25 / 05 / 2024

Abdulla Mustafayev

Abdulla Mustafayev

ABM Construction Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mashhur Mammadov, Abdulla Mustafayev, Mushfig Hasanov tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 25 Eylül'de Beylikdüzü'nde kuruldu.

Al Saeedi Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Saeedi Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A. A. Abdulla Mohammed Alsaeedı tarafından kuruldu.

Qala Group İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Qala Group İnşaat Turizm Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Orkhan Mustafayev tarafından kuruldu.

Vip Companies Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vip Companies Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenler’de Hussam Abdullah ve Wisam Abdulla ortaklığında kuruldu.

Vıp Companıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vıp Companıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Hussam Abdullah ve Wısam Abdulla ortaklığında kuruldu.

Al Bahrı Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Bahrı Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulla Hussaın Abdulla Albahrı tarafından kuruldu.

Marbon İnşaat Sanayi Danışmanlık İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marbon İnşaat Sanayi Danışmanlık İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 binTL sermaye bedeli ile Aıdaros Abdulla Mhaval tarafından kuruldu.

Azerbaycan inşaat ihalelerine Türkiye modeli!

Azerbaycan Bakanlar Kurulu İnşaat, Şehircilik ve Kamu Hizmetleri Daire Başkanı Feyruz Mustafayev, ülkede yapılacak olan inşaat ihalelerinde Türkiye'ye öncelik tanınacağını söyledi. 

Sarıyer'deki milyon dolarlık villa için soruşturma açıldı!

Sarıyer Zekeriyaköy’de  yaşayan Katarlı iş insanı Mohd Abdulla Alsiddiqi Alemadi, komşusu  Mehmet Ünal hakkında kaçak yapı inşa ettiğini öne sürerek şikayette bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı söz konusu villa hakkında soruşturma başlattı. 

Mahkemeden 'kaçak yapılarla ilgili' emsal karar!

Milyon dolarlık villaların yer aldığı sitede bulunan ‘kaçak yapı’ krizi iki iş insanını karşı karşıya getirdi. Katarlı Mohd Abdulla Alsiddiqi Alemadi, Türk komşusu Mehmet Ünal’ı belediyeye şikâyette bulundu, kaçak yapıların yıkılması amacıyla karar verildi.

Aliarose Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!  

Aliarose Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulla Khalifa A.Al-Attiyah tarafından kuruldu.

Redberry Partners İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Redberry Partners İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli Abdulla Sahatov ve Bolotbek Hojamov tarafından kuruldu.

MP Hotel Management Turizm İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MP Hotel Management Turizm İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Murat Oldaç, Rula Afif Abdulla Jouni, Andrea Gunz, Mahmood Jaafar Sharaf ve Ahmet Ozan Songur tarafından kuruldu. 

STT Star Travel Turizm İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

STT Star Travel Turizm İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdulğani Tetik ve Abdulla Ghareeb F A Al Enazi ortaklığında kuruldu.

Abdulla Mustafayev Haberi

Abdulla Mustafayev

ABM Construction Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mashhur Mammadov, Abdulla Mustafayev, Mushfig Hasanov tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de kuruldu. 


ABM Construction Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Her türlü inşaat malzemeleri alım satımını yapmak.                      2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa...