01 / 05 / 2024

abdullah kavukçu simit sarayı

abdullah kavukçu simit sarayı

Fransa'nın Cannes kentinde 13-15 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul ve perakende fuarı MAPIC Fuarı’ ndaki Simit Sarayı standı katılımcılardan yoğun ilgi görüyor....

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur ne iş yapıyor?

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur'un eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur kariyeri ve eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur'un kim olduğu ve Abdullah Erdem Cantimur'un hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Ekmek ve Simit Fiyatları Uçtu: Vatandaşların Cebine Bir Yük Daha!

2023 yılının ikinci yarısında zamlanan ürünler arasında ekmek ve simit de yer aldı. En çok tüketilen gıda ürünlerinden olan ekmek ve simide gelen zam, vatandaşların omzuna bir yük daha ekledi. Vatandaşların tepkisine neden olan zam sonrası ekmek ve simidin işte yeni fiyatı…

'Gerekirse simit yeriz bunu atlatırız' diyen Hülya Avşar'dan yeni çıkış: Fiyatlar uçuk karar sizin

Türkiye'deki aşırı artan dolar kuru ve yüksek enflasyonla mücadele etmek için 'Gerekirse simit yeriz bu dönemi atlatırız' sözleriyle tepki çeken Hülya Avşar, artan fiyatlarla ilgili yeni açıklamalar yaptı. Avşar, fiyatların aşırı arttığını söyledi.

Merkez Bankası 'TR Karekod'u hayata geçiriyor!

Merkez Bankası, ‘TR Karekod’u kullanıma sunuyor. Ödemeleri kolaylaştıracak uygulamayı simitçiden büfeciye küçük işletmeler de kullanabilecek.

 Abdullah Tivnikli son yolculuğuna uğurlandı!

İstanbul'da bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tivnikli, son yolculuğuna uğurlandı...

Simit Sarayı Erzincan'da 100 milyon TL yatırımla fabrika açacak!

Simit Sarayı Erzincan'da fabrika açacak. Fabrika için 100 milyon TL yatırım yapılacak. Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkam Abdullah Kavukcu, "Türkiye'nin Eataly konseptini yaratacağız. İlk şube Riyad'da 4 bin metrekarelik bir alanda olacak" diyor.

Simit Sarayı, boşa çıkan tüm mağazalara talip!

Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu, son dönemde AVM ve caddelerde yüksek kira nedeniyle boşalan mağazalara talip olduklarını söyledi.

Abdullah Özgören'e FETÖ gözaltısı!

İznik'in tanınmış işadamlarından emlak zengini Abdullah Özgören, FETÖ üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Özgören'in evinde de 1 dolar bulundu.

Ahmet Küçükbay F Tipi cezaevine gönderildi!

FETÖ'ye finans desteği sağladığı öne sürülen Kavuklar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk'un ardından, işadamları Ahmet Küçükbay ve Kamil Karakaş da F Tipi cezaevine gönderildi.

Ahmet Küçükbay ve Metehan Kavuk'un serbest bırakılmasına itiraz!

Aralarında Küçükbay Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay ve Abdullah Kavuk'un oğlu Metehan Kavuk'un da bulunduğu 7 zanlının adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına İzmir Cumhuriyet Savcısı Zafer Dur, itirazda bulundu.

Metehan Kavuk serbest bırakıldı!

İzmir'deki FETÖ soruşturması kapsamında göz altına alınan Kavuklar Gayrimenkul'un başında bulunan Abdullah Kavuk'un oğlu Metehan Kavuk, yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İzmir'de gözaltına alınan işadamları adliyeye sevk edildi!

İzmir'de, FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan aralarında Küçükbay Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay ile Abdullah Kavuk ve oğlu Metehan Kavuk'un da bulunduğu 17 iş adamı ile bir gazeteci adliyeye sevk edildi.

Abdullah Kavuk gözaltına alındı!

Kavuklar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk’un da aralarında bulunduğu 7 kişi, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı. 2 bin kadar çalışanı bulunan Kavuklar'ın 2014 yılı cirosu 750 milyon TL.

abdullah kavukçu simit sarayı Haberi

abdullah kavukçu simit sarayı


Bu yıl ilk kez MAPIC’e katılan Simit Sarayı, Fuar’ın Riviera ana giriş kapısında yer alan karavanda ve Lerins’teki standında, Türk kahvesi ve Türk çayı eşliğinde gerçekleştirdiği Türkiye’nin simgesi simit ve diğer geleneksel lezzetlerden oluşan ikramlarıyla katılımcıların büyük beğenisini topladı. 


Geçtiğimiz yıl 65 ülkeden 8600 katılımcı, 2400 perakendeci, 410 yeni marka, 870 yatırımcıyı ağırlayan MAPIC, bu yıl 81 ülkeden 2400 perakendeciyi ağırlıyor. 


Hem Türk, hem de uluslararası markaların yoğun ilgi gösterdiği, 2006 yılından bu yana Alkaş’ın Türkiye temsilciliğini yürüttüğü MAPIC Fuarı’nda Türkiye’yi temsil etmekten büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, fuar ile ilgili değenlendirmesinde, "Gayrimenkul ve perakende sektörünün en büyük buluşması olan MAPIC, biz perakendeciler için pek çok fırsatı bir arada sunuyor. Simit Sarayı olarak, MAPIC Fuar’ına...