06 / 05 / 2024

Abdulkerim Emek biyografi

Abdulkerim Emek biyografi

Abdulkerim Emek, siyasi çalışmaları nedeniyle Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevinden istifa etti. Peki, Abdulkerim Emek kimdir? Abdulkerim Emek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Kepez Yeni Emek Mahallesi'nde kentsel dönüşüme 'evet'!

KEPEZ Belediyesi'nin Yeni Emek Mahallesi'ni örnek yaşam merkezi olmasının önünü açan kentsel dönüşüm planına, referandumdan yüzde 90,12 'evet' oyu çıktı.

Kepez Yeni Emek'te örnek bir dönüşüm gerçekleştirecek!

İlçedeki eski binaların bulunduğu bölgelerde kentsel dönüşümle ilgili çalışmalar yaptıklarını bildiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Yeni Emek Mahallesi için hazırladıkları planlamayı referandumla vatandaşlara soracaklarını söyledi.

Kepez Yeni Emek Mahallesi referanduma gidiyor!

Antalya’da kentsel dönüşüm isteyen Yeni Emek Mahallesi sakinleri, Kepez Belediyesi’nin hazırladığı planlamayı onaylamak için 18 Ekim’de referanduma gidiyor.

Emek Sineması ne zaman açılacak?

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan restorasyonu devam eden Emek Sineması inşaatında incelemelerde bulundu. Emek Sineması’nın 2016 yılında açılacağını müjdeleyen Demircan, “Beyoğlu sahnesine, sinemasına, kültür merkezine kavuşmuş olacak.” dedi.

Ankara Bahçelievler ve Emek'te yenileme çalışmaları sürüyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Çankaya bölgesinde yoğun olarak devam eden kaldırım yenileme çalışmalarına, Bahçelievler ve Emek mahalleleri de eklendi.

Ankara Emek ve Bahçelievler'de kaldırım yenileme çalışmaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Çankaya bölgesinde yoğun olarak devam eden kaldırım yenileme çalışmalarına, Bahçelievler ve Emek mahalleleri de eklendi.

Beyoğlu Emek Sineması 2016'da açılıyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Emek Sineması inşaatında incelemelerde bulundu, Emek Sineması’nın 2016 yılında açılacağını müjdeleyen Demircan, “Beyoğlu sahnesine, sinemasına, kültür merkezine kavuşmuş olacak" dedi

Emek Sineması 2016 yılında açılacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan restorasyonu devam eden Emek Sineması inşaatında incelemelerde bulundu. Demircan, “Beyoğlu sahnesine, sinemasına, kültür merkezine kavuşmuş olacak. " dedi.

Emek İnşaat Fatih'te 130.1 milyon TL'ye 2 arsa satacak!

Emek İnşaat, İstanbul Fatih'te mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumu'na ait olan iki arsayı toplam 130 milyon 150 bin TL muhammen bedelle satışa sundu. Arsaların ihalesi 25 Ağustos'ta yapılacak...

TOKİ'den turizmde çalışan alt gelir emekçilerine konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Turan, "Turizmde çalışan alt gelir grubu emekçilere konut yapacağız. Proje üst gelir grubundakileri kapsamıyor" dedi.

Emek İnşaat'ın Fatih arsa ihalesi 22 Temmuz'a ertelendi!

Emek İnşaat, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun mülkiyetinde olan İstanbul Fatih'te 5 bin 298 metrekarelik arsayı 29 milyon 350 bin TL + KDV bedelle ihaleye çıkardı.

Emek İnşaat Fatih'te 29.3 milyon TL'ye arsa satıyor!

Emek İnşaat, mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumu'na ait olan İstanbul Fatih ilçesine bağlı Neslişah Mahallesi'ndeki 5 bin 298 metrekarelik arsayı 29 milyon 350 bin TL + KDV bedelle satışa çıkardı.

Emek İnşaat'tan 5 ilde satılık 6 gayrimenkul!

T.C Sosyal Güvenlik Kurumuna ait olan 6 adet gayrimenkul, Gayrimenkuller Emek İnşaat ve İşletme A.Ş tarafından 145 milyon 440 bin TL'ye satılacak.

Abdulkerim Emek biyografi Haberi

Abdulkerim Emek biyografi

Abdulkerim Emek kimdir?

Abdulkerim Emek, 1966 yılı Erzurum doğumlu. Abdulkerim Emek, SPF Kamu yönetimi Bölümünde Lisans ve Hull Üniversitesinde İşletme Bölümü'nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi'nde Doktora yaptı. 


1987 yılında Sermaye Piyasası Kurulu’nda Uzman Yardımcısı olarak göreve başlayan Emek, kısa sürede başuzmanlığa daha sonra SPK İkinci Başkanlığı’na yükseldi. 


Abdülkerim Emek, Sermaye Piyasası Kurulu Üyeliği ve Başbakanlık Müsteşar Yardımcılığı görevlerinde bulundu.


Evli ve 3 çocuk babası olan Abdulkerim Emek, ingilizce biliyor. 


Bulunduğu Görevler

2005 -    -Sermaye Piyasası Kurulu, Kurul Üyesi

1999 - 2005 -Sermaye Piyasası Kurulu, Başuzman

1991 - 1999 -Sermaye Piyasası Kurulu, Uzman

1987 - 1991 -Sermaye Piyasası Kurulu, Uzman Yardımcısı

2004- İktisat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi



Abdulkerim Emek, Avrasya GYO'dan istifa...