07 / 05 / 2024

Abdulrezzak Sancak kimdir

Abdulrezzak Sancak kimdir

FOLKART Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'ın ağabeyi Abdulrezzak Sancak dün gece hayatını kaybetti. Peki, Abdulrezzak Sancak kimdir?

Abdulrezzak Sancak kimdir?

FOLKART Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'ın ağabeyi Abdulrezzak Sancak dün gece hayatını kaybetti. Peki, Abdulrezzak Sancak kimdir?

Folkart'ın acı günü! Abdulrezzak Sancak vefat etti!

Folkart’ın patronları Mesut ve Metin Sancak’ın ağabeyi ESMEDYA Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak'ın amcasının oğlu Abdulrezzak Sancak vefat etti.

Saya Grup'un yeni hedefi 2 milyar TL ciro!

Saya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdulrezzak Sancak, 2020'ye kadar Ar-Ge harcamalarını yılda 100 milyon liraya yükseltip cirolarını 2 milyar liraya ulaştırmayı hedeflediklerini söyledi.

Saya Grup rotayı ABD'ye çevirdi!

İlaç sektöründe Pharmactive markasıyla faaliyet gösteren Saya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdulrezzak Sancak,"Almanya Sağlık Bakanlığı, BfArM'dan onay alarak Avrupa'nın bir ülkesinde satış yapma yetkisini elde ettik.Yeni hedef ise ABD" diye konuştu.

Sancak Işıltan Ünaldı kimdir?

Bilge Gayrimenkul Değerleme Kurucu Ortağı Sancak Işıltan Ünaldı kimdir? Sancak Işıltan Ünaldı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Bilge Gayrimenkul Değerleme Kurucu Ortağı Sancak Işıltan Ünaldı 'nın biyografisi..

Seyitahmet Sancak kimdir?

Çorum Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Seyitahmet Sancak kimdir? Seyitahmet Sancak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Seyitahmet Sancak, ne zamandan beri Çorum Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Mesut Sancak kimdir?

Saya Grup şirketi olan Folkart Yapı’ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak kimdir? Mesut Sancak, inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Mesut Sancak hangi projelere imza attı?

Murat Özgümüş kimdir?

Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş kimdir? Murat Özgümüş ne zamandan beri Rönesans Gayrimenkul'de?

Kamil Yanıkömeroğlu kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Kamil Yanıkömeroğlu kimdir? Kamil Yanıkömeroğlu Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. 'ye ne zaman katıldı? İşte yanıtı...

Cafer Kara kimdir?

Çukurova Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara kimdir? Cafer Kara inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Cafer Kara, hangi projelere imza attı? İşte Cafer Kara'nın biyografisi...

Kaan Yücel kimdir?

Brika Yapı A.Ş.’nin kurucusu Kaan Yücel kimdir? Brika Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Yücel inşaat sektörüne ne zaman girdi? Kaan Yücel, sektörde hangi görevlerde bulundu?

Zeynep Akdilli Oral kimdir?

SAF GYO Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral kimdir? İşte Ekonomist dergisinin 2012 yılında çıkardığı “En güçlü 50 kadın CEO” listesinde 17. Sırada yer alan Zeynep Akdilli Oral...

Semih Serhat Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Semih Serhat Dumankaya kimdir? Semih Serhat Dumankaya gruptaki yeniden yapılanma ile Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi olmadan önce hangi görevdeydi?

Abdulrezzak Sancak kimdir Haberi

Abdulrezzak Sancak kimdir

Abdulrezzak Sancak, dün gece hayatını kaybetti.  FOLKART Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'ın ağabeyi Abdulrezzak Sancak, aynı zamanda ESMEDYA Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak'ın amcasının oğludur. 


Saya Grup bünyesinde yer alan şirketlerin sahibi olan Abdulrezzak Sancak 47 yaşındaydı. 14 çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Abdulrezzak Sancak Folkart Yapı ile birçok proje hayata geçirmiştir.


Folkart Yapı projeleri

-Folkart Towers

-Pharmactive

-Folkart Narlıdere

-Folkart Mavişehir

-Folkart Life Bornova


Saya Grup iletişim bilgileri

+90 444 72 92 ,

444 S A Y A

+90 212 445 11 85

[email protected]

Adres: Dilmenler Cad. Aslanoba Plaza No:19/3 Mahmutbey / Bağcılar / İstanbul


Folkart'ın acı günü! Abdulrezzak Sancak vefat...