26 / 05 / 2024

AÇA toplantıları

AÇA toplantıları

Toplantıya katılım sağlayacak AÇA heyetinde AÇA Genel Müdürü Hans Bruyninckx, Avrupa Komisyonu Çevre Direktörü Timo MAKELA ve de AÇA üst düzey uzmanları yer alacaklar.

KKM’de parası olanlar dikkat! Bakan Şimşek’ten kur korumalı mevduata ilişkin büyük yankı uyandıracak açıklama!

Dünya Bankası ve IMF’nin yıllık toplantılarına katılan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomi gündemine yönelik açıklamalar yaptı. Bakan Şimşek, kur korumalı mevduattan çıkmak istediklerini ifade etti.

TULİP projesi kapsamında portatif ağıllar ve ahırlar hibe ediliyor! İşte proje detayları!

TULIP Projesi hayvancılık yetiştiriciliği yapan kimseleri ilgilendiren bir haberle öne çıktı. Söz konusu olan proje kapsamında düzenlenecek olan Küçükbaş Portatif Çadır Ağıl Projesi hakkında bilgilendirme toplantıları gerçekleştirilecek.

Halkbank'tan flaş son dakika açıklaması! Peş peşe açıkladılar duymayan kalmasın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kadın girişimcilerin desteklenmesi için Halkbank tarafından faizsiz kredi imkanı sağlanacağını duyurdu. Kısa bir süre sonra, faizsiz kredinin ayrıntıları da açıklandı.

ABD'den gelen şok haber altını uçurdu! Peş peşe açıkladılar! Bu haberi okumadan altınlarınıza elinizi bile uzatmayın!

Amerikan finans piyasasını şoka uğratan son dakika gelişmesi yaşanıyor. ABD'den gelen şok haber altını uçurdu! Peş peşe açıkladılar! Bu haberi okumadan altınlarınıza elinizi bile uzatmayın!

Finansbank'tan emeklilerle ilgili flaş açıklama! Para ödeme miktarını açıkladılar

Emekli vatandaşlar bankaların promosyon politikalarını merak ediyor. Bu kapsamda Finansbank'tan açıklama geldi.

Bu 7 bankada peş peşe Ocak depremi! Bir bir açıkladılar gören buz kesti! Şimdi bakın sakın kaçırmayın!

Yeni yıla girilmesiyle beraber nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların yolunu tuttu. Bu 7 bankada peş peşe Ocak depremi! Bir bir açıkladılar gören buz kesti! Şimdi bakın sakın kaçırmayın!

Gün ışımadan kendilerini sokağa attılar: SGK müdürlüklerine EYT’li akını!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın EYT ile dün akşam yaptığı açıklamanın ardından, Türkiye genelindeki SGK müdürlükleri, emeklilik hakkından faydalanmak isteyen vatandaşların adeta akınına uğradı.

Asgari ücrette resmen son dakika depremi! 1 Ocak 2023 asgari ücret hesaplamalarını görenin ağzı açık kaldı! Hemen bakın!

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan asgari ücret zammı Tespit Komisyonu toplantılarına 1 ay kala netleşiyor. Asgari ücrette resmen son dakika depremi yaşanıyor. 1 Ocak 2023 asgari ücret hesaplamalarını görenin ağzı açık kaldı! Hemen bakın...

Ünlü analistlerden son dakika açıklaması! Altını o günden sonra bu fiyata alamayacaksınız! Hemen bu rakama bakın

Tüm dünya piyasaları FED’in 26 – 27 Temmuz toplantılarına kilitlenmişken, ekonomistlerden ise öngörüler gelemeye devam ediyor. Ünlü ekonomistler Mehmet Ali Yıldırımtürk ve Enver Erkan FED kararının piyasaya olan etkilerini açıkladı. İşte detaylar…

Merkez Bankası faiz kararını bugün açıklayacak! İşte piyasanın tahmini…

TCMB, her ay belirli tarihlerde bir araya gelerek PPK toplantıları düzenliyor. Bu toplantılar sonrasında da aylık bazdaki faiz kararı açıklanıyor. Şimdi gözler, alınacak yeni faiz kararına çevrildi. Peki toplantı sonucunda faiz artırımına gidilecek mi? Piyasanın beklentisi nedir? İşte yanıtları...

Türkiye'den en çok konut alan yabancı ülke vatandaşları bakın kim oldu! Krizin çözümü için 'durdurun' çağrısı yapılmıştı

Türkiye'de büyüyen konut krizinin çözümü için çalışmalar devam ederken yabancıların Türkiye'den konut satın almaları Haziran ayında rekor kırdı. Orta ve dar gelir grubunun konuta erişiminin zorlaştığı bu dönemde yabancıya konut satışının sınırlandırılması çağrıları yapılmıştı.

Asgari ücrete ek zammın açıklanacağı tarih belli oldu! Başkan Erdoğan duyuracak

Asgari ücrete ek zam konusunda işçi ve işveren kesimleri son toplantılarını yaptı. İki taraf da 12,5 milyon işçinin beklediği zam konusunda anlaştı. Belirlenen miktarın açıklanacağı tarih belli oldu. Açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak. İşte detaylar...

Dolarda şok eden detay ortaya çıktı! Haberi alınca ne yapacaklarını şaşırmışlar

Dolar, kur korumalı mevduata geçildikten sonra ilk kez 15,65'in üzerine çıktı. Bu haberi alan bankacıların büyük bir şaşkınlık yaşadığı öğrenildi. Bankacılar tek çare olarak ciddi miktarda döviz satışı öneriyor. Aksi takdirde dolar kısa sürede 16 TL'ye sabitlenecek.

AÇA toplantıları Haberi

AÇA toplantıları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Avrupa Çevre Ajansı (AÇA) yetkilileri arasında ilişkilerin geliştirilmesi Avrupa Çevre Bilgi ve Gözlem Ağı  (EIONET)  paydaşlarının karşılaştığı sorunlar, kurumların AÇA’dan talepleri ve Avrupa Çevre Durum Raporu (SOER) 2015 hazırlıkları konularında üst düzey bir toplantı gerçekleştirilecek.

Bu toplantı çerçevesinde 14 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilecek ve saat 10.30’da başlayacak olan toplantının sabah oturumuna ilgili kurumların üst düzey temsilcileri ve kurumların AÇA Birincil Odak Noktaları tarafından katılım sağlanacak.


-Çevre Ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 13.30’daki Oturuma İştirak Edecek-

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılacağı 13.30’daki oturum bakanlık makam toplantı salonunda ve üst düzey kurumların temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşecek.

Toplantının ikinci gün sabah oturumuna kurumların birincil odak noktaları tarafından katılım sağlanacak. İkinci gün devam edecek toplantıda kurumların EIONET uygulamalarında karşılaştığı sorunlar,...