02 / 05 / 2024

Abu Dhabi Financial Group New Scotland Yard

Abu Dhabi Financial Group New Scotland Yard

Londra’nın merkezindeki New Scotland Yard binası, 370 milyon sterlin karşılığında (580 milyon dolar) Birleşik Arap Emirlikleri’nden Abu Dhabi Financial Group adlı yatırım şirketinin oldu.

Limak ve BAE’li Alpha Dhabi Holding'ten iş birliği: Sürdürülebilir kalkınma için Mutabakat Anlaşması imzalandı!

BAE şirketi Alpha Dhabi Holding ile Limak arasında, Türkiye ve BAE’de sürdürülebilir kalkınma için teşvik sağlayacak olan Mutabakat Anlaşması (MoU) imzalandı. Anlaşma kapsamında inşaat, kalkınma, altyapı, enerji ve turizm sektörleri de yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi, Financial Times'ta!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi İngiliz Financial Times gazetesinde yer aldı.

''Güçlü dolara aldanmayın, zayıflıkları artıyor'' diyen Financial Times uyardı! Acele etmeyin! Sadece hazır olun

Arz ve talep  dengesinde bozulmaların yaşanması ile gözler dolara çevrildi. Bu konuda Financial Times; ''Dolar güçlü görünebilir ama zayıflıkları artıyor'' diyerek, yatırımcıları hazır olmaları konusunda uyardı.

Financial Times tabloyu çizdi: En endişe veren ülke Türkiye!

Financial Times'ta yer alan habere göre ise; gelişmekte olan ülkeler arasında en endişe verici ülke Türkiye. Gerekçesi ise faiz artırımının reddedilerek lirayı desteklemeye yönelik hamleler yapılması olarak gösterildi.

Financial Times'dan çok konuşulacak 'Türkiye' yazısı!

Financial Times, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili Gideon Rachman imzasını taşıyan kritik bir analiz yayınladı.

Relıabuıld Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Relıabuıld Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Sagır Mohammad Maı ve Usman Maı ortaklığında kuruldu.

Abu Khaled İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abu Khaled İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Idrıs tarafından kuruldu.

Çabuğ İnşaat Plastik Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çabuğ İnşaat Plastik Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Limited  Şirketi  Maltepe’de  650 bin TL sermaye bedeli  Bahar Çabuğ tarafından kuruldu.

Abu Dabi'deki 144 katlı gökdelen yıkıldı!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) başkenti Abu Dabi'deki 144 katlı Mina Plaza gökdelen 18 bin sondaj deliğine yerleştirilen patlayıcıların aktif hale getirilmesiyle 10 saniyede yıkıldı.

Birol Dinçli Turkish Steakhouse'un ikinci şubesini PingAn Financial Centre'de açtı!

Birol Dinçli, Bus Grili Turkish Steakhouse’dan sonra ikinci şubesini PingAn Financial Centre'de açtı…

Bursa Kebap Evi’nden Birleşik Arap Emirlikleri’ne üç şube! 

Bursa Kebap Evi, yatırım ataklarına Birleşik Arap Emirlikleri’nde üç şube birden açarak devam ediyor. Toplamda 750 Bin Dolar yatırımla Abu Dhabi Deerfields Mall ve Dubai City Walk’ta şube açacak olan Bursa Kebap Evi, Arap yatırımcıların markajına girerek One Stop Khalifa City şubesi için MBI Mubarak

West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul açılıyor!

Turizm sektörünün geleceğine inanarak, yatırım rotalarını Türkiye’ye çeviren Birleşik Arap Emirlikleri, Abu Dhabi merkezli ROTANA HOTELS GROUP, MAR YAPI ortaklığı ile West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul’u hizmete açıyor.

MİNT E-5 ve MİNT Şişli projelerinde ön talep toplanıyor!

MİNT, yeni projesi ‘MİNT E-5’ ve ‘MİNT Şişli’ için ön talep toplamaya başladı. MİNT E-5’te; İskoç Parlamentosu, Çin Ulusal Kongre Merkezi ve Abu Dhabi’deki Kapital Kapısı gibi dev projelere imza atan dünyaca ünlü mimarlık şirketi RMJM İstanbul ile işbirliği yapılıyor.

Abu Dhabi Financial Group New Scotland Yard Haberi

Abu Dhabi Financial Group New Scotland Yard

Londra’nın merkezindeki New Scotland Yard binası, 370 milyon sterlin karşılığında (580 milyon dolar) Birleşik Arap Emirlikleri’nden Abu Dhabi Financial Group adlı yatırım şirketinin oldu. Düzenlenen ihalede 10 talibi geride bırakan Arap yatırımcılar, başlangıç fiyatının 120 milyon sterlin üzerine çıktı. Satıştan elde edilen parayla polis memurlarının tablet bilgisayar, akıllı telefon ve vücut kameralarıyla donatılması sağlanacak. Ayrıca bir polis müzesi de kurulacak.


Levhasını da taşıyacak

Abu Dhabi Financial Group binayı yıkarak lüks konutlar ve ofisler kurmayı planlıyor. Londra polisi 1967 yılından beri bu binayı merkez olarak kullanıyordu. Yeni polis merkezinin yaklaşık 800 metre ötede Thames nehri kıyısında daha küçük bir binaya taşınacağı, eski binanın New Scotland Yard yazılı ünlü döner levhasının da buraya götürüleceği belirtiliyor. Yeni merkez karakolu Londra polisine yılda 6 milyon...