06 / 05 / 2024

acar group tekstil ıspartakule

acar group tekstil ıspartakule

Leke Jeans'in patronu Cengiz Acar gayrimenkul sektörüne Ispartakule'den Sparta Tower projesiyle giriyor. Hazırlıkların başladığı Sparta Tower Ispartakule projesinin bu yılın ilk yarısında satışa çıkması planlanıyor.

Rat İnşaat Nakliye Oto Yedek Parça Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rat İnşaat Nakliye Oto Yedek Parça Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mert Acar tarafından kuruldu.

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Aras tarafından kuruldu.

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksek Sudan tarafından kuruldu.

Örkmez Group İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örkmez Group İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bedirhan Örkmez, Kübranur Örkmez ve Yusufhan Örkmez ortaklığında kuruldu.

Rems Group İnşaat Otomotiv Taşımacılık Tekstil İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rems Group İnşaat Otomotiv Taşımacılık Tekstil İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Balyeyen tarafından kuruldu.

Mors Group İnşaat Metal Ambalaj Plastik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mors Group İnşaat Metal Ambalaj Plastik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Şafak tarafından kuruldu.

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. kuruldu!

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. Beylikdüzü'nde 20 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Aygün ve Muhebullah Abzul Azız ortaklığında kuruldu.

Canbay Group İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canbay Group İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Canbay tarafından kuruldu.

Göktürk Group Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Group Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Muhammet Burak Tar ve Ali Kerem Tar ortaklığında kuruldu.

Ajal Group Emlak İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ajal Group Emlak İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de İbrahim Erguvan tarafından kuruldu.

Staff Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Staff Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de Emin Acar tarafından kuruldu. 

Gökmer Group İnşaat Turizm Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökmer Group İnşaat Turizm Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Engin İyem tarafından kuruldu.

Kadnar Group Prefabrik Yapı İnşaat Ve Pergola Tente Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadnar Group Prefabrik Yapı İnşaat Ve Pergola Tente Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te İbrahim Ethem Narin ve Uğur Kadir ortaklığında kuruldu.

acar group tekstil ıspartakule Haberi

acar group tekstil ıspartakule


Cengiz Acar patronu olduğu Leke Jeans'e ait arsa üzerinde yeni projeye başlıyor. Projenin adı Sparta Tower olacak. Sparta Tower projesi 25 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Sparta Tower'da konut ve ticari alanlar yer alacak.


Yaklaşık 400 konutun olacağı Sparta Tower Ispartakule projesinin ana ortağı Cengiz Acar, projeyi inşa edecek Beyoğlu Grup Proje ve İnşaat firmasının yönetim kurulu üyesi.


Hazırlıkların başladığı Sparta Tower projesinin bu yılın ilk yarısında satışa çıkması planlanıyor. Sparta Tower projesi Ispartakule'de Stüdyo 24 ve Apricot Garden projelerinin arasında kalıyor. Cengiz Acar, 2010 yılında yapılan Emlak Konut GYO Ayazağa ihalesini kazanan grupta yer...