22 / 05 / 2024

abdullah örs kimdirr

abdullah örs kimdirr

SMA Grup'un başarılı isimlerinden Abdullah Örs, yeni yatırımları ola Darıca Park AVM'yi, ilk iki günde 200 bin kişinin ziyaret etiğini söyledi, AVM'nin bölge içi önemli olduğunu kaydetti.

Abdullah Örs Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abdullah Örs Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Örs tarafından kuruldu.

Çrs İnşaat Metal Orman Ürünleri Temizlik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çrs İnşaat Metal Orman Ürünleri Temizlik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Abdullah Telvin tarafından Kartal’da 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Darıca Park AVM ilk iki günde 200 bin kişi ağırladı!

SMA Grup'un başarılı isimlerinden Abdullah Örs, yeni yatırımları ola Darıca Park AVM'yi, ilk iki günde 200 bin kişinin ziyaret etiğini söyledi, AVM'nin bölge içi önemli olduğunu kaydetti.

Sandra Bullock'un evine hırsız girdi!

Oscar ödüllü Amerikalı ünlü oyuncu Sandra Bullock, lüks malikanelere dadanan hırsızların son kurbanı oldu. 49 yaşındaki yıldız uyurken Los Angeles’taki evinde hırsız girdi, tıkırtıları duyan Bullock hemen polise haber verdi.

Abdullah Gül Parkı Esenyurt'ta nerede, ne zaman açılacak?

Esenyurt Abdullah Gül Parkı nerede? Esenyurt Abdullah Gül Parkı ne zaman açılacak? Esenyurt Abdullah Gül Parkı'nda neler var? İşte Türkiye'nin en büyük şehir parkı olacak Abdullah Gül Parkı ile ilgili detaylar...

Orhan Gencebay'ın Rumelihisarı’ndaki evine hırsız girdi!

Önceki gün Orhan Gencebay ile Sevim Emre’nin Rumelihisarı’ndaki evlerine hırsız girdi. Saat 14.30 sıralarında dört katlı binaya giren ve apartmandaki dört dairenin de kapısını zorlayan hırsız ya da hırsızlar, en büyük hasarı Gencebay’ın kapısına verdi.

Abdullah Burnaz kimdir?

Mimar Abdullah Burnaz kimdir? Mimar Abdullah Burnaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Burnaz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Abdullah Burnaz...

Mehmet Şakir Örs: İzmir’in geleceği turizm ve fuarcılıkta!

İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, İzmir'in ve İZFAŞ'ın gözbebeği fuarları olan IF WEDDING FASHION İZMİR ve MARBLE'ın başarı hikayesini anlattı, Gaziemir Yeni Fuar Alanı ile birlikte bu fuarlarda dünya liderliğini hedeflediklerini söyledi.

Nitelikli hırsızlık nedir?

Türk Ceza Kanunu kapsamında malvarlığına karşı işlenen suçların başında hırsızlık ve nitelikli hırsızlık suçları yer alıyor. Peki nitelikli hırsızlık nedir? Nitelikli hırsızlık cezaları nelerdir? İşte kanun hükümleri...

Hayırsız Ada'nın ismi Atatürk Adası olarak değişti!

Antalya'da bir sınavda gündeme gelen ve resmi adı "Hayırsız Ada" olduğu için tartışmalara yol açan adanın adı değişti. Foça Belediye Meclisi, "Atatürk Adası" ismini kabul ederek resmileştirdi

Abdullah Gül Selçuklu Uygarlığı Müzesi'ni gezdi!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Gevher Nesibe Medresesi'nde kurulan Selçuklu Uygarlığı Müzesini gezdi. Gazetecilere, "Annemizle babamızla bir gün geçirdik" diyen Cumhurbaşkanı Gül, bekleyen çocuklarla da yakından ilgilendi...

Hayırsız Ada'nın ismi Atatürk Adası olarak değişti!

ANTALYA Milli Eğitim Müdürlüğü'nün İl Başarısını Artırma Projesi (İLBAP) kapsamında, geçen 10 Nisan'da yaptığı 'Performans Takip Sınavı'ndaki bir soruyla gündeme gelen 'Hayırsız Ada'nın polemiklere neden olan adı değişti.

Abdullah Gül: Sarp kapısının hızlandırılmasıyla ilgili çalışmalar başlattık!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Sarp kapısı hızlandırılacak. Ümit ediyoruz ki, tek pencere sistemine geçebileceğiz ve bütün Avrupa'nın, Türkiye'nin, Kafkaslar üzerinden Orta Asya'ya karayoluyla bağını daha da hızlandıracağız"

abdullah örs kimdirr Haberi

abdullah örs kimdirr

Kentin batı bölgesinde gösterdiği faaliyetlerle ülke çapına son derece önemli bir oyuncu konumuna gelmiş bir isimle, Abdullah Örs'le birlikteyiz. 1989 yılında bundan tam 26 yıl önce başlayan ticari yaşantısında çok önemli başarılara imza atmış ve aile şirketi olan SMA Grup'la birlikte perakende sektöründe son derece önemli bir aktör olarak faaliyetlerine devam ediyor. Örs'le başta ev dışı tüketim sektörü başta olmak üzere, SMA Şirketler Grubu'nun faaliyette olduğu sektörleri ve şirketler grubunun yeni bebeği Darıca AVM'yi konuştuk. 

Kendisi gelecekte gerçekleştireceği yatırım faaliyetleriyle ilgili de önemli bilgileri bizlerle paylaşmayı ihmal etmedi... 


Abdullah Bey, kentimizin batı bölgesinde uzun yıllardır ticari yaşantınıza devam ediyorsunuz. Ne zaman başladı bu serüven? 

-1989 yılında Pendik ilçesinde faaliyete geçen firmamız çalışma hayatımın da başlangıcı oldu. Aile şirketi olmasının verdiği güç, disiplin...