10 / 05 / 2024

Abdullah Burnaz mimarlık

Abdullah Burnaz mimarlık

Mimar Abdullah Burnaz kimdir? Mimar Abdullah Burnaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Burnaz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Abdullah Burnaz...

Mekan Ae Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mekan Ae Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah H.İ. Hassan ve Eşref Tahir ortaklığında kuruldu.

Cab Tasarım İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Cab Tasarım İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 400.000,00 TL sermaye bedeli ile Can Abdullah Yüksel ve Buse Aslan Yüksel tarafından kuruldu.

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Korkmaz, Ahmet Şahin ve Enes Abdullah Uçar ortaklığında kuruldu.

Özdenge Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdenge Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Peker tarafından kuruldu.

Fetherma Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fetherma Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 360 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Fethi Akalın tarafından kuruldu.

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yıldız ve Evliya Yıldız ortaklığında kuruldu.

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Esmerer tarafından kuruldu.

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abdullah Arıkan tarafından kuruldu.

Asb Mimarlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Asb Mimarlık Anonim Şirketi bugün Pendik’te Abdullah Samİ Balta tarafından kuruldu.

Bloom İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bloom İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da Abdullah Olabı ve Ammar Duksi tarafından kuruldu.

Bin Sahal Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bin Sahal Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Abdırahman Bash ve Bashır Abdullah Sahal ortaklığında kuruldu.

Arc Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arc Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Ayman Abdullah Alfırjanı ve Mohamad Alı Allawı ortaklığında kuruldu.

Antaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Antaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Abdullah Serdaroğlu ve Numan Uzun ortaklığında kuruldu.

Abdullah Burnaz mimarlık Haberi

Abdullah Burnaz mimarlık

Abdullah Burnaz kimdir?

Abdullah Burnaz, 23 Ağustos 1971 İstanbul doğumlu. Abdullah Burnaz, Işık Lisesini bitirdikten sonra Bilkent Üniversitesi iç mimari ve çevre tasarımı bölümünü bitirdi. 


95/96 döneminde okulu bitirip 2 sene profesyonel olarak çeşitli mimari ofislerde tasarım ve şantiye şefliği yaptıktan sonra 98/99 yılında Caddebostan Mozaik Center adlı seramik merkezini yaptı ve mağaza müdürü olarak aynı merkezde görev aldı. 1999 yılında KA Mimarlık şirketini kurdu. 


Yüksek İç Mimar Abdullah Burnaz, “bir yaşam biçimi” olarak tanımladığı iç mimari anlayışına Ka Mimarlık Şirketini kurarak profesyonel olarak devam etti. 1999 yılında kurduğu Ka Mimarlık açılımını 2010 yılı sonunda yerini ABDULLAH BURNAZ DESIGN TEAM olarak daha güçlü, yepyeni bir misyon ve vizyona devretti. Abdullah Burnaz misyon ve vizyonunu kişilere mutlu yaşayabilecekleri huzurlu ve estetik mekanlar yaratmak...