06 / 05 / 2024

Abdulkerim Emek istifa

Abdulkerim Emek istifa

Abdulkerim Emek, siyasi çalışmaları nedeniyle Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevinden istifa etti. Peki, Abdulkerim Emek kimdir? Abdulkerim Emek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Abdulkerim Emek kimdir?

Abdulkerim Emek, siyasi çalışmaları nedeniyle Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevinden istifa etti. Peki, Abdulkerim Emek kimdir? Abdulkerim Emek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Abdulkerim Emek, Avrasya GYO'dan istifa etti!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu başkan yardımcısı Abdulkerim Emek, siyasi çalışmaları nedeniyle yürütmekte olduğu yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevinden istifa etti.

Apartman yöneticisi nasıl istifa eder?

Bina yönetiminin ve kat maliklerinin birbirlerine karşı yükümlülükleri yer alıyor. Bu yükümlülükler Kat Mülkiyet Kanunu'nda açıklanıyor. Kat malikleri sorumluluklarını yerine getirmezse apartman yöneticisi istifa edebiliyor. Apartman yöneticisi nasıl isti

Emek İnşaat ve İşletme A.Ş'den Ankara'da satılık bina!

Emek İnşaat ve İşletme A.Ş Ankara İli Çankaya İlçesi Kavaklıdere Mahallesi' nde yer alan binayı satışa çıkardı. Binanın satışı 21 Temmuz 2014 gününde yapılacak.

Murat Eskiyapan Nuh Çimento'dan istifa etti!

Nuh Çimento Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Murat Eskiyapan Nuh Çimento Sanayi A.Ş.'den istifa etti.

Ömer Elbistanlı Gersan Elektrik'ten istifa etti!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ömer Elbistanlı Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş.'den istifa etti.

TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz istifa etti!

TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz istifa etti. Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği ( TÜSİAD ) Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, TÜSİAD Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Kooperatif üyeliğinden istifa etmek!

Yapı kooperatiflerinde konut, işyeri ve ortak sayısı genel kurulca belirlenir. Yönetim Kurulu, genel kurulca kararlaştırılan sayının üzerinde ortak kaydedemez. Peki, kooperatif üyeliğinden nasıl çıkılır? Kooperatif üyeliğinden nasıl istifa edilir?

GYO'larda istifa depremi!

Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç, Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Neşe Can Çekici ve Akiş GYO Genel Müdür Yardımcısı Erkan Altay, görevlerinden istifa ettiler. İşte gayrimenkul sektöründe deprem etkisi yapan istifaların nedenleri...

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Neşe Can Çekici istifa etti!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda bugün yapılan açıklamaya göre Neşe Can Çekici iş yoğunluğu nedeniyle görevinden istifa ettiğini 30.05.2014 tarihli yönetim kurulu toplantısında duyurdu...

Metro Genel Müdürü Özgür Ayyıldız istifa etti!

Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş.'de Genel Müdür olarak görev yapmakta olan Özgür Ayyıldız istifa etti. Boşalan genel müdürlük makamına ise vekaleten Ahmet Afkan atandı...

Emek, Emek Elektrik USA,Inc'ye iştirak edecek!

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş., yönetim kurulu toplantısında alınan karar doğrultusunda Emek Elektrik USA, Inc'ye iştirak edileceğini bildirildi. Konu ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklama şöyle...

Emek Elektrik Amerika'da pazarlama şirketi kuruyor!

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş., finansal kazanımları değerlendirerek Amerika'da bir pazarlama şirketi kurulmasına, 5 yılda 8,5 milyon dolar ciro hedefine ulaşılması durumunda üretim faaliyetine geçilmesine karar verdi...

Abdulkerim Emek istifa Haberi

Abdulkerim Emek istifa

Abdulkerim Emek kimdir?

Abdulkerim Emek, 1966 yılı Erzurum doğumlu. Abdulkerim Emek, SPF Kamu yönetimi Bölümünde Lisans ve Hull Üniversitesinde İşletme Bölümü'nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi'nde Doktora yaptı. 


1987 yılında Sermaye Piyasası Kurulu’nda Uzman Yardımcısı olarak göreve başlayan Emek, kısa sürede başuzmanlığa daha sonra SPK İkinci Başkanlığı’na yükseldi. 


Abdülkerim Emek, Sermaye Piyasası Kurulu Üyeliği ve Başbakanlık Müsteşar Yardımcılığı görevlerinde bulundu.


Evli ve 3 çocuk babası olan Abdulkerim Emek, ingilizce biliyor. 


Bulunduğu Görevler

2005 -    -Sermaye Piyasası Kurulu, Kurul Üyesi

1999 - 2005 -Sermaye Piyasası Kurulu, Başuzman

1991 - 1999 -Sermaye Piyasası Kurulu, Uzman

1987 - 1991 -Sermaye Piyasası Kurulu, Uzman Yardımcısı

2004- İktisat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi



Abdulkerim Emek, Avrasya GYO'dan istifa...