24 / 07 / 2024

Abdulsalam Alabden

Abdulsalam Alabden

Elberk Plastik İnşaat Tekstil Bilgisayar Otel Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulmonim Alabidin, Abdulsalam Alabden, Chadi Asaad, Mahmoud Alabdin tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta kuruldu

Yakut İstanbul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakut İstanbul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli  ile Aml Rafıa M. Abdulsalam tarafından kuruldu.

Talosan Dış Ticaret ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Talosan Dış Ticaret ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullaj Abdulsalam Mohamed tarafından kuruldu.

Lin Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lin Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile A.Abdulsalama Abdulsalam tarafından kuruldu.

Daraa İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daraa İnşaat Turizm Eğitim Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 TL sermaye bedeli ile Sumayya Al Muqdad ve Adham Mahamid ve A. A. Abdulsalam Shuwayyah ortaklığında kuruldu. 

A Plus Travel Otomotiv İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Travel Otomotiv İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile M.N.Abdulsalam Abdallah ve S.I.A.Kareem  Albaddawı ortaklığında kuruldu. 

Ato Ltc İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ato Ltc İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Maziat Çelik, Zina Karacehennem ve Abdulsalam E.A. Fıheed ortaklığında kuruldu. 

Sıdrah İnşaat Malzemeleri ve Genel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıdrah İnşaat Malzemeleri ve Genel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulsalam Hammamı, Mısa Hammamı ve Baraa Azzo ortaklığıyla 160 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Bakırköy'de kuruldu.

Al Hadara İnşaat Emlak Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Hadara İnşaat Emlak Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Chadı Abdulsalam ve Mhd Hıcham Abdulsalam ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 5 Ağustos'ta Bakırköy, Sakızağacı Mahallesi'nde kuruldu.

Alsalam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsalam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rami Abdulsalam tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Haziran' da Şişli, Meşrutiyet Mahallesi, Rumeli Caddesi' nde kuruldu.

Elberk Plastik İnşaat Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Elberk Plastik İnşaat Tekstil Bilgisayar Otel Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulmonim Alabidin, Abdulsalam Alabden, Chadi Asaad, Mahmoud Alabdin tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta kuruldu

Abdulsalam Alabden Haberi

Abdulsalam Alabden

Elberk Plastik İnşaat Tekstil Bilgisayar Otel Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulmonim Alabidin, Abdulsalam Alabden, Chadi Asaad, Mahmoud Alabdin tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta kuruldu. Elberk Plastik İnşaat Tekstil Bilgisayar Otel Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticaretahaneinşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Elberk Plastik İnşaat Tekstil Bilgisayar Otel Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Güngören, Maraşal Çakmak Mahallesi, Mahmudiye Sokak,...