07 / 05 / 2024

AC Yapı konut projeleri

AC Yapı konut projeleri

AC Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Meritkent Life ve Dore Life projeleri 28 Eylül 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

AC Yapı Çekmeköy projesinden havadan video!

AC Yapı'nın Çekmeköy'de konumlandırdığı projesinin havadan görüntülerini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Benesta Acıbadem konut fiyatları Ekim 2022! 

Anadolu Yakası’nın en yeni projelerinden Benesta Acıbadem projesi Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan lokasyonuyla ön plana çıkıyor. Peki Benesta Acıbadem fiyatları ne kadar? İşte Benesta Acıbadem konut fiyatları Ekim 2022!

Vakıf Gayrimenkul GYO 125 milyon TL'ye AC Yapı'dan Arsa satın aldı!

Vakıf Gayrimenkul GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 125 milyon TL'ye AC Yapı'dan arsa satın aldığını duyurdu.

Net Yapı Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Net Yapı Konut Anonim Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kütükde ve Eyyüp Kütükde tarafından kuruldu.

Metal Yapı Konut A.Ş.'nin 170 mülkü icradan satılıyor!

İnşaat sektörünün önemli isimlerinden Metal Yapı Konut A.Ş.'nin bünyesinde yer alan gayrimenkuller için satış kararı çıktı. 

AC Yapı İnşaat'ın duruşması 17 Mayıs'ta! 

İlk projesini Kent Life ismiyle İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiren AC Yapı İnşaat, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirketin konkordato davasında yeni bir gelişme yaşandı.

AC Yapı'nın konkordato davasında şok gelişme!

Ali coşkun tarafından 2008 yılının Ocak ayında kurulan AC Yapı, konkordato talebinde bulunmuştu. Şirketin konkordato davası duruşma günü ilan edildi...

AC Yapı'nın konkordato davasında flaş gelişme!

Ali coşkun tarafından Ocak 2008'de kurulan AC Yapı, konkordato talep etmişti. Şirketin konkordato davası duruşma günü ilan edildi...

Metal Yapı Konut'un acı günü! Ömer Saçaklıoğlu hayatını kaybetti!

Metal Yapı Konut'un kurucusu ve Doğa Koleji’nin eski sahibi olan ve kurumun girdiği ekonomik krizi sonrasında çok tartışılan iş insanı Ömer Saçaklıoğlu yaşamını yitirdi.

AC Yapı'nın konkordato davası 19 Şubat'a ertelendi!

Ali coşkun tarafından 2008 yılının Ocak ayında kurulan AC Yapı resmen konkordato istemişti. Şirketin konkordato davası duruşma günü 19 Şubat tarihine ertelendi.

Limatek Yapı Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Limatek Yapı Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Erzengin tarafından kuruldu.

AC Yapı'ya 1 yıl kesin mühlet verildi!

2008 yılında kurulan Ac Yapı konkordato talep etmişti. 21 Şubat 2019 tarihinde görülen konkordato davasında mahkeme 1 yıllık kesin mühlet kararı verdi...

Metal Yapı Konut'tan Evim Türkiye Fuarı'na özel indirim!

Evim Türkiye Fuarı’na Blue Lake ve Kemerlife XXIII projeleriyle katılan Metal Yapı Konut fuara özel olarak yüzde 15 indirim uyguluyor.

AC Yapı konut projeleri Haberi

AC Yapı konut projeleri

AC Yapı'nın 2 projesinin havadan görüntüleri için...