14 / 05 / 2024

Abdulmecit Önen

Abdulmecit Önen

Temizyapı İnşaat Turizm Gıda Tekstil ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdulmecit Önen tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 12 Ocak'ta Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi'nde kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Atilla Önen vefat etti!

AGE İnşaat ve Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Önen vefat etti. 

Balıkesir Gönen'de 3.6 milyon TL'ye satılık 89 arsa!

Gönen Belediyesi, Gündoğan Mahallesi'ndeki 49, Hasanbey Mahallesi'ndeki 40 arsa olmak üzere toplam 89 arsayı ihale ile satıyor. İhale 12 Nisan'da yapılacak..

TOKİ Gönen Sarıköy başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Gönen Sarıköy projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Balıkesir Gönen'e otel konforunda öğrenci yurdu!

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'ın girişimleriyle yapılan yurt projesinde çalışmalar devam ediyor. Yurt, 2017-2018 eğitim öğretim yılında faaliyete girecek..

Dünen Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünen Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nezahar Dünen tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Balıkesir Gönen'e 75 milyonluk yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Gönenli vatandaşlarla bir araya geldi. Uğur vatandaşlara Gönen yatırımlarını anlattı.

Ak Önen İnşaat Sağlık Eğitim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Önen İnşaat Sağlık Eğitim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cemil Önen tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Isparta Gönen ve Güneykent'te sosyal konut hamlesi!

Isparta Gönen, Güneykent ve Keçiborlu'da emeklilerin bütçesine uygun sosyal konutlar geliyor.

Nen Yapı Sistemleri Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nen Yapı Sistemleri Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mesut Çam imzasıyla kuruldu.

TANAP projesinin Gönen etabında çalışmalar başladı!

Azerbaycan gazını Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşıyan ve çalışmaları uzun zamandır devam eden Trans Anadolu doğalgaz Boru Hattı Projesi’nin Gönen etabında çalışmalar başladı.

Gönen Kaplıcaları Tesisleri kiraya verilecek!

Gönen Kaplıcaları bünyesindeki tesisleri kiraya verme yetkisini alan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, yaptığı açıklamada Gönen Kaplıcaları’nın özelleştirilmesinin söz konusu olmadığını, ancak işletme bünyesindeki tesislerin kiralaya verilebileceğini belirtti.

TOKİ Balıkesir Gönen son başvuru tarihi!

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan projede 6 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Balıkesir Gönen son başvuru tarihi...

Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü satılıyor. İşte, Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları...

Abdulmecit Önen Haberi

Abdulmecit Önen

Temizyapı İnşaat Turizm Gıda Tekstil ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdulmecit Önen tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 12 Ocak'ta kuruldu. 


Temizyapı İnşaat Turizm Gıda Tekstil ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...