29 / 04 / 2024

Abdurrahman Keleş

Abdurrahman Keleş

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'un da katıldığı seminerde İmar Mevzuatı, Yapı Denetim Kanunu ve Yönetmeliği'ndeki yeni uygulamalar hakkında bilgiler verildi.

ARN Enerji Doğalgaz İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ARN Enerji Doğalgaz İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrahman Keleş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta Kadıköy, Eğitim Mahallesi, Adım Sokak'ta kuruldu.

Bodrum Belediyesi İmar Müdürlüğü'ne eğitim verildi!

Abdurrahman Keleş,imar müdürlüğü personeline “İmar Denetimi ve Cezalar”, “Kat Mülkiyeti”, “Kaçak Yapı”, “Kıyılarda İmar Planları ve Yapılaşma”, “Arsa ve Arazi Düzenlemesi” konularında eğitimler verdi.

Keleş Center Airport Sefaköy projesi Aralık'ta başlıyor!

Keleş İnşaat'ın Küçükçekmece Sefaköy projesinde hazırlıklar devam ediyor. Küçükçekmece Sefaköy'de hayata geçirilecek proje Keleş Center Airport adıyla satışa sunulacak. Projenin satışı Aralık ayında başlayacak...

Keleşoğlu Güneşli Ginza fiyat listesi!

7 bin 740 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Güneşli Ginza Evleri Keleşoğlu İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Keleşoğlu Güneşli Ginza fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza fiyat listesi!

Teslimlerin hemen gerçekleşeceği Güneşli Ginza projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza Konutları!

Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza Konutları Keleşoğlu İnşaat imzasıyla yükseliyor. Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza projesi 80 adet konut ve 39 adet dükkandan meydana geliyor.

Keleşoğlu Holding Kaliforniya’dan esinlenerek kasaba kuracak!

Beylikdüzü Yakuplu’da 1 milyon 200 bin metrekare alan üzerinde kurulan Eston Deniz projesini TMSF’den 75 milyon dolara satın alan Keleşoğlu Holding, Kaliforniya’dan esinlenerek bir kasaba kuracak.

Keleşoğlu Eston Deniz projesi Kaliforniya'dan esinlenerek yapılacak!

Beylikdüzü Yakuplu’da kurulan Eston Deniz projesini TMSF’den 75 milyon dolara satın alan Keleşoğlu Holding, Kaliforniya’dan esinlenerek bir kasaba kuracak. ‘Deniz İstanbul’ adlı projede, 350 villa ve 4 bin 500 daire yer alacak.

Keleşoğlu projesi Deniz İstanbul nerede?

4 bin 500 adet daireden meydana gelen Deniz İstanbul projesinde Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Keleşoğlu projesi Deniz İstanbul nerede?

Deniz İstanbul Keleşoğlu iletişim!

Deniz İstanbul Evleri 4 bin 500 adet daireden meydana geliyor. Deniz İstanbul Keleşoğlu iletişim için 444 41 51 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Keleşoğlu İnşaat Denizİstanbul nerede?

Toplam 4500 adet daireden meydana gelecek olan projede daire alanları 553 metrekareden başlıyor. Projede daire teslimleri 2021 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Keleşoğlu İnşaat Denizİstanbul nerede?

Deniz İstanbul Keleşoğlu projesi fiyatları!

Teslimlerin 2021 yılında yapılması planlanan Denizİstanbul Evleri 1 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Deniz İstanbul Keleşoğlu projesi fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Keleşoğlu Holding, Denizİstanbul'a 1 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Keleşoğlu Holding, Eston Yapı’nın Beylikdüzü Yakuplu’da bulunan ve Tasarruf Sigorta Fonu’na geçen projesi Eston Deniz’i 75 milyon dolarla satın aldı.

Keleşoğlu Deniz İstanbul ne zaman teslim edilecek?

6 etaptan oluşan Deniz İstanbul projesi İstanbul Beylikdüzü 'nde yükseliyor. Proje Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Keleşoğlu Deniz İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Abdurrahman Keleş Haberi

Abdurrahman Keleş

Belediye Meclis salonunda Altındağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda TTB Yapı Komisyonu Başkanı Abdurrahman Keleş tarafından verilen seminere Beyşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Satın Alma ve Hesap İşleri Müdürlüğü personeli katıldı. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'un da katıldığı seminerde İmar Mevzuatı, Yapı Denetim Kanunu ve Yönetmeliği'ndeki yeni uygulamalar hakkında bilgiler verildi. 


İMAR VE YAPI DENETİMİ BELEDİYELER İÇİN ÖNEMLİ 


Verimliliği artırmak için belediye personeline yönelik, zaman zaman hizmet içi eğitim seminerlerinin verildiğini ifade eden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, "İmar ve yapı denetimi belediyeler için önemli. Bu alanlarda çalışan personelimizin, kanun ve yönetmeliklere hakim olması gerekiyor. " dedi.


Anadolu'da...