12 / 05 / 2024

ABS

ABS

Dünyanın en çok tercih edilen yol motosikletlerinden olan Suzuki V-Strom 650 ABS’nin eylül ayı fiyatı belli oldu. İşte, Suzuki V-Strom 650 ABS’nin 24 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bütçe dostu Dacia Jogger Haziran ayı fiyatları ne oldu! 

Dacia Jogger, güvenlik konusunda önemli özelliklere sahiptir. ABS (Anti Blokaj Fren Sistemi), ESP (Elektronik Stabilite Programı), hava yastıkları ve hız sınırlayıcı gibi güvenlik önlemleriyle donatılmıştır. Peki 18 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Modern bir tasarıma sahip Skoda Octavia %1,99’a varan kredi imkanı ile bayilerde

Güvenlik özellikleri açısından  oldukça iyi donatılan Skoda Octavia. Standart olarak ABS, ESP, çekiş kontrolü, hava yastıkları ve otomatik acil frenleme sistemi bulunur. Peki 04 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Fiyat/performans ürünü olan Seat İbiza olanaklarını kaçırmayın! Acil frenleme sistemi ustası ibiza almak için acele edin

Seat İbiza, yüksek güvenlik standartları ile donatılmıştır. ABS, ESP, çekiş kontrolü, hava yastıkları, yokuş kalkış desteği gibi özellikler standart olarak sunulur. Peki 04 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Mondial Rx3i Evo 29 Ekim 2022 fiyat listesi!

Beyaz, kırmızı ve turuncu renkleriyle dikkat çeken Mondial Rx3i Evo-ABS/Euro4 fiyatları ne kadar? İşte Mondial Rx3i Evo-ABS/Euro4 29 Ekim 2022 fiyat listesi...

Suzuki motosiklet fiyatlarına bakın! Bu fırsat kaçmaz! İşte 24 Eylül 2022 fiyat listesi…

Dünyanın en çok tercih edilen yol motosikletlerinden olan Suzuki V-Strom 650 ABS’nin eylül ayı fiyatı belli oldu. İşte, Suzuki V-Strom 650 ABS’nin 24 Eylül 2022 fiyat listesi…

A Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Azzam A.H. Aıdaros ve Azzam M.M. Al-Absı ortaklığında kuruldu.

Abs İnternational Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Abs İnternational Gayrimenkul Anonim Şirketi Avcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Bayraktar tarafından kuruldu.

ABS Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ABS Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Gülçığ, Gökhan Bayat ve Selim Akyüz tarafından kuruldu.

Donald Trump'tan Danimarka Başbakanının Grönland yorumuna tepki!

ABD Başkanı Trump, Danimarka Başbakanı Frederiksen'in ABD'nin Grönland'ı satın alması fikrini "absürt" olarak değerlendirmesi "çirkin ve uygunsuz" tepkisini verdi.

Abs Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abs Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Açar tarafından kuruldu. 

Abs Dekorasyon İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abs Dekorasyon İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Yalvaç tarafından kuruldu. 

Abs İstif Makinaları Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Abs İstif Makinaları Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 900 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Deniz Akkaya, Cem Yılmaz'ın aidat şikayetini eleştirdi!

Deniz Akkaya, eski sevgilisi Cem Yılmaz’ın 14 bin TL'lik aidat ödemesini eleştirdi: “Ben özel bir uçak alırım. Her hafta başka yerde tatil yaparım. Bir mülke bu kadar para vermek bana absürd geliyor.”

ABS Haberi

ABS

Japon motosiklet devi Suzuki’nin V-Strom 1000’den gelen ayrıcalıklı çekiş kontrol sistemini devralan yeni V-Strom 650 ABS de şimdi bu ileri teknoloji ile donatıldı.

Bu sistemle Suzuki V-Strom 650 ABS, ön ve arka tekerlek hızlarını, gaz kelebeği konumunu, krank konumunu ve vites konumunu çeşitli sensörler ile sürekli olarak izler ve ateşleme zamanını ve hava dağıtımını yöneterek motor gücünü kontrol ediyor.

Çekiş kontrol sisteminin iki modu olan V-Strom 650 ABS’in istenirse sistemi kapatılabilirken, modlar hassasiyet bakımından da değiştirilebilir.

Birinci mod daha gelişmiş ve heyecan verici sürüş için orta düzeyde arka tekerlek dönüşünü sağlarken, ikinci mod ise kaygan yüzeylerde veya yağmurda size daha fazla güven vermek üzere arka tekerlek kavramasınındaki en ufak bir kayıpta çekiş kontrolünü etkinleştiriyor.

Peki Suzuki V-Strom 650 ABS’nin teknik özellikleri...