29 / 04 / 2024

Abdülkadir Cebecioğlu kimdir

Abdülkadir Cebecioğlu kimdir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Abdülkadir Cebecioğlu, AKP'den milletvekili aday adayı oldu. Peki, Abdülkadir Cebecioğlu kimdir? Abdülkadir Cebecioğlu hangi işlerde görev aldı? İşte Abdülkadir Cebecioğlu...

Abdülkadir Akkuş iki yeni şirket kurdu! Akkuş Grup'tan 200 bin TL'lik yatırım!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Bakırköy'de 100'er bin TL sermaye bedeli ile iki yeni şirket kurdu. Peki Abdülkadir Akkuş kimdir? İşte ayrıntılar...

Abdülkadir Aksu kimdir?

Abdülkadir Aksu, öncelikle kaymakamlık ve valilik gibi görevlerde bulundu ve daha sonra AK Parti'nin kurucu üyelerinden biri olarak siyasi kariyerine devam etti. İşte Abdülkadir Aksu'nun hayatıyla ilgili daha detaylı bilgiler...

Abdülkadir Akkuş kimdir?

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Ak Parti İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili Aday Adaylığı için başvuruda bulundu. Peki, Abdülkadir Akkuş kimdir?

Abdülkadir Konukoğlu kimdir?

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu kimdir? Abdülkadir Konukoğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Esenyurt Abdülkadir Aksu Lisesi'nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ilçede eğitim yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Abdülkadir Aksu’nun isminin verildiği 32 derslikli “Abdülkadir Aksu Lisesi” için temel atma töreni düzenlendi.

Abdülkadir Cebecioğlu kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Abdülkadir Cebecioğlu, AKP'den milletvekili aday adayı oldu. Peki, Abdülkadir Cebecioğlu kimdir? Abdülkadir Cebecioğlu hangi işlerde görev aldı? İşte Abdülkadir Cebecioğlu...

Erol Civelekoğlu kimdir?

Isparta Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu kimdir? Erol Civelekoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erol Civelekoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Erol Civelekoğlu..

Uğur Kenan Adiloğlu kimdir?

Uğur Kenan Adiloğlu, 25 Aralık 2014 tarihinde Karayolları Genel Müdür yardımcılığı görevinden alındı. Peki, Uğur Kenan Adiloğlu kimdir? Uğur Kenan Adiloğlu ne zamandan beri bu görevdeydi?

Abdülkadir Yazıcı: Yozgat'ı yaşanabilir kılmak için proje üretiyoruz!

Yozgat Valisi Abdülkadir Yazıcı, Yozgat'ta göreve başladığımız ilk günden beri aklımızdaki en önemli düşünce, “ilimizi daha nasıl yaşanılabilir ve her alanda nasıl ileriye taşıyabiliriz?” sorusu.

Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir?

Karabük Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir? Fatih Mehmet Maçoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Mehmet Maçoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Halil Muratoğlu kimdir?

Çankırı Bayramören Belediye Başkanı Halil Muratoğlu kimdir? Halil Muratoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Muratoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Halil Muratoğlu...

Turgut Devecioğlu kimdir?

Denizli Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu kimdir? Turgut Devecioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turgut Devecioğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turgut Devecioğlu..

Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir?

Nevşehir Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir? Ali Rıza Selmanpakoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Rıza Selmanpakoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Abdülkadir Cebecioğlu kimdir Haberi

Abdülkadir Cebecioğlu kimdir

Abdülkadir Cebecioğlu kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Abdülkadir Cebecioğlu, AKP'den milletvekili aday adayı oldu. Peki, Abdülkadir Cebecioğlu kimdir? Abdülkadir Cebecioğlu hangi işlerde görev aldı? 


Abdülkadir Cebecioğlu, 1968 yılı Sivas doğumludur. Abdülkadir Cebecioğlu, Kabataş Erkek Lisesi’nden sonra 1991 yılında Trakya Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makina Mühendisliği’ni bitirdi. 


FP, RP ve çeşitli vakıflarda uzun yıllar yönetim kurulu üyeliği yaptı. 


AK Parti Kadıköy İlçe Teşkilatı’nın kurucularındandır. AKP’de sırasıyla Seçim İşleri Başkanlığı, Teşkilatlanma Başkanlığı, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı görevlerini üstlendi. 


Dış ticaret ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibidir. Almanca ve İngilizce...