05 / 05 / 2024

Abdurrahman Kurt kim

Abdurrahman Kurt kim

İnşaat Mühendisi Abdurrahman Kurt, AKP Diyarbakır Milletvekili Adayı oldu. Peki, Abdurrahman Kurt kimdir? Abdurrahman Kurt, bugüne kadar hangi işlerde görev alı? İşte Abdurrahman Kurt...

YK Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

YK Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fatih Yiğit Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Abdurrahman Kurt Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 9 Mayıs'ta Arnavutköy, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Kurtöz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Başakşehir, Bahçeşehir 1.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Abdurrahman Kurt kimdir?

İnşaat Mühendisi Abdurrahman Kurt, AKP Diyarbakır Milletvekili Adayı oldu. Peki, Abdurrahman Kurt kimdir? Abdurrahman Kurt, bugüne kadar hangi işlerde görev alı? İşte Abdurrahman Kurt...

Çevre düzeni planını kim yapar?

Çevre düzeni planı; coğrafi, sosyal, ekonomik, idari, mekânsal ve fonksiyonel nitelikleri açısından benzerlik gösteren bölge, havza veya en az bir il düzeyinde yapılıyor. Peki, çevre düzeni planını kim yapar?

Kazım Kurt kimdir?

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt kimdir? Kazım Kurt, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kazım Kurt, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Kazım Kurt..

Emlak vergisini kim öder?

Belediyelere taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında emlak vergisi de bulunuyor. Peki, emlak vergisini kim öder? Yapıda kiracı olması durumunda emlak vergisinin mükellefi kim olur?

Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

Yıllık 1.5 milyar dolarlık ciroya sahip olan Kolin Şirketler Grubu ’nun temelleri 1977 yılında Kolin İnşaat’ın kuruluşu ile atıldı. Peki, Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

İşyeri emlak vergisini kim öder?

Türkiye sınırları içinde bulunan binalar 1319 sayılı kanunu hükümlerine göre Bina Vergisine tabi tutuluyor. Peki, işyeri vergi mükellefiyeti ne zaman başlar? İşyeri emlak vergisini kim öder?

Rezerv yapı alanını kim belirler?

Rezerv yapı alanı, Kentsel Dönüşüm Kanunu uyarınca gerçekleştirilecek uygulamalarda yeni yerleşim alanı olarak da kullanılmak üzere belirleniyor. Peki, nereler rezerv alanı olabilir? Rezerv alanı özellikleri nelerdir? Rezerv yapı alanını kim belirler?

Kore lideri Kim Jong-un başkentteki havaalanı inşaatını eleştirdi!

Kuzey Kore lideri Kim Young-un başkent Pyongyang'da devam eden havaalanı inşaatı hakkında eleştiride bulundu. Bazı değişiklikler yapılmasını emreden lider, binanın tasarımını 'yabancı bir binanın kopyası' olarak değerlendirdi.

Abdurrahman Tanrıkulu imzalı, rengarenk puflar ile gel keyfim gel!

Abdurrahman Tanrıkulu imzalı, rengarenk puflarla evdeki keyfiniz ikiye katlanacak…Evde keyif yapmayı sevenlerin gözdesi puflar, günün tüm stresini atmanızı sağlayacak…Abdurrahman Tanrıkulu imzalı, rengarenk puflar ile gel keyfim gel.

Kazım Kurt: Odunpazarı Sanayi sitesi için düğmeye bastık!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi tarafından kurulan “Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Ofisi”nde sanayi esnafıyla buluştu.Projeleri hayata geçirmek için sizlerle tek tek oturacağız, konuşacağız dedi...

Samsun Kurt Köprü Yolu 2015'te ihale edilecek!

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir,Türkiye'nin tek mihraplı köprüsü olan tarihi Kurt Köprü yolunun, Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü'nce 2015 yılı içerisinde ihale edileceğini söyledi.

Abdurrahman Kurt kim Haberi

Abdurrahman Kurt kim

Abdurrahman Kurt kimdir?

Abdurrahman Kurt, 27 Haziran 1968'de Diyarbakır'da doğdu. Babasının adı Ömer, annesinin adı Azize'dir.


Yüksek İnşaat Mühendisi; Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. Yüksek lisansını Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde tamamladı.


Eyüp Belediyesi, Beyoğlu Belediyesi ve İSKİ'de görev yaptı. Gönül Köprüsü Derneği Kurucu Başkanlığı yaptı. Diyarbakır Tarih, Kültür ve Turizm Derneği ile Diyarbakır Turizm Derneği Kurucu Üyeliklerinde bulundu.


23. Dönem'de Parlamentolararası Birlik (PAB) Türk Grubu Üyesi oldu.

Çok iyi düzeyde İngilizce, orta düzeyde Almanca biliyor 


Kurt, evli ve 3 çocuk...