinden International Holding Company’nin (IHC) iştiraki International Energy Holding (IEH) ile enerjide stratejik iş birliğini başlattı.

İsra Holding, Kayaşehir Palladium’u Ziraat GYO'dan satın aldı! 

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla çeyrek asırdır gayrimenkul geliştirme, inşaat ve enerji sektörlerinde faaliyette bulunan ve çeşitli projelere imza atan İsra holding, Ziraat GYO bünyesinde bulunan Kayaşehir Palladium’u satın aldı.

TORKAM Holding'ten Afrika'da 7.8 milyar dolarlık anlaşma!

Türkiye’nin önde gelen müteahhitlik şirketleri arasında yer alan TORKAM Holding,  Afrika’da önemli bir anlaşmaya imza attı.

Rönesans Holding, Özbekistan'da 8 milyar dolarlık yatırıma imza atacak!

Rönesans Holding, Özbekistan'da çeşitli projelerin uygulanması için yaklaşık 8 milyar dolar yatırım yapacak...

Hasanoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e 4 yeni proje geliyor! 

Hasanoğlu Holding, Bahçeşehir'de iki tanesi Ispartakule'de, iki tanesi Bahçekent'te olmak üzere 4 yeni projeye imza atıyor. Projede lüks ve konfor aynı anda sunulacak...

Türkerler Holding Göztepe’ye 4. kez sponsor oldu!

Türkerler Holding,  Göztepe Kulübü  ile 4. Kez sponsorluk anlaşmasına imza attı. Göztepe, Süper Lig’de bu sezon formasında  göğüste “Türkerler” şortta ise "Mahall bomonti İzmir” logoları ile oynayacak...

Univa, iki günde 1.5 milyon dolarlık satışa imza attı!

Türkiye’de bir ilke imza atarak gayrimenkul sektöründe adeta yeni bir dönemin kapılarını aralayan Erkanlı Holding’in “Univa Öğrenci Evi Kampüsleri”, Ortadoğulu yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı....

Bahaş Holding'e "En fazla konut satışına imza atan şirketler" ödülü!

Bahaş Holding, Capital ''Ekonomist dergilerinin düzenlediği ''Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri 2018 Real Estate Stars'' araştırmasında ''en fazla konut satışına imza atan şirketler'' kategorisinde ödüle layık görüldü.

Nata Holding AVM yatırımında gaza bastı!

Son dönemde perakende sektöründe yaşanan sıkıntılı sürece rağmen Nata Holding yeni yatırımlara imza atıyor. Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tanık yeni bir AVM alımı için yine yabancı bir fonla masada olduklarını belirtti...

Cengiz Holding'ten Mardin’e 1.2 milyar euroluk tesis!

Cengiz Holding 1.2 milyar euro yatırıma imza attı. Mardin’de dev bir entegre gübre tesisi kuran firma 5 fabrika ile hizmet verecek.

Abduljawad Holding imza töreni Haberi

Abduljawad Holding imza töreni

Yerli ve yabancı markaları buluşturacak olan Maslak 1453’te ilk imzalar atılıyor. İnşaatın tamamlanmasına kısa bir süre kala, Maslak 1453’te iki kule sahibi Abduljawad Holding, dünyanın en büyük residence işletmecisi The Ascott Limited ile anlaştı.


Seçkin markalara ev sahipliği yapmak üzere konumlanan Cadde 1453’ün de içinde bulunduğu Ağaoğlu Maslak 1453’te imza töreni 30 Ocak 2015 Cuma günü saat 08:30'da gerçekleşecek.


Program

Tarih: 30 Ocak 2015 Cuma


Yer: Maslak 1453 Tanıtım Ofisi


Saat: 08.30 Karşılama & Kahvaltı

           09.00 Basın Sohbet...