06 / 05 / 2024

Abdurrahman Öz

Abdurrahman Öz

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Aydınlıların merakla beklediği Şehir Hastanesi ve Aydın-Denizli Otoyolu yatırımlarının Yüksek Planlama Kurulu tarafından kısa süre içerisinde açıklanacağını söyledi.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'ne 4 yeni fakülte yapılacak!

Bakanlar Kurulu, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde (ADÜ) dört yeni fakültenin kurulmasına onay verdi. Açılacak yeni fakültelerle birlikte ADÜ'deki fakülte sayısı 18'e yükselecek.

Abdurrahman Dilipak’tan ilginç öneri: Kızılay çadırları kenevirden olmalıydı!

Habervakti yazarlarından Abdurrahman Dilipak bugün kaleme aldığı yazısında Kızılay çadırlarının kenevirden olması gerektiğini söyledi.

Yıldız Cephe Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Yıldız Cephe Sistemleri Anonim Şirketi Maltepe'de Recep Çelik, Ramazan Akbulut ve Abdurrahman Bayram ortaklığında kuruldu.

MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan da Jet Fadıl mağduru!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk satışı yaptığı kişilerden para topladığı halde projeleri tamamlamadığı nedeniyle yargılanan Fadıl Akgündüz’ün mağdur ettiği kişiler arasında MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan olduğu ortaya çıktı.

Abdurrahman Kaan: Köyleri yeniden imar etmeliyiz!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Köyleri yeniden imar etmemiz lazım. Hollanda, yaklaşık 110 milyar dolarla dünyada en fazla gıda ihracatı yapan ülkedir. Bizim 17 milyar dolar ihracatımız var. Kırsaldaki yaşamı teşvik etmemiz lazım" diye konuştu.

Özak GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2 Mayıs 2019 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmak üzere Prof. Dr. Saim Kılıç ve Abdurrahman Bilgiç'in "Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı" olarak belirlenmelerine karar verildi...

Öz Uzman Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Uzman Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Abdurrahman Teymur tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Abdurrahman Kaan: 81 ile TOSİ kuracağız!

MÜSİAD'ın yeni başkanı Abdurrahman Kaan, "81 ilde en az bir TOSİ kurulmasını düşünüyoruz. Şu anda bununla ilgili çalışma yürütüyoruz. " dedi.

Aydın Nazilli'ye TOKİ geliyor!

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, TÜED Nazilli Şubesi ziyareti sırasında 'Nazilli'ye TOKİ gelecek' sözünü tuttu ve Durasıllı Güzelköy'de bulunan 170 bin 162 metrekare arsa TOKİ'ye emeklilere ev yapımı için tapusu verildi.

Aydın'a dev projeler yapılacak!

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Aydınlıların merakla beklediği Şehir Hastanesi ve Aydın-Denizli Otoyolu yatırımlarının Yüksek Planlama Kurulu tarafından kısa süre içerisinde açıklanacağını söyledi.

Aydın Çıldır Havalimanı'nın yerine TOKİ mi yapılacak?

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, geçtiğimiz günlerde TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Çıldır Havalimanı’nın bulunduğu yere ileride TOKİ yapılacağını ileri süren CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız’ın açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Sultanhisar ve Yenipazar'a hastane müjdesi!

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Sultanhisar ve Yenipazar ilçelerinde entegre hastane binaları yapılacağını söyledi.

Aydın Sultanhisar Entegre Hastanesi'nin ihalesi 25 Ocak'ta!

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, proje maliyeti yaklaşık 7 milyon lira olan 10 yataklı Sultanhisar Entegre Hastanesi’nin ihalesinin 25 Ocak’ta yapılacağını müjdeledi.

Aydın Çıldır Havaalanı 2019'a kadar şekillenecek!

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, AK Parti Genel Merkezi’nin görevlendirmesiyle gittiği Avrupa’da ‘Başkanlık ve Yeni Anayasa hakkındaki bir dizi sempozyuma katıldıktan sonra ayağının tozuyla yurda döner dönmez Aydın ile ilgili müjde verdi.

Abdurrahman Öz Haberi

Abdurrahman Öz

Aydın’da önemli devlet yatırımlarının hayata geçirileceği müjdesini veren Öz, “Bilindiği gibi Aydın Çevre Yolu açıldı. İnşallah 10 gün içinde üst geçidi de açacağız. Şehir Hastanesiyle ilgili dosya Yüksek Planlama Kurulu’nda. Üç milletvekili olarak birlikte takip ediyoruz. En kısa zamanda şehir hastanesi için kurulun müjdeyi vatandaşa açıklayacağız. Otoban sadece Aydın’ın değil, Denizli’nin de bir sorunu. Başbakanımız Binali Yıldırım’ın İzmir milletvekili olması dolayısıyla İzmir-Aydın-Denizli otoyoluna önem veriyor. Bu proje de Yüksek Planlama Kurulu’nda ve bununla ilgili de yakın zamanda bir müjde paylaşacağız” dedi. 


'ÇERÇİOĞLU'NDAN CEVAP BEKLİYORUZ'

Öz, il merkezinde yapılacak kapalı spor salonu ve yüzme havuzu için Büyükşehir Belediyesi’nden yer tahsisi yapmasını beklediklerinin altını çizerek, “Nazilli Belediyesi kapalı spor salonu için yer tahsis ettiği için projeye başlıyoruz. Aydın merkez için verdiğimiz bir seçim...