03 / 05 / 2024

Abduljawad Holding maslak 1453

Abduljawad Holding maslak 1453

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun en büyük projesi olan Maslak 1453'ten 2013 yılında iki kule satın alan Abduljawad Holding'in, The Ascott Limited ile yaptığı anlaşmanın imza töreni gerçekleştirildi

Abduljawad Holding Maslak 1453'te The Ascott Limited ile anlaştı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun en büyük projesi olan Maslak 1453’te daha önce iki kule satın alan Abduljawad Holding, dünyanın önemli residence yönetim markası The Ascott Limited ile anlaştı.

Ali Ağaoğlu: Cadde 1453'e yoğun talep var!

Yerli ve yabancı, dünyanın seçkin markalarına ev sahipliği yapacak olan Ağaoğlu Maslak 1453’te ilk imzalar atıldı. Abduljawad Holding, dünyanın en büyük residence işletmecisi The Ascott Limited ile anlaştı..

Peker Holding İstanbul’un kalbine yeni bir ofis projesi daha ekliyor!

Bomonti Business Center gibi İstanbul’a kazandırdığı iş merkezleri ile dikkat çeken Peker Holding, Maslak’ın kalbine yeni bir proje ekliyor. İşte detaylar!

Peker Holding'in Çamlıca ve Maslak arsalarına ne yapılacak?

Peker Holding, Almanya ve İngiltere'deki arazi geliştirme faaliyetleriyle adından söz ettiriyor. Şirket yurtdışında yatırımlarına hız veriyor...

Ali Ağaoğlu torununa Maslak 1453'teki penthouse daireyi ayırdı!

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoglu, dede olmaya hazırlanıyor. Şimdiden hediyesini hazırlayan Ağaoğlu torunu Alin için Maslak 1453'te yaptığı siteden 280 metrekarelik penthouse daireyi ayırdı..

Alarko Holding, Maslak'ta yeni projeye hazırlanıyor!

2 milyar TL cirolu Alarko Holding, Afrika’da otoyol, raylı sistemler, havaalanı, su arıtma projelerini yakından takip ediyor. Holding, Sahra Altı Afrika'da yeni proje geliştirecek. Alarko Holding, Maslak'ta yeni projeye hazırlığında olduğunu da bildirdi.

Ağaoğlu Maslak 1453’te global işbirliği!

Ağaoğlu Maslak 1453’te global bir işbirliği yapıldı. Suudi Abduljawad Holding satın aldığı bir kuleyi işletmesi için Taylandlı Dusit’le anlaştı

Altınbaş Holding, Maslak No/1’e taşındı!

Altınbaş Holding, Maslak No/1’e taşındı. Altınbaş Holding, bulunduğu binanın tamamını Mehmet Altınbaş Eğitim ve Kültür Vakfı’na bağlı İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi’ne bağışladı

Altınbaş Holding Maslak No 1'e taşınıyor!

Altınbaş Holding, İstanbul Bağcılar'daki binasından Maslak No 1 Office Tower'a taşınıyor. Bağcılar'da boşaltılan bina ise tamamen Kemerburgaz Üniversitesi tarafından kullanılacak. Bir kata ise üniversite bünyesinde kurulan AYDAM yerleşecek.

Spine Tower arsa sahiplerinden Soma Holding açıklaması!

Spine Tower arsa sahipleri ve kat malikleri Maslak’ta bulunan Spine Tower ile ilgili açıklama yaptılar. Yapılan açıklamalarda Spine Tower'ın Soma Holding'e ait olmadığı dile getirildi.

Soma Holding'in hisselerine el kondu!

Tilaga Madencilik tarafından 2010 yılında yapımına başlanan Spine Tower istanbul projesi tamamlandı. Soma Holding'in İstanbul Maslak'ta müteahhitlik anlaşması imzaladığı Spine Towers projesindeki hisselerine bankalar tarafından el kondu.

Maslak 1453'ün Abduljawad Holding ile anlaşmasının imzaları atıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu 'nun en büyük projesi olan Maslak 1453'ten 20l3'te iki kule satın alan Abduljawad Holding'in, The Ascott Limited ile yaptığı anlaşmanın imzaları atıldı.

Ali Ağaoğlu: Arapların yaptığını ben yapamazdım!

Abduljawad Holding'in Maslak 1453 projesinden 200 milyon dolara 2 kule aldığını hatırlatan Ali Ağaoğlu, "Benim için zor geçen 17 Aralık döneminde 80 milyon dolarla Yeniköy'deki otel projemize ortak oldular" dedi.

Maslak 1453'te imzalar atıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun en büyük projesi olan Maslak 1453'ten 2013 yılında iki kule satın alan Abduljawad Holding'in, The Ascott Limited ile yaptığı anlaşmanın imza töreni gerçekleştirildi

Ağaoğlu Maslak 1453'te ilk imzalar atıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun en büyük projesi olan Maslak 1453'ten 2013 yılında iki kule satın alan Abduljawad Holding'in, dünyanın en büyük rezidans isletmecilerinden The Ascott Limited ile yaptığı anlaşmanın imza töreni gerçekleştirildi.

Abduljawad Holding maslak 1453 Haberi

Abduljawad Holding maslak 1453


4 bin 681 konut ve 533 ticari alanla Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun en büyük projesi Ağaoğlu Maslak 1453’ün iki kulesini satın alan Abduljawad Holding, dünyanın en büyük rezidans işletmecisi The Ascott Limited ile anlaştı. Maslak 1453 ile Türkiye’ye adım atan şirket blokların işletmesini üstlenecek. 


Ağaoğlu Maslak 1453’te gerçekleşen imza töreninde konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Gezi olaylarının yaşandığı dönemde Sudi Arabistan merkezli Abduljawad Holding’in kendilerine güvendiğini belirterek “O dönemde bize ve Türkiye’ye güvenerek Maslak 1453’ten 200 milyon dolarlık 2 blok aldı” dedi. Aynı şekilde 17 Aralık döneminde maddi ve manevi anlamda sıkıntı çekerken Suudi İşadamı Ehsaan Fareed Abduljawad’ın 80 milyon dolarlık alım yaparak yine kendilerine yardım ettiğini aktaran Ali Ağaoğlu, “Bu aynı zamanda hem bize hem de...