19 / 05 / 2024

AÇA toplantı tutanakları

AÇA toplantı tutanakları

Toplantıya katılım sağlayacak AÇA heyetinde AÇA Genel Müdürü Hans Bruyninckx, Avrupa Komisyonu Çevre Direktörü Timo MAKELA ve de AÇA üst düzey uzmanları yer alacaklar.

Fed tutanakları: Yetkililerin vurgusu, daha fazla faiz artışı yönünde!

Haziran ayına ait toplantı tutanaklarında, neredeyse tüm yetkililerin 2023'te faiz artışlarının devam edeceği beklentisi öne çıktı ve faizlerin artacağı yönünde bir beklenti belirtildi.

Piyasalar bu haberi bekliyordu! Sonunda yayınlandı!

Global piyasaların mercek altına aldığı ABD Merkez Bankası'nın son faiz oturumuna ait toplantı tutanakları yayımlandı. 

Küresel piyasalara, ‘Fed’ morali!

Dün ABD Merkez Bankası’nın (Fed) toplantı tutanaklarını açıklamasının ardından küresel piyasalarda pozitif seyir hakim oldu.

Piyasaların beklediği haber geldi! Fed beklenen adımı atacak mı?

Piyasaların merakla beklediği ABD Merkez Bankası (Fed), son toplantısına ait tutanakları açıkladı. Toplantı tutanakları Fed'in politikasında yakın zamanda değişiklik öngörmediğini ortaya koydu.

Fed piyasaların beklediği açıklamayı 4 Ocak'ta yapacak

Fed politika faizini 50 baz puan artırdığı Aralık ayı toplantısına ait toplantı tutanakları açıklamasını öne çekti. Tutanaklardan bir sonraki aya ve yılın geneline ilişkin alınacak kararlar hakkında ipucu çıkması bekleniyor.

Bitcoin'de fırtına duruldu mu? İşte FED tutanakları sonrasında Bitcoin'de son dakika!

FED son toplantı tutanaklarını yayınladı. Bu, merkez bankasının enflasyon ve oran artışları hakkındaki düşünceleri ve Bitcoin (BTC) fiyatının tepkisi hakkında daha fazla ipucu sağlayabilir.

Fed tutanaklarından piyasaların beklediği iyi haber çıktı

Federal Açık Piyasa Komitesi’nin (FOMC) 1 - 2 Kasım 2022 tarihlerinde düzenlenen son toplantısına ait toplantı tutanakları açıklandı. Tutanaklar yavaşlama beklentisini destekliyor.

Fed toplantı tutanakları açıklandı piyasaları etkileyecek 3 önemli gelişme

Enflasyon verisi beklentilerin üzerinde geldi, Fed'in toplantı tutanakları açıklandı, Avrupa Merkez Bankası Başkanı da faiz artımında kararlılık mesajı verdi. İşte piyasaları etkileyecek üç önemli gelişme

Altın fiyatlarında iki kritik gün! Bu tarihleri unutmayın

Altın yatırımcıları Çarşamba günü yayımlanacak Fed’in son toplantı tutanakları ile Perşembe günü açıklanacak olan ABD’nin son enflasyon rakamlarına gözler çevrildi. İşte tüm detaylar...

Gram ve ONS altın için flaş tahmin! Hemen koşmayan bin pişman olur! ‘1-2 hafta içinde…’

Gram altın ve ons altın fiyatları yatırımcıların odağında yer alırken, gözler yarınki Fed toplantı tutanaklarına çevrildi. “Altın fiyatları düşecek mi? Yükselecek mi?” sorusu araştırılırken iki yeni tahmin yapıldı.

Altın fiyatlarında kritik gün! Gözler o karara çevrildi

Piyasaların gözü Çarşamba günü Fed toplantı tutanakları ve Perşembe günü açıklanacak olan Merkez Bankası'nın faiz kararına çevrildi. Ekonomistler ise konuyla ilgili görüşlerini paylaşarak yatırımcılara tavsiye verdi.

Site yönetimlerinde alınan kararlar nasıl yazılır?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Site yönetimlerinde alınan kararlar, denetleme kurulu raporları, faaliyet raporları ve toplantı tutanaklarının deftere elle kelime kelime yazılması zorunlu mu?' sorusunu yanıtladı.

Nurol GYO basın toplantısı 2 Mayıs'a ertelendi!

Nurol GYO, sektöre yeni bir bakış açısı ve farklılık getirecek çalışmalarını, projelerindeki son gelişmeleri ve gayrimenkul sektörü değerlendirmelerini 2 Mayıs Salı günü gerçekleştireceği basın toplantısında anlatacak.

AÇA toplantı tutanakları Haberi

AÇA toplantı tutanakları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Avrupa Çevre Ajansı (AÇA) yetkilileri arasında ilişkilerin geliştirilmesi Avrupa Çevre Bilgi ve Gözlem Ağı  (EIONET)  paydaşlarının karşılaştığı sorunlar, kurumların AÇA’dan talepleri ve Avrupa Çevre Durum Raporu (SOER) 2015 hazırlıkları konularında üst düzey bir toplantı gerçekleştirilecek.

Bu toplantı çerçevesinde 14 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilecek ve saat 10.30’da başlayacak olan toplantının sabah oturumuna ilgili kurumların üst düzey temsilcileri ve kurumların AÇA Birincil Odak Noktaları tarafından katılım sağlanacak.


-Çevre Ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 13.30’daki Oturuma İştirak Edecek-

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılacağı 13.30’daki oturum bakanlık makam toplantı salonunda ve üst düzey kurumların temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşecek.

Toplantının ikinci gün sabah oturumuna kurumların birincil odak noktaları tarafından katılım sağlanacak. İkinci gün devam edecek toplantıda kurumların EIONET uygulamalarında karşılaştığı sorunlar,...