16 / 05 / 2024

AÇE Ekspertiz iletişim

AÇE Ekspertiz iletişim

AÇE Ekspertiz ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Çelik tarafından kuruldu.

Kuzenler Global Emlak Otomotiv E-Ticaret İletişim Limited Şirketi kuruldu!

Kuzenler Global Emlak Otomotiv E-Ticaret İletişim Limited Şirketi Esenyurt’ta  20 bin TL sermaye bedeli  ile Rıdvan Abukan ve Uğur Özant tarafından kuruldu.

AÇE Ekspertiz ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

AÇE Ekspertiz ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Çelik tarafından kuruldu.

Torkam İnşaat E-5 iletişim!

Torkam İnşaat E-5 iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nisan ayında satışa sunulacak projede 216 konut, 114 ofis ve 275 mağaza bulunuyor.

Atakent Tema İstanbul Bahçe iletişim!

Atakent Tema İstanbul Bahçe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 363 daireden meydana gelen proje Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur tarafından inşa ediliyor.

Bahçeşehir Hayat Evleri iletişim!

Bahçeşehir Hayat Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Atmaca Gayrimenkul projesi Bahçeşehir Hayat Evleri, Eylül'de satışa sunulacak...

Yedi Mavi Evleri Kazlıçeşme iletişim!

Yedi Mavi Evleri Kazlıçeşme iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Yedi Mavi projesinde ev fiyatları 870 bin TL'den başlıyor...

Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim!

Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim için 0212 663 25 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2016 yılının son çeyreğinde satışa çıkacak proje 398 bin metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor.

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim!

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa edilecek projede 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Ayazağa Vadi İstanbul Park iletişim!

Ayazağa Vadi İstanbul Park iletişim için satış ofisi telefon numarası 444 53 35 olarak belirtiliyor. Banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sunan projede konutlar 1+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı.

Central Park İstanbul Ağaoğlu iletişim!

Central Park İstanbul Ağaoğlu iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ağaoğlu İnşaat'ın durdurulan projesi Bakırköy 46, Central Park İstanbul adıyla yeniden satışa çıkarılıyor...

Bahçeşehir Luxist Residence iletişim!

Bahçeşehir Luxist Residence iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Keleşoğlu İnşaat imzasını taşıyan Luxist Bahçeşehir projesinin bu yıl sonunda satışa sunulması planlanıyor...

Kiptaş Referans Bahçeşehir iletişim!

Kiptaş Referans Bahçeşehir iletişim için 0212 456 15 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 600 adet daireden oluşan proje 25 bin 920 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek.

Cevizli Bahçe Esenler iletişim bilgileri!

Esinder Yapı tarafında yükselen Cevizli Bahçe Esenler projesi'nde daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. İşte Cevizli Bahçe Esenler iletişim bilgileri...

AÇE Ekspertiz iletişim Haberi

AÇE Ekspertiz iletişim

AÇE Ekspertiz ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Çelik tarafından kuruldu.

AÇE Ekspertiz ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi konusu:

İşletme Konusu - Şirket , kullanılmış arabaların durumlarının tespit edilmesi, kullanılmış arabaların değerlemesinin yapılması, en iyi satış fiyatının tespit edilmesi, bu konularda ekspertiz, danışmanlık ve eğitim hizmetlerinin verilmesi ve Türkiyede ve yurt dışında yatırım olanaklarının değerlendirilmesi amacıyla kurulmuştur. -Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her türlü otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motosiklet, bisiklet, treyler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, greyder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Motorlu kara nakil vasıtalarının...