17 / 05 / 2024

abdullah Alemdar İnşaat

abdullah Alemdar İnşaat

Alemdar İnşaat, “Sabit taksit Sabit fiyat” garantisiyle temelden projeler için yeni kampanya başlattı. Kampanya kapsamında sabit fiyat garantisi sunuluyor.

Sudan Hartum'daki havaalanını Summa İnşaat yapacak!

Sudan Başbakanı Abdullah Hamduk tarafından, Ulaştırma Bakanlığı'na Hartum yeni havalimanı projesinde daha önce sözleşmeye imza atılan Türk şirketi Summa İnşaat ile devam edilmesinin talimatını verdi.

Abdullah Örs Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abdullah Örs Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Örs tarafından kuruldu.

Abdullah İndibay Yapı İnşaat Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Abdullah İndibay Yapı İnşaat Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah İndibay tarafından kuruldu.

Alemdar Çelik Konstrüksiyon Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemdar Çelik Konstrüksiyon Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fares Çakırbeyli ve Kübra Nur Alemdar tarafından kuruldu.

BY Alemdar İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BY Alemdar İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngöre'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Alemdar ve Mustafa Gökbulut ortaklığında kuruldu. 

Mimar Abdullah Burnaz'ın Özlem Altay'a açtığı davaya mahkemeden ret!

Mimar Abdullah Burnaz’ın, 9 yıl önce boşandığı Özlem Altay’a açtığı 1 milyon 300 bin liralık çocuk mallarının korunması ve 2 bin liralık nafakanın iptali davası mahkeme tarafından reddedildi...

İNDER'in acı günü! Abdullah Baysal vefat etti!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkan Yardımcısı ve Pendik Eski Belediye Başkanı Abdullah Baysal vefat etti. İNDER İnşaatçılar Derneği taziye ilanı yayınladı. 

Saral İnşaat'ın acı günü! Fahira Kara vefat etti!

Saral İnşaat Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Zeki Kara'nın annesi Fehime Kara vefat etti. Saral İnşaat Grubu taziye ilanı yayınladı. 

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Abdullah Alemdar: Ev sahibi olmanın tam zamanı!

Alemdar İnşaat’ın sahibi Abdullah Alemdar, ev sahibi olmak isteyenler için yüzde 0.98 faizli konut kredisinin büyük avantaj olduğunu açıkladı. Alemdar, ‘Ev sahibi olmanın tam zamanı’ diye konuştu.

Alemdar İnşaat'tan 'sabit taksit sabit fiyat' kampanyası!

Alemdar İnşaat, “Sabit taksit Sabit fiyat” garantisiyle temelden projeler için yeni kampanya başlattı. Kampanya kapsamında sabit fiyat garantisi sunuluyor.

Alemdar İnşaat'tan yeni kampanya!

Alemdar İnşaat yeni bir kampanya başlattı. “Sabit taksit Sabit fiyat”  garantisiyle başlatılan kampanya Boluluları ev sahibi yapacak.

abdullah Alemdar İnşaat Haberi

abdullah Alemdar İnşaat

Alemdar İnşaat, temelden projelerde büyük alım kolaylığı sağlamak için yeni kampanya başlattı. Kampanya kapsamında sabit taksit ve sabit fiyat garantisi sunuluyor. 

60 bin minimum peşinatla kampanyaya katılan vatandaşlar 120 aya kadar vadeli satış imkanından yararlanıyor. Konutlar tamamlanır tamamlanmazda teslim garantisi veriliyor.

Bolu Ekspres Gazetesi'nde yer alan habere göre, Alemdar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, yeni kampanya ile ilgili konuştu. 

Başkan Alemdar, “Temelden devam eden projeler olarak bir bölüm ayırdık. Bir de bitmiş projeler olarak bir bölüm ayırdık. Temelden yani topraktan devam eden projelerimizde 60 bin minimum peşinatla kampanyaya giriliyor ve 120 aya kadar vadeli satış öngörüyoruz.  İsteyen istediği vadeyi ve peşinatı seçebiliyor.  Dairesini beğeniyor onun üzerinden tablodan istediği ödeme planını seçmek suretiyle bu kampanyaya girebiliyor. Burada kesinlikle sabit fiyat garantisi veriyoruz.  Konut biter...