17 / 05 / 2024

Abdulkerim Mican

Abdulkerim Mican

Lider Konut İnşaat Taahhüt Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulkerim Mican tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Maltepe, İdealtepe Mahallesi, Bülbül Sokak'ta kuruldu.

Depreme dayanıklı binalar nasıl olmalı? Uzman isim iki kritik özelliği açıkladı! 

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Abdulkerim İlgün, depremlerin afete dönüşmemesi ve binaların daha dayanıklı olması için alınabilecek önlemlerle ilgili bilgiler paylaştı.

THY açıkladı! Türk Hava Yolları 5 bin kişiyi istihdam edecek!

Türk Hava Yolları (THY) İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay, 2024 'te yaklaşık 5 bin kişiyi işe almayı amaçladıklarını söyledi. 

Abdulkerim Fırat kimdir? Pasifik GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor?

Abdulkerim Fırat kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlere görev yürütüyor? Pasifik GYO’da ne iş yapıyor? İşte Abdulkerim Fırat ile ilgili merak edilen her şey...

Sayar Grup Proje Yapı Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sayar Grup Proje Yapı Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Sayar tarafından kuruldu.

Kozankurt İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kozankurt İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Kozankurt tarafından kuruldu.

Ahd Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ahd Group İnşaat Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Bülbül ve Hasan Bülbül ortaklığında kuruldu.

Mrv Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mrv Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de Abdulkerim Önecek tarafından kuruldu.

Hasırcı Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasırcı Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Hasırcı ve Hüseyin Hasırcı ortaklığında kuruldu.

Askent Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Askent Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Say ve İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Mavi Detay Tasarım Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Detay Tasarım Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Bayrak ve Ensar İlhan ortaklığında kuruldu.

Enc Mekanik Tesisat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enc Mekanik Tesisat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Ekinci tarafından kuruldu.

Çeçen Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Çeçen Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Çeçen tarafından kuruldu.

ENC Mekanik Tesisat İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ENC Mekanik Tesisat İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Ekinci tarafından kuruldu. 

Abdulkerim Mican Haberi

Abdulkerim Mican

Lider Konut İnşaat Taahhüt Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulkerim Mican tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da  Maltepe, İdealtepe Mahallesi, Bülbül Sokak'ta kuruldu. 


Lider Konut İnşaat Taahhüt Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane  inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak  bunlar üzerinde  veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak  ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve  göletler, park  ve bahçe  düzenlemeleri ve turistik tesisler, havuzlar, tatil köyleri inşa etmek  ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...