29 / 04 / 2024

Abdullah Aykut Can Çilingir

Abdullah Aykut Can Çilingir

Propart Proje Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İthalat ve İhracat Limited Şirketi, Abdullah Aykut Can Çilingir tarafından, 50 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de kuruldu.

Z Can Ekolojik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z Can Ekolojik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Sevgi Can Aykut tarafından kuruldu.

Canka Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canka Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Abdulkadir Korkmaz ve Abdullah Arıcan ortaklığında kuruldu.

Propart Proje Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Propart Proje Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İthalat ve İhracat Limited Şirketi, Abdullah Aykut Can Çilingir tarafından, 50 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de kuruldu.

Abdullah Çınar'ın dört şirketine iflas kararı!

Giyimkent İmalat ve Toptan Satıcıları Site İşletme Kooperatifi başkanlığı yanı sıra, eski İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi de olan Abdullah Çınar'ın 4 şirketi için başlayan süreç iflas kararıyla sonuçlandı...

Abdullah Sami Akşemsettinoğlu kimdir?

Ataç İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi olan Abdullah Sami Akşemsettinoğlu kimdir? Abdullah Sami Akşemsettinoğlu kimin yerine atandı? Abdullah Sami Akşemsettinoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Aykut Mutlu kimdir?

MESA’yı 250 bin liralık ortaklık payı ile kuran Aykut Mutlu kimdir? Aykut Mutlu inşaat sektörüne nasıl girdi? Aykut Mutlu bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi?

Abdullah Sami Akşemsettinoğlu Ataç İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Ataç İnşaat tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanan bilgiye göre Abdullah Sami Akşemsettinoğlu Ataç İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Yayınlanan bilgiye göre Abdullah Sami Akşemsettinoğlu, istifa etmiş olan Hüseyin Çalık'ın yerine atandı

Abdullah Gül: Saraçoğlu Mahallesi’nde bina yıkımı olmayacak!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Ali Hakkan, Abdullah Gül 'ün “Projeyi aceleye getirmeyin” dediğini, “Uzmanların tavsiyeleriyle ve yol göstericiliğiyle yapıldığı takdirde işlerin iyi yürüyeceğini” söylediğini aktardı.

Abdullah Bayram kimdir?

Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram kimdir? Abdullah Bayram sektöre ne zaman girdi? Abdullah Bayram, Denge Yapı'yı ne zaman ve nasıl kurdu? Denge Yapı projeleri nelerdir? İşte sorularınızın yanıtı...

Haşim İşcan Kültür Merkezi tadilatı yeni baştan yapılıyor!

Yapıldıktan 5 yıl sonra kusurlarının büyümesiyle neredeyse kullanılamaz hale gelen Haşim İşcan Kültür Merkezi'ni yapan inşaat firması, Büyükşehir Belediyesi'nin elindeki banka teminat mektuplarını geri alma karşılığında tadilata başladı...

Can Dündar villasını 1 milyon 550 bin dolara satıyor!

Gazeteci yazar Can Dündar villasını 1 milyon 550 bin dolara satıyor, Ankara trafiğini rahatlatacak bağlantı yolu, Dündar’ın da villasının bulunduğu sitenin 100 metre kadar yakınından geçecek.

Yasemin İşcan:Binalar teknolojiye alışıyor konutların yüzde 2'si akıllandı!

Yasemin İşcan, Türkiye'de toplam konut stoğunun yüzde 2'si akıllı binalardan oluştuğunu belirterek, "Çok hızlı artış gözlenen bu alanda, bir gün bütün yapılar, uçtan uca akıllı sistemlerle donatılacak" dedi.

Abdullah Bakır: İnşaat sektöründe ciddi sorunlar yaşanıyor!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Abdullah Bakır, kent ölçeğinde yaşanan ciddi sorunlar nedeniyle sektörün özelliğini yitirmek üzere olduğunu bildirdi. İnşaatta yaşanan durağanlığın, ekonomik hareketliliği de olumsuz etkiliyor...

Abdullah Aykut Can Çilingir Haberi

Abdullah Aykut Can Çilingir

Propart Proje Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İthalat ve İhracat Limited Şirketi, Abdullah Aykut Can Çilingir tarafından, 50 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de kuruldu. 


Propart Proje Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İthalat ve İhracat Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1-Mimarlık faaliyetleri ve mimari danışmanlık faaliyetleri yapmak, Mühendislik danışmanlık hizmetleri yapmak, projelere yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri 2-Peyzaj mimarisi faaliyetleri ve peyzaj konusunda mimari danışmanlık faaliyetleri yapmak 3- Yer yüzeyinin araştırılması ve harita yapımına yönelik mühendislik faaliyetleri (teodolit, fotogrametrik ve hidrografik ölçüm yapma, topografya hizmetleri ile yol, kadastro, topoğrafik, vb. haritaların hazırlanması) 4-Bina projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri yapmak 5-İç mimarların faaliyetleri (iç dekorasyon dahil) yapmak 6- Her türlü orman ürünlerinin; ham, mamul,...