03 / 05 / 2024

AC Yapı iletişim ajansı kim

AC Yapı iletişim ajansı kim

Demir-çelik sektörünün önde gelen üretici ve ihracatçıları arasında yer alan Coşkun Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AC Yapı’nın iletişim danışmanı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu.

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Demirten tarafından 20 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim!

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Kağıthane Kordon İstanbul'da indirimli fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

İva Flats İva Yapı iletişim!

İva Flats İva Yapı iletişim ve satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor. İva Flats projesinde fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor...

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.

Acıbadem Dap Yapı Konutları iletişim!

Acıbadem Dap Yapı Konutları iletişim için 444 43 46 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 17 bin 237 metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek proje 355 adet bağımsız üniteden oluşuyor.

Evora Denizli Teknik Yapı iletişim!

Evora Denizli Teknik Yapı iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 10 08 olarak belirtiliyor. Satışların 2016 yılının ilk çeyreğinde başlayacağı proje 600 milyon TL yatırımla inşa edilecek.

Mirage Residence Sur Yapı iletişim!

Mirage Residence Sur Yapı iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefondan satış ofisiyle irtibata geçebilmek mümkün. İstanbul Güneşli'de yükselen projede fiyatlar 599 bin TL'den başlıyor.

Kadıköy The Mandarins Limited Acıbadem iletişim!

Kadıköy The Mandarins Limited Acıbadem iletişim numarası 444 6 536 olarak belirlendi. Teslimlerin 2018 yılı Mayıs ayında yapılması planlanan proje Avrasya Tüneli'nde 1.3 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Konforia Evleri Soyak Yapı iletişim!

Konforia Evleri Soyak Yapı iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir'de yükselen Soyak Konforia projesinde konut fiyatları 178 bin TL'den başlıyor...

Adam Kule Evleri Dap Yapı iletişim!

Adam Kule Evleri Dap Yapı iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Maltepe'de inşa ediliyor olan Adam Kule Evleri projesinde daire fiyatları 295 bin liradan başlıyor...

Fikirtepe The Mandarins Acıbadem iletişim!

İlk etabı 15 bin metrekareden oluşan projede daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Fikirtepe The Mandarins Acıbadem iletişim bilgilerine göre telefon 0216 360 06 26 olarak belirlendi.

The Mandarins Acıbadem iletişim bilgileri!

Selka-NSK ortaklığıyla yükselen The Mandarins Acıbadem Projesi İstanbul Kadıköy Fikirtepe bölgesinde yükselecek. İşte The Mandarins Acıbadem iletişim bilgileri...

Kadıköy The Mandarins Acıbadem iletişim!

Selka-NSK Ortaklığı tarafından inşa edilen projenin ilk etabı 15 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. Kadıköy The Mandarins Acıbadem iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 360 06 26 olarak belirlendi.

AC Yapı iletişim ajansı kim Haberi

AC Yapı iletişim ajansı kim

Sektörde 10 yılı geride bırakan Contactplus, yaşamın devam ettiği Kent Life ve Dore Life projelerinin ardından üçüncü projesi Moment İstanbul’u inşa etmekte olan AC Yapı’ya, medya iletişimi, kurum içi iletişim, etkinlik ve proje yönetimi gibi konular başta olmak üzere, geniş kapsamlı bir anlayışla hizmet verecek.


Contactplus İletişim Hizmetleri, bilişim, turizm, hazır giyim ve gıda gibi farklı sektörlerden, müşterilerine halkla ilişkiler alanında hizmet sunuyor. Contactplus, müşterilerine medya iletişimi, kurum içi iletişim, etkinlik ve proje yönetimi, sosyal sorumluluk projeleri geliştirilmesi gibi alanlarda bütünsel bir yaklaşımla hizmet...