05 / 05 / 2024

acıbadem akasya alışveriş merkezi

acıbadem akasya alışveriş merkezi

Saf Gayrimenkul imzasıya inşa edilen Akasya Acıbadem projesini www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar görüntüledi

Acıbadem’e en büyük açık alışveriş merkezi geliyor!

İstanbul Acıbadem'e Anadolu Yakası'nın en büyük açık alan alışveriş merkezi inşa edilecek. 300 dükkandan oluşacak projede 70 dükkanla The Mandarins Acıbadem projesi de katılacak.

Akasya Acıbadem yılbaşında açık mı?

Akasya Acıbadem, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Akasya Acıbadem yılbaşında açık mı? Akasya Acıbadem yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Akasya Acıbadem 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Akasya Acıbadem Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Akasya Acıbadem, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Akasya Acıbadem Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Akasya Acıbadem Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Akasya Acıbadem Avrupa'nın en iyi AVM'si oldu!

Saf GYO A.Ş. tarafından geliştirilen Akasya Acıbadem, Avrupa'daki en iyi alışveriş merkezlerinin finale kaldığı değerlendirmede Avrupa'nın en iyisi seçildi. Ödülü Saf GYO A.Ş. Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral aldı.

Avrupa'nın en iyi AVM'si Akasya Acıbadem oldu!

Akasya Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen ICSC European Shopping Centre Awards'ta Akasya Acıbadem Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi.

Akasya Acıbadem AVM Avrupa'nın en iyi AVM'si seçildi!

Yeni bir başarıya daha imza atan Akasya Acıbadem, alanında en başarılı alışveriş merkezlerinin katıldığı 2015 ICSC European Shopping Centre Awards'ta New Developments Large kategorisinde Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi.

Avrupa'nın en iyisi Akasya Acıbadem oldu!

Akasya Acıbadem; “ICSC Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi” tarafından, her yıl düzenlenen ve alanında en başarılı alışveriş merkezlerinin katıldığı 2015 ICSC European Shopping Centre Awards'ta Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi.

Akasya Acıbadem Avrupa'nın en iyi AVM'si seçildi!

Akasya Acıbadem; “ICSC Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi” tarafından, her yıl düzenlenen 2015 ICSC European Shopping Centre Awards'ta New Developments Large kategorisinde Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi.

Akasya Acıbadem AVM'nin ziyaretçi sayısı 9 milyona çıktı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projesi olarak 9.5 ay önce hayata geçirilen Akasya Acıbadem Alışveriş Merkezi, bugüne kadar 9 milyon ziyaretçi çekti...

Akasya Acıbadem Yeni Nesil Yaşam Merkezi oldu!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. projesi olarak sektöre farklı bir soluk getiren Akasya Acıbadem Alışveriş Merkezi, faaliyete başladığı günden bu yana İstanbul’un “Yeni Nesil Yaşam Merkezi” oldu.

Apple Türkiye'deki ikinci mağazasını Acıbadem Akasya AVM'de açıyor!

Apple, Türkiye'deki ikinci mağazasını Acıbadem Akasya AVM'de açıyor. 25 Ekim Cumartesi günü saat 10'da kapılarını açacak olan Apple Store, dünyadaki 444'üncü Apple Store olacak.

Hogan Türkiye'deki ilk mağazasını Akasya Acıbadem'de açtı!

Ayaydın Tekstil Grubu tarafından ülkeye getirilen marka, "modası geçmeyen, spor-şık, ulaşılabilir lüks" sloganı ile Türkiye pazarına iddialı bir giriş yaptı. İtalyan markası, Akasya Acıbadem AVM'de alışveriş severleri bekliyor.

Hackett London, Türkiye'deki ilk mağazasını Akasya Acıbadem AVM'de açtı!

Erkek modasına yön veren, geleneksel İngiliz stilinin dünyadaki en önemli temsilcisi Hackett London, Türkiye'deki ilk mağazasını Demsa Group işbirliği ile Akasya Acıbadem AVM' de açtı...

acıbadem akasya alışveriş merkezi Haberi

acıbadem akasya alışveriş merkezi


Akasya Acıbadem Alışveriş Merkezi'nin havadan videosu için...