01 / 05 / 2024

Abdullah Salem H Alammari

Abdullah Salem H Alammari

Seen Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdullah Salem H Alammari, Mohammed Gholoom A A Alnajjar tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da kuruldu

Hümayun Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Hümayun Turizm Anonim Şirketi Kadıköy'de Abdullah Düzcan tarafından kuruldu!

Gürallar İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürallar İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Gülmak tarafından kuruldu.

Banana Group İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Banana Group İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah M.H.N tarafından kuruldu.

Saadet Partisi'nden Kanal İstanbul teklifi: Parasını verelim vazgeçsinler!

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, hükümetin Kanal İstanbul uyarılarını dikkate almamasına şu şekilde tepki gösterdi; "Ranttan dolayı vazgeçemiyorlarsa kendilerine bir teklif sunmak istiyorum. Hesaplasınlar, ne kadar kazanacaklarsa biz millet olarak onlara bunu verelim" 

Beverly Hılls Emlak İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beverly Hılls Emlak İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Basel Salem M. Salem tarafından kuruldu.

Main Gayrimenkul İnşaat Madencilik Turizm Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Main Gayrimenkul İnşaat Madencilik Turizm Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi Abdullah Al H. A. Abka tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Salsa İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Kimya Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salsa İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Kimya Pazarlama Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Abdullah Ünal tarafından kuruldu.

Kayseri Abdullah Gül Müzesi 24 Temmuz'da açılacak!

Türkiye'nin 11. Cumhurbaşkanı ve AK Parti hükümetlerinin ilk başbakanı Abdullah Gül'ün hayatının anlatılacağı ve kişisel eşyalarının sergileneceği müzenin açılışı 24 Temmuz'da Gül'ün memleketi Kayseri'de yapılacak.

Duru Park İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duru Park İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Salem H Alkhadran, Şerafettin Güler, Mehmet Emin Tokuyan ortaklığıyla 600 bin TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Kadıköy'de kuruldu.

Tüpgeçit projesi için hükümetten onay bekleniyor!

Boğaz'ın altında, Söğütlüçeşme-Yenikapı arasında yapılması düşünülen 2.5 kilometre uzunluğundaki Tüpgeçit projesi için hükümetten onay bekleniyormuş. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o özel haber...

Abdullah Kiğılı: Özdilek çok başarılı!

Metrocity, Kanyon, Zorlu gibi AVM'lerin olduğu bölgede AVM açan Hüseyin Özdilek'e en ilginç yorum Abdullah Kiğılı'dan geldi: Yapma dedim. Buraya AVM açma dedim ama Özdilek çok başarılı.

Ayasofya Hürrem Sultan Hamamı 1941'e kadar depoydu!

İstanbul'un turistik bölgesi Ayasofya'nın en özel bölümlerinden biri olan Ayasofya Hürrem Sultan Hamamı, 1941'e kadar depo olarak kullanılmış... İşte Emlakkulisi.com'un tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın özel haberi...

Abdullah Gül: Sarp kapısının hızlandırılmasıyla ilgili çalışmalar başlattık!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Sarp kapısı hızlandırılacak. Ümit ediyoruz ki, tek pencere sistemine geçebileceğiz ve bütün Avrupa'nın, Türkiye'nin, Kafkaslar üzerinden Orta Asya'ya karayoluyla bağını daha da hızlandıracağız"

Abdullah Salem H Alammari Haberi

Abdullah Salem H Alammari

Seen Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdullah Salem H Alammari, Mohammed Gholoom A A Alnajjar tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da kuruldu. Seen Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;  Her türlü arazi arsa daire ev dükkan işyeri ve diğer kiralanmasına aracılık etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olandiğer işler.


Seen Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Pınarbaşı Sokak, No:...