09 / 05 / 2024

Abdullah Örs Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Abdullah Örs Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Abdullah Örs Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Örs tarafından kuruldu.

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu! 

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile İbrahim Çeçen, Mehmet Salih Çeçen, Yalçın Öztürk, Orhan Hallik ve Abdullah Keleş ortaklığında kuruldu.

Amg Gayrimenkul Turizm Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amg Gayrimenkul Turizm Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah I.A. Almahmoud ve Ziya Gökalp Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Baba Tarla Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Baba Tarla Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Zeren ve Coşkun Zeren ortaklığında kuruldu.

Rrash Estate Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rrash Estate Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Najm Abdullah Omran AL-Shammarı tarafından kuruldu.

Tuncaylar Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuncaylar Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi  bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Tuncay tarafından kuruldu.

Gpm Galata Property Managment Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Gpm Galata Property Managment Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz Koral ve Umut Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz, Ahmet Sağlam ve Sinan Çevik ortaklığında kuruldu.

Axc Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Axc Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Ali Turgut ve Abdullah Turgut ortaklığında kuruldu.

Gavlan Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gavlan Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Abdullah tarafından kuruldu.

Scb Gayrimenkul Ve Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scb Gayrimenkul Ve Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Adıman, Bülent Yılmaz, Cengiz Karaağaç ve Sebahattin Kılavuz ortaklığında kuruldu.

Castle Assets Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Castle Assets Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah A.I. Alaamerı tarafından kuruldu.

Aab Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aab Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Ahmed M Baghlaf tarafından kuruldu.

Perla Danışmanlık Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Perla Danışmanlık Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Onaylı tarafından kuruldu.

Abdullah Örs Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres  Haberi

Abdullah Örs Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Abdullah Örs Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Örs tarafından kuruldu.

Abdullah Örs Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, isletmek, kiralamak, kiraya vermek. -Insanların beslenmesinde önemli bir etkinligi olan ve gıda sektörüne konu teskil eden her nevi sıcak, soguk, dondurulmus, kurutulmus ve konsantresi yapılmıs besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satıs yapmak amacı ile gerekli olan satıs magazalarını açmak ve isletmek. -Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soguk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize...