27 / 04 / 2024

Abdulsamet Telimen

Abdulsamet Telimen

Atel İnşaat Tekstil Gıda Temizlik Reklam Organizasyon ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdulsamet Telimen tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Esenyurt, Sultaniye Mahallesi'nde kuruldu.

Yetkar İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yetkar İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulsamet Yetim, Gökhan Yetim ve Serkan Yetim ortaklığında kuruldu.

Mk Yeşil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Yeşil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulsamet Kurtcebe tarafından kuruldu.

Asa Group Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asa Group Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Abdullah Aydaşli, Abdulsamet Aydaşli ve Ahmet Yakışar ortaklığında kuruldu.

Asf Müteahhitlik Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asf Müteahhitlik Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulsamet Kasranoğlu tarafından kuruldu.

Özdemir Mimari İnşaat Mühendislik Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Mimari İnşaat Mühendislik Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Abdulsamet Özdemir ve Muhammed Üveys Özdemir ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Msy Kayır Yapı Emlak Otomotiv Gıda Hafriyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msy Kayır Yapı Emlak Otomotiv Gıda Hafriyat Ve Ticaret Limited Şirketi Musa Kayır ve Abdulsamet Kayır tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vega İstanbul Yatırım Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Vega İstanbul Yatırım Ve Mühendislik Anonim Şirketi Abdulsamet Temel ve Bayram Aydın ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Absel Madencilik İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Absel Madencilik İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi, Abdullah Yasin Selçuk Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Abdulsamet Selçuk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Atel İnşaat Tekstil Gıda Temizlik Reklam Organizasyon ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atel İnşaat Tekstil Gıda Temizlik Reklam Organizasyon ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdulsamet Telimen tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Esenyurt, Sultaniye Mahallesi'nde kuruldu.

Altunhans Mimarlık ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altunhans Mimarlık ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi, Abdulsamet Altunhan tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi, Hümeyra Sokak 'ta kuruldu.

Bağdat Bina İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bağdat Bina İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şükrü Sipahioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Abdulsamet Nakşibendioğlu Yönetim Kurulu Üyeliğinde 1 milyon TL sermaye ile 1 Aralık'ta Ümraniye'de kuruldu.

Adres Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adres Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Çiydem Kaya, Abdulsamet Nakşibendioğlu Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 1 milyon TL sermaye ile 3 Ekim'de Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi'nde kuruldu.

Abdulsamet Temel kimdir?

Görkem Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdulsamet Temel, AKP'den milletvekili aday adayı oldu. Peki, Abdulsamet Temel kimdir? Abdulsamet Temel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Abdulsamet Temel..

Abdulsamet Telimen Haberi

Abdulsamet Telimen

Atel İnşaat Tekstil Gıda Temizlik Reklam Organizasyon ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdulsamet Telimen tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Esenyurt, Sultaniye Mahallesi'nde kuruldu. 


Atel İnşaat Tekstil Gıda Temizlik Reklam Organizasyon ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak satmak  bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...