07 / 07 / 2024

abone merkezi Başkentgaz

abone merkezi Başkentgaz

Başkentgaz, özellikle Kurban Bayramı öncesi doğalgaz satın alacak tüketicilere kolaylık sağlamak amacıyla 3 alışveriş merkezinde yeni abone merkezi açıldığını, ay sonuna kadar 2 AVM'de daha açılacağını belirtti...

Babadağ İnşaat Tekstil Temizlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Babadağ İnşaat Tekstil Temizlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Babadağ İnşaat Tekstil Temizlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Detay Yatay Sondaj Taahhüt Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Detay Yatay Sondaj Taahhüt Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Detay Yatay Sondaj Taahhüt Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Merve Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Merve Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Merve Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm'in merkez nakli yapıldı!

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Aya Özdemir Enerji Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Aya Özdemir Enerji Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Aya Özdemir Enerji Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı. 

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda'nın merkez nakli yapıldı!

Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda Tur.Eğt.Paz.Emlak İlt.Hiz.İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda'nın merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlükleri başvurularında yaş şartı değiştirildi! Hizmet süreleri de düzenlendi!

2023 yılında gerçekleştirilecek Polis Meslek Eğitim Merkezi başvurularında yaş şartı ve hizmet süreleri düzenlendi. İşte ayrıntılar...

ÖSYM çok sayıda personel alacak! Son başvuru tarihi 28 Nisan!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 15 farklı kadroda memur alımı gerçekleştireceğini paylaştı. İlgili kadrolara başvuru yapacak adaylarda aranan şartlar, başvuru süreci ile ilgili ayrıntılar belli oldu.

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

abone merkezi Başkentgaz Haberi

abone merkezi Başkentgaz

Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş (Başkentgaz), Kurban Bayramı süresince doğalgaz dağıtımı yapılacak yerleri duyurdu. Başkentgaz, özellikle Kurban Bayramı öncesi doğalgaz satın alacak tüketicilere kolaylık sağlamak amacıyla 3 alışveriş merkezinde yeni abone merkezi açıldığını, ay sonuna kadar 2 AVM'de daha açılacağını bildirdi. 

Başkentgaz'dan yapılan açıklamada, tüketicilerin gaz satış noktalarına kolay ulaşmalarını sağlamak, şehir merkezlerindeki satış noktalarında kuyruklarda bekleyerek zaman kaybetmelerini önlemek amacıyla çevre ilçe ve semtlerde bulunan alışveriş merkezleri içinde satış noktası açma kararı alındığı belirtildi. 

Bu amaçla ilk aşamada Etlik Osmanlı İş Merkezi, Çayyolu Arcadium ve Pursaklar Üçhisar alışveriş merkezlerinde abone merkezleri açıldığı kaydedilen, ay sonuna kadar da Keçiören FTZ AVM ve Birlik Mahallesi 365 AVM'de hizmete gireceği bildirildi. Yeni açılan gaz satış noktalarıyla birlikte Ekim ayı sonunda Ankara'da tüketicilerin doğalgaz satın...