18 / 05 / 2024

Abdullah Genç

Abdullah Genç

İnor İnşaat Anonim Şirketi, Abdullah Genç, Erhan Cistir, Şeref Aytekin tarafından 1 milyon 700 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Aralık'ta Gaziosmanpaşa, Karayolları Mahallesi'nde kuruldu.

Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi açıldı!

Derince Belediyesi Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi hizmete açıldı.

Üçgen Bina İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçgen Bina İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Manhal Al Assıl, Alı Abdullah A Alsalman ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi'nde kuruldu.

Bodrumlu genç iş adamları Bodrum'u tanıtma çalışması başlattı!

Bodrumlu genç iş adamları Seha Ergene ve Abdullah Girik, Çinli genç iş adamı Bai Yuan ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti.

İnor İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İnor İnşaat Anonim Şirketi, Abdullah Genç, Erhan Cistir, Şeref Aytekin tarafından 1 milyon 700 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Aralık'ta Gaziosmanpaşa, Karayolları Mahallesi'nde kuruldu.

Adana'da yapılması planlanan Gençlik Merkezi'ne onay çıkmadı!

Adana'ya yapılması planlanan Gençlik Merkezi için belirlenen alana, Büyükşehir Belediye Meclisi'nden onay çıkmadı. AK Parti Meclis Üyesi Abdullah Doğru, 3 milyon lira bedelli projenin ihalesinin yapıldığını belirtti..

Genç İnşaat, inşaat mühendisi arıyor!

Genç İnşaat, hastane inşaatında ve atıksu tesisinde çalışmak üzere inşaat mühendisi arıyor...

Abdullah Gül: Beşiktaş Stadı gökdelenleri engeller!

Beşiktaş'ın stat projesini destekleyen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, stadyumun orada olması gökdelenlerin yükselmesinin engelleyeceğini ifade etti...

Genç Osman Camisi'nin restorasyon çalışmalarına başlandı!

İstanbul'un sur dışındaki tek padişah camisi olan 400 yıllık Genç Osman Camisi'nin restorasyon çalışmalarına başlandı

Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi Mart'ta açılacak!

Ergün, Manisa Belediyesi’nin Laleli’de inşa ettiği ve Atatürk adını verdiği Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu

Erdoğan Bayraktar Gençlik ve Spor Bakanlığı'na vekalet edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Suat Kılıç dönene kadar Gençlik ve Spor Bakanlığı'na vekalet edecek

Manisa'daki Şehzadeler Gençlik Merkezi açıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, ''Çağın gereklerini yakalayan, geleceğe hazırlanan ama aynı zamanda kahraman ecdadının şehidinin de farkında olan nesillerin yetişmesi için gayret ediyoruz'' dedi

Arnavutköy Haraçcı Meydanı ve Gençlik Merkezi inşaatı ihalede!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Arnavutköy Haraçcı Meydanı ve Gençlik Merkezi inşaatı yapım işi ihaleye çıkıyor.

Gen Yapı Saloon Rezidans'ta 244 bin TL'ye! 24 ay vade farksız!

Gen Yapı Saloon Rezidans projesinde 24 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor. Saloon Residence daire fiyatları 244 bin TL'den başlıyor.

Abdullah Genç Haberi

Abdullah Genç

İnor İnşaat Anonim Şirketi, Abdullah Genç, Erhan Cistir, Şeref Aytekin tarafından 1 milyon 700 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta kuruldu. 


İnor İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; A - 1. Her türlü inşaat işlerini taahhüt etmek, 2. Mühendislik müşavirlik ve kontrollük hizmetleri yapmak, 3. Projeler yapmak yaptırmak proje yapımı taahhütlerinde bulunmak, 4. Konusu ile ilgili tesisler kurmak ve bu tesisleri yurt içinde veyahut dışında pazarlamak, 5. Konusu ile ilgili yurt içinde ve dışındaki kuruluşların temsilciliğini acentalığını almak gayesine uygun olarak yerli ve yabancı şirketlerle adi ortaklık veya benzeri iştiraklerle ihalelere gerek pilot gerekse tali firma olarak katılmak ve taahhütlere girmek, 6. Sermaye şirketlerine kurucu olarak katılabilir. Kurulmuş ve kurulacak yurtiçi ve yurtdışındaki sermaye şirketlerinin hisse senetlerini ve paylarını aracılık faaliyeti...