07 / 07 / 2024

Accor otelleri kalite ödülü

Accor otelleri kalite ödülü

Dünya turizm otoritelerinden Accor otellerin hizmet kalitesine bir onay daha geldi.Tripadvisor Sitesi'nin, Mükemmel Sertifikası ödülü Accor Grubu'nun, otellerine verildi. Novotel İstanbul, İbis Adana da Holiday check 2013" Kalite Ödülü aldı...

Accor otellerinin hedefinde The Stay var!

Dünyada 5 bin 500, Türkiye’de 60’ın üzerinde oteli bulunan Accor otelleri, Türk markası The Stay’i hedef aldı. Accor Otelleri Dünya Ticaret Başkanı Yiğit Sezgin’in Muzaffer Yıldırım’ın sahibi olduğu The Stay’i konsepti ile yurtdışına taşımak istediği ortaya çıktı.

Türkiye'nin otelleri en kaliteli oteller arasında!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, “Yunanistan'ın ürünü adalar. Bizim ürünümüz kıyılarımız. Türkiye'nin otelleri kalite bakımından dünyanın en iyi otelleri arasında" dedi.

TOKİ'de kalite harekâtı başladı!

TOKİ'de kalite harekâtı başladı. Dar gelirlilere uygun fiyatlarla konut yapan TOKİ, artık inşaatlarına kalitesiz malzeme girişini engelleyecek. TOKİ Başkanı Turan, "Kurum, kalitede referans olacak" dedi

Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 6. kez yapıldı!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nin (Türkiye İMSAD) bu yıl 6,'sını düzenlediği Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, "işbirliği ve güç birliği" ana temasıyla gerçekleştirildi.

İnşaatta Kalite Zirvesi iş birliği temasıyla düzenlendi!

6. Uluslararası inşaatta Kalite Zirvesi "iş birliği temasıyla düzenlendi. Türkiye İMSAD tarafından bu yıl 6. kez düzenlenen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'nin ana teması "iş birliği ve güç birliği" oldu.

İMSAD 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'nden işbirliği mesajı çıktı!

Türkiye'nin önde gelen 80 inşaat malzemesi sanayi firması ve 29 derneği ile sektörün çatı örgütü olan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nin (Türkiye İMSAD) düzenlediği 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi gerçekleşti...

6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi yapıldı!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nin düzenlediği 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katılımıyla gerçekleşti. İMSAD Başkanı Yetişener, dış pazar daralmasının pazar çeşitlemesi ile aşılabileceğ

İMSAD 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi gerçekleşti!

Pompa sistemleri sektörünün lider markası Wilo Pompa Sistemleri A.Ş.'nin sponsorları arasında olduğu "6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi", Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katılımıyla İstanbul'da gerçekleştirildi.

İdris Güllüce İnşaatta Kalite Zirvesi'ne katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nce ( İMSAD ) düzenlenen 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne katıldı..

6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi gerçekleşti!

6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi yapıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 'nin de katıldığı zirvede, inşaat sektörünün 2015 yılı rotası çizildi. Türkiye'nin inşaat pazarının büyümesi ile ilgili konuşmalar yapıldı.

6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi yapıldı!

Wilo Pompa Sistemleri A.Ş.’nin sponsorları arasında olduğu “ 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi ”, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılımıyla İstanbul’da gerçekleştirildi.

Filli Boya, 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Zirvenin sponsoru Filli Boya oldu. Türk boya ve yalıtım sektörü markası Fiili Boya, İMSAD tarafından bugün düzenlenecek " 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi "ne sponsor oldu.

Filli Boya 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Türk boya ve yalıtım sektörünün lideri olan Filli Boya, İMSAD tarafından 04 Aralık Perşembe günü düzenlenecek olan “ 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi” ne sponsor oldu.

Accor otelleri kalite ödülü Haberi

Accor otelleri kalite ödülü

DÜNYA ölçeğinde seyahat edenlerin tavsiyeleri ve yorumlarına yer veren Avrupa'nın seyahat tavsiye sitelerinden biri olan Holidaycheck.com vvebsitesi, yüksek müşteri memnuniyeti nedeniyle "Novotel istanbul, ibis Adana ve Mercure İstanbul Altunizade otellerini "Holidaycheck 2013" Kalite Ödülü'ne layık gördü. Accor Grubunun, Türkiye deki 13 Oteli geçtiğimiz günlerde dünya turizm pazarının yine saygın sitelerinden,"Tripadvisor Sitesi"nin, "2013 Mükemmel Sertifikası" ile ödüllendirilmişti. 


Vatan...